Kaartverkoop Indoor Tractor Pulling Zwolle van start

Zwolle – Zaterdag 22 januari start het Tractor Pulling seizoen 2011 weer met de indoorwedstrijd in de Zwolse IJsselhallen. Vele duizenden toeschouwers uit binnen- en buitenland kunnen genieten van een enerverende wedstrijd die spannend blijft tot de laatste pull. Aanvang van de sessies is om 11.00 uur en om 18.00 uur. De kaartverkoop is inmiddels in volle gang. Mensen die verzekerd willen zijn van een kaartje doen er goed aan om deze tijdig te kopen want de avondsessie is al jaren achtereen uitverkocht.

Tijdens Salland Olie Indoor Tractor Pulling in de IJsselhallen beleeft men de sport op zijn best. De tribunes staan direct opgesteld naast de baan waardoor het publiek slechts enkele meters verwijderd is van de krachtpatsers die voorbij komen razen. Tractoren, voorzien van turbinemotoren uit bijvoorbeeld helikopters en zelfs uit treinen, maar ook Griffonmotoren  uit bommenwerpers gebruikt in de 2e wereldoorlog, zullen op de baan verschijnen. Machines tot 8000 PK komen aan de start in de IJsselhallen en laten de hal werkelijk op haar grondvesten schudden. De lekkere feestmuziek en de sfeerverlichting maken het feestje voor menigeen compleet.

ProgrammaOm 11.00 uur begint de éérste sessie, met daarin de 2,5 ton vrije klasse, de 950 kilo vrije klasse én de 4,5 ton vrije klasse.</DIV> <DIV>In de avondsessie, die om 18.00 uur begint, zullen de Two Wheel Drives en de 3,5 ton vrije klasse acte de presence geven. Deze sessie zal traditiegetrouw afgesloten worden met de altijd spectaculaire alkyburner superstock klasse.

Dit jaar zal de nationale top worden aangevuld met vele internationale primeurs!

Kaartverkoop is begonnen! Kijk voor meer informatie over het evenement en voor het bestellen van kaarten op: www.indoortractorpulling.nl. Kaarten zijn tevens verkrijgbaar bij Texaco Dingerink, IJsselcentraleweg 3 in Zwolle (geen pinmogelijkheid!). Kaarten kosten voor volwassenen € 26,00 voor de middagsessie en € 29,50 voor de avondsessie, kinderen t/m 14 jaar betalen € 15,– voor de middagsessie en € 16,00 voor de avondsessie (excl.  servicekosten)

Artikel delen:

Reageer