Fusion of Dance Indoor Zwolle uitverkocht

Zwolle – De eerste indoor editie van Fusion of Dance is helemaal uitverkocht! Dat betekent dat er ook geen kaarten meer aan de deur verkrijgbaar zijn. Fusion of Dance maakt zijn succes van de outdoor editie dit jaar óók indoor waar! De opbouw in de IJsselhallen is ondertussen in volle gang.

Vrijdag is tevens duidelijk geworden dat het zaterdagnacht goed koud gaat worden. De organisatie heeft bij de entree een extra verwarmde tent geplaatst. Fusion of Dance adviseert iedereen wel om vroeg te komen, zodat je niet lang in de rij hoeft te staan. De deuren gaan om 21.30 uur open. De grote groep bezoekers wordt tussen 23.30 en 01.00 uur verwacht, dus kom vroeg! De uitverkochte IJsselhallen zijn komende zaterdag de locatie voor een winterdecor vol lasers en knallend indoor-vuurwerk. Nationale en internationale DJ’s zullen in maar liefst zes verschillende area’s de temperatuur flink omhoog brengen. Voor de hosting van deze area’s zijn namen als Lipgloss, Onlytechno, Megabase en Sound of Energy voor Fusion-fans inmiddels bekende namen.

Lipglossers komen al jaren voor de hipste groovy housemuziek, bij Sound of Energy ga je los op de beste trance, Onlytechno staat garant voor topkwaliteit techno en Megabasers beuken tot in de vroege uurtjes door op keiharde hardstyle. De Smirnoff Cube is de plek voor de letterlijke Fusion of Dance. Alle stijlen die je kent van Fusion of Dance zullen door opkomende en getalenteerde dj’s in de Smirnoff Cube vanuit de dj-booth knallen. Tijdens deze eerste indoor-editie wordt deze fusie van dance-stijlen aangevuld met een state of the art Fusion Lounge, waar de lounge-dj’s de bezoekers onthalen op de meeste relaxte tunes en beats om even op adem te komen van al het intensieve danswerk. Kortom, genoeg ingrediënten om de feestdagen goed te beginnen.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Kom gisteren terug van vakantie. en lees nu dat de kaarten
    verkocht zijn.Mocht iemand door omstandigheden niet aanwezig kunnen zijn, en de kaartje willen verkopen.

    Dani
    0621632605    Maak melding

Reageer