Dag van de Citymarketing in Zwolle

Zwolle – Het City Marketing Centre van Windesheim organiseert in samenwerking met Zwolle Marketing en Stichting Netwerk Citymarketing op 20 januari 2011 de landelijke Dag van de Citymarketing. Het thema van deze dag is ‘Leren van innovatieve voorbeelden uit het bedrijfsleven’. Er worden bijzondere initiatieven gepresenteerd en bovendien maakt het Netwerk Citymarketing de winnaars van de Citymarketing Innovatie Award 2011 en Stimulerings Award Citymarketing 2011 bekend.

De dag start met Marc van Eck, directeur Business Openers, die de deelnemers deelgenoot maakt van zijn ervaringen met herpositionering en vertelt hoe dit toepasbaar is op citymarketing. Daarna vertelt Alexander van Slooten, internetmarketeer bij Wehkamp.nl, wat citymarketeers kunnen leren van de online marketingervaringen van Wehkamp. Juryvoorzitter Loek Hermans, voorzitter MKB Nederland, reikt vervolgens de Innovatie Awards uit.

Workshops

’s Middags kunnen de deelnemers een keuze maken uit een aantal workshops, waaronder Ervaringen in samenwerking met bedrijven binnen de VS door Jaap Donath, oud-Windesheimstudent en Vice President Research & Strategic Planning bij The Beacon Council Miami, VS en Steden en projecten werken samen in het project Windows 7 in 7Huizen  door Ralph Bex, Productmanager bij Microsoft.

Librije

Gastheren van de Dag van de Citymarketing zijn de gemeente Zwolle, Zwolle Marketing en Christelijke Hogeschool Windesheim. Zwolle is een gastvrije stad met een goede bereikbaarheid, een historische kern en veel ruimte om te ondernemen. Maar ook een stad die met het driesterrenrestaurant de Librije bekend staat  om haar gastronomie. Daarom is voor de deelnemers aan het einde van de dag een facultatieve workshop bij Librije’s Hotel georganiseerd.

Meer informatie is beschikbaar op www.netwerkcitymarketing.nl.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Crisis… wat een taalgebruik. Niet de beste persberichtenschrijvers daar bij dat marketinggebeuren. 😉

    Moest de eerste alinea’s al twee keer lezen alvorens ik enigszins ging begrijpen wat er bedoeld werd.


    Maak melding

Reageer