Nieuw bestuur Tafeltennis Zwolle

Zwolle – Woensdagavond was er op de extra ingelaste algemene ledenvergadering voor het installeren van een nieuwe bestuur van Tafeltennis Zwolle een grote opkomst. Robin Wildeman, Bertil Oving en Paul Appels werden als aftredend bestuur met een bloemetje en applaus bedankt voor hun jarenlange inzet.

Het nieuwe bestuur bestaat uit Karl Veneman (voorzitter), Ton Harbrink (secretaris), Mark Scholten (penningmeester), Martijn Achterberg (Sponsor-commissie), Jan Huisman (Accomodatie-commissie), Charlaine Veneman (Activiteiten-commissie), Han Oldenburg (Technische Commissie) en Heiko Schoonhoven (Communicatie Commissie). Ieder bestuurslid vertegenwoordigt een commissie, waarbij nu ook tientallen enthousiaste vrijwilligers deel uit maken van diverse commissies. Het nieuwe bestuur heeft de afgelopen weken al de nodige voorbereidingen getroffen inclusief enkele noodzakelijke bezuinigingen / wijzigingen. Hierdoor  zal er op de begroting 2010-2011 op korte termijn weer een positief financieel resultaat ontstaan.

Sponsor Eredivisie?

De sponsor-commissie is nog op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor voor het eerste team in de eredivisie.De naam van de nieuwe sponsor zal dan ook de nieuwe naam van de vereniging worden met de nodige media-aandacht! TV-Oost heeft onlangs de promotiewedstrijd uitgezonden (zie ook www.tafeltenniszwolle.nl). Afgelopen maandag was Robert Jan van der Heijden in TTZ-shirt te gast bij Holland Sport en Gerben Last haalt ook regelmatig de pers. Uiteraard zijn er diverse andere sponsor-paketten mogelijk tegen geringe vergoedingen.
Artikel delen:

Reageer