Politie controleert ook tijdens winterse omstandigheden

Zwolle – Ondanks het winterse weer heeft de videosurveillanceauto de afgelopen week gewoon gecontroleerd in Politieregio IJsselland. Over het algemeen werd er rustig gereden, maar er bleken toch ook weggebruikers te zijn die zich niets aantrokken van mogelijke gladheid.

Er werden bekeuringen uitgereikt voor: – rijden door rood licht (2x) – niet handsfree bellen (10x) – overschrijden maximum snelheid met meer dan 25 km p/u (14x). Van één bestuurder werd het rijbewijs ingevorderd. Hij reed gecorrigeerd 53 km/u te hard. – overschrijden doorgetrokken streep (4x) – negeren verplichte rijrichting (1x) – terzake niet dragen autogordel (3x).

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Petje af voor de politiemensen op de straat. zij houden het politie imago hoger dan hun bureaucratische commissarissen in hun verwarme directiekamers.


  Maak melding

 2. Inderdaad Observer!

  Hoe populistisch ook; dit nieuws wil je horen van de politie. In plaats van systematisch natgeregende mensen bekeuren voor het missen van een lampje, de capaciteit inzetten door de echte aso’s aanpakken. Top!

  En meer dan 25km/u te hard met dit weer….. 🙁


  Maak melding

 3. Weet iemand het kenteken van de betreffende auto in regio IJsselland?

  Niet zozeer om de regels te kunnen overtreden, maar ik ben supernieuwsgierig hoe vaak ik al dergelijke auto’s tegen ben gekomen.


  Maak melding

Reageer