Fusion of Dance Zwolle ook indoor succesvol

Zwolle – De eerste indoor editie van Fusion of Dance is een groot succes geworden! In de uitverkochte IJsselhallen kon zaterdagnacht flink gefeest en gedanst worden tot in de late uurtjes. ’s Ochtends 07.00 uur konden de echte partyanimals pas naar huis.

fod30.jpg

Fusion of Dance maakte zijn succes van de outdoor editie dit jaar óók indoor waar! De IJsselhallen waren zaterdag de locatie voor een winterdecor vol lasers en knallend indoor-vuurwerk. Nationale en internationale DJ’s draaiden in maar liefst zes verschillende area’s hun platen en zweepten het danspubliek op om er één groot feest van te maken. Voor de hosting van deze area’s waren voor Fusion-fans bekende namen als Lipgloss, Onlytechno, Megabase en Sound of Energy present.

fod_11-1.jpg

fod_6-1.jpg

 fod_19-1.jpg

Via Lees verder meer foto’s… 

Lipglossers komen al jaren voor de hipste groovy housemuziek, bij Sound of Energy ging je los op de beste trance, Onlytechno stond garant voor topkwaliteit techno en Megabasers beukten tot in de vroege uurtjes door op keiharde hardstyle. De Smirnoff Cube was de plek voor de letterlijke Fusion of Dance. Tijdens deze eerste indoor-editie werd deze fusie van dance-stijlen aangevuld met een state of the art Fusion Lounge, waar de lounge-dj’s de bezoekers onthaalden op de meeste relaxte tunes en beats om even op adem te komen van al het intensieve danswerk.

fod_1-1.jpg

fod_2-1.jpg

 fod_7-1.jpg

fod_3-1.jpg

fod_4-1.jpg

 fod_5-1.jpg

fod_8-1.jpg

fod_9-1.jpg

fod_10-1.jpg

 fod_12-1.jpg

fod_13-1.jpg

fod_14-1.jpg

fod_15-1.jpg

fod_16-1.jpg

fod_17-1.jpg

fod_18-1.jpg

fod_20-1.jpg

fod_21-1.jpg

fod_22-1.jpg

Artikel delen:
Reacties 74
 1. enkele smetjes die volgende editie vast beter aangepakt gaan worden. Ingang en doorgangen waren te klein en ik zag meer dames op de herentoilet dan heren. Voor de rest weer eens een feest die goed bezocht wordt en Zwolle op de kaart zet!

  En dat zonder subsidie!…..kom maar, kom maar, kom maar….


  Maak melding

 2. Gesponsord door de beroepsvereniging van audiciens zeker? Kon het hier vannacht in Westenholte horen, meende eerste dat er wat Petjes met hun kofferbakinstallatie bezig waren, maar hij blijkt van veel verder te komen…


  Maak melding

 3. Geslaagd? Laat me niet lachen. Deze organisatie zou eens naar wat grotere feesten moeten kijken hoe het moet.

  – te lange rijen, te smalle doorgangen en geen beveiligers aanwezig als de pleuris uitbreekt
  – Indeling zalen onlogisch, je moet eerst door het hardstyle gedeelte om vervolgens door een kleine ingang de house zaal in te kunnen.
  – Drank was goor en duur.
  – Te weinig kluisjes.
  – WC’s waren op een gegeven moment overspoelt door Dames. de Heren WC was op een gegeven moment ook meer vrouw dan man.

  Enige goede van de avond was dat er leuke DJ’s draaiden.

  Er zal in ieder geval veeeeeeel moeten geberen voor de volgende keer. Dit feest was maar erg matig


  Maak melding

 4. Jammer Annie dat je niet volop hebt kunnen genieten. Wat een zure reactie zeg! Ik neem aan dat je de volgende keer niet weer komt. Niet doen ook hoor!! Is er weer wat meer ruimte op het herentoilet 😀


  Maak melding

 5. Inderdaad matig was het!
  Fusion of Dance maakte zijn succes van de outdoor editie dit jaar óók indoor waar! …. Een succes was het zeker niet. Ja misschien voor teitsma en althof financieel omdat ook de helft van de dj’s niet kwam opdagen wegens de sneeuw. Maar er waren heel wat minpuntjes!
  1e editie outdoor 3 vreettentjes. 1e editie indoor 3 wc’s. Je weet toch gvd dat er in de voorverkoop 7.000 kaarten zijn verkocht!!!>:(


  Maak melding

 6. hahahaha, iedereen weet het beter! maar als dit het enige is waarover je kan lopen gallen is het een succes.
  Het eerste indoordancefeest die zo druk bezocht is sinds de jaren 90.
  Ik verwacht dat die minpuntjes van die miereneucers volgend jaar opgelost zijn, maar goed dan is er wel weer wat anders wat verkeerd is.


  Maak melding

 7. Organisatie was een verschikking, 2 uur voor de deur staan wachten. Kansloos!!! 7000 man door 1 ingang, had iedereen kunnen bedenken. Bloopers was top 33 euri retour graag.


  Maak melding

 8. Dit was natuurlijk wel de 1e keer indoor. Deze puntjes zullen ze vast de volgende keer wel meenemen in de organisatie.

  Bier was ook echt te ranzig voor woorden :'( Volgende keer maar geen Bavariameuk maar gewoon Heineken, Grolsch of Hertog op de tap 8)

  2 uur wachten voor de ingang? Moet je maar eerder komen ik was in 15 min. binnen rond 12 uur.

  Voor de rest topfeestje! Goede muziek, goede sfeer, geen vechtpartij gezien 😀 Op naar 21 mei! Gaan we weer lekker outdoor.


  Maak melding

 9. Vraag me af of @nnie wel op het feest is geweest..
  – Heb heel veel beveiligers gezien, voor elke deur stonden er minimaal 3 (dik over de 100 dus)
  – Kluisjes waren nog gewoon beschikbaar :-S
  – Drank was in vergelijking met andere grote feesten totaal niet duur. Op Qlimax betaalde ik 7,50 voor een bacardi cola, hier 5 euro.
  – Sommige doorgangen waren idd druk. maar aan de andere kant kwam ik er over het algemeen aardig snel doorheen.
  – Ingang was inderdaad druk, echter heb ik het advies van de organisatie opgevolgd en stond ik binnen 10 min. binnen (23.00 binnen)
  – WC’s was idd een grote drama, enige pluspunt was dat ze gratis waren maar voor de rest.. 3 uur lang was pissen een dikke ramp!
  – Geluid stond goed, maar kan beter
  – Aankleding en show vet!
  – Leuke en gezellige mensen
  – Service bij kluisjes, muntjes en bar was lekker snel! Echt top geregeld dit!
  – Relaxte lounge!
  – Iedere zaal hield zijn eigen identiteit, technozaal had een puur technosfeertje en hardstyle echt een hardstyle sfeer.. heel prettig dit! Zie je niet overal namelijk.

  Al met al een geslaagd feest! En P.s. even richting Yoz. Ken je feiten voordat je bullshit verkondigd. Als een DJ wegens omstandige heden niet kan komen als bijvoorbeeld dit weer dan wordt het bestempeld als onmacht. Dit betekend dat je niet al het geld terug krijgt, daarnaast moeten ze wel de gaten opvullen op de avond zelf (Bart skills, quintin enz..) Heb dit zelf ook meegemaakt dus zoals jij het hier neerschrijft klopt het niet.  Maak melding

 10. het was een topfeestje!
  ik snap ook niet dat sommige mensen hier boven zo zwaar negatief zijn!
  ok ….de ingang was inderdaad even een probleempje …enorm druk
  en dan die smalle gangen voordat je binnen bent was ook niet om happy van te worden ,
  maar de beveiliging was echt super geregeld …politie, beveiligers,ehbo ze waren overal!
  bij alle zijdeuren stonden mensen van de beveiliging .
  de drankjes waren gewoon normaal van prijs.
  de muziek was super overal!……
  de wc,s waren te druk……(maar ja moeten de dames ook maar niet allemaal gaan staan optutten terwijl er een megarij buiten de deur staat)…..
  ik vond wel dat 10 euro voor het parkeren van mn auto echt belachelijk duur was!….
  kluisjes waren goed geregeld..
  kortom ik heb me met mn vrienden supergoed vermaakt.
  mag van mij nog wel vaker zo,n part indoor!!
  keep up the good work!!


  Maak melding

 11. Voor zwolle was het een prima feest! wees nou gewoon eens blij dat t weer mag.. Voor degene onder ons die het laatste feest van ik dacht ’99 nog kan herinneren:o volgende editie zal vast beter zijn. Zou overgens wel fijn zijn als het dan wat minder warm was want de lipgloss was niet te harden!!


  Maak melding

 12. Mijn God! Ben ik nu de enige die het zwaar vond tegenvallen??>:( We hebben meer dan anderhalf uur in de rij gestaan. Ik heb gasten gesproken die TWEE uur in de rij hebben gestaan. Er zijn mensen onwel zijn geworden in de rij. Ik snap niet dat de organisatie niet kan bedenken dat er GEEN duizenden mensen door 10 poortjes kunnen. Als er brand of paniek was ontstaan waren er zeker gewonden, of misschien wel doden gevallen. De mensen konden nergens naartoe!!! BELACHELIJK! Fusion of Dance is niets bij feesten zoals we die misschien allemaal wel kennen! Fushion Outdoor was toppie, ook wel dingen die niet goed geregeld waren, maar dit was echt flut geregeld. Er moeten eerst gewonden vallen voordat ze denken aan de voorzorgmaatregelingen. Wat een KOEIEN daar!!! En de aankleding was ook matig!


  Maak melding

 13. Ik vond het feest wel redelijk. Alleen de organisatie moet zich schamen. 
  Het volgende: 
  Je probeert binnen te komen ; eerst 
  Moet je ijspegels ontwijken die bij de ingang van de tent naar beneden donderen.  Dan moet je zorgen dat je niet plat gedrukt wordt in de tent.  Mensen moesten zichzelf
  Maar redden. Er waren in de tent 2 trechters: die 1 leid naar de ingang de
  Ander naar de uitgang die volloopt. Daarnaast was er geen eens hulpdiensten aanwezig die de verwarmde tent coördineert . Als iemand daar flauw viel of de mensen schrikken zich dan breekt de pleuris los waarbij de zwakste het loodje leggen. 

  Deze mensen hebben deze situatie zwaar Onderschat.  Kijk wat bij de Love Parade is gebeurd.   Dan kom
  Je aan bij de scan ding wat redelijk gaat. Dan wordt je gefouilleerd op een nivo van een dwerg. Ik bedoel alles op
  Tafel leggen maar niet controleren wat
  Je op tafel legt. ä fijn we zijn binnen. Normaal gesproken verwacht je een plattegrond of pijltjes. Die waren er niet. Dan ben je verplicht om
  Langs een stel XTC of ander hard drugs gebruikte menigte te lopen. Die naar mijn mening meer harder werden naar mate de avond vorderde. 

  De ventilatie was dramatisch. Het was benauwd en het stonk. 
  Lounge ruimte was ook een grote mix van ruimte met geuren uit de wc en zweet en sigaretten. 

  Het eten: ik heb patat gehaald, maar ik liet t staan omdat ik t niet door mijn keel kreeg. Half gebakken slap friet. Maar goed de meeste aten het. 

  Muziek was van goede kwaliteit en ondanks het gemis van de dj’s de niet op kwamen dagen. 
   Hebben ze het goed gepresenteerd.

  De meeste mensen van de beveiliging wisten niet eens waar je kon luchten. Nou dan voel je je echt veilig. 

  Maar het was wel gezellig. 


  Maak melding

 14. @Sasha

  Was eerder gekomen en je was zo binnen. Ik heb er maar 15 min over gedaan om 00:00 uur. 10 poortjes kan wel maar niet als iedereen om 01:00 uur aan komt zetten tegelijk. Er stond niet voor niets op de site dat het druk kon worden dus je was gewaarschuwd.


  Maak melding

 15. Smelt je lekker samen als haringen in een ton, zalig lauw biertje erbij en kijken wie het plasje het langst kan ophouden, terwijl de muziek je daarbij helpt en je innerlijke temperatuur tot het kookpunt brengt en nog zijn er klagers.


  Maak melding

 16. ORGANISATIE WAS GWN K*T!!!! MUZIEK WAS DAARIN TEGEN WEL NICE… MAAR ZOALS MENSEN HIER ONDER AL AANGEVEN, ORGANISATIE SCHAAM JE!!!!! HEBBEN JULLIE NAAR DIE RAMP IN DUITSELAND NIKS GELEERD??? WAAR WAREN DE VLUCHTWEGEN??? EN HOE MOESTEN MENSEN DIE OM 1UUR WEER WEG WOUDEN NAAR BUITEN KOMEN???? DAT NOEMT ZICH EEN ORGANISATIE?? SCHAAM JE!!


  Maak melding

 17. @ Jochem Miller. Je caps lock blijft hangen.. Of je weet niet dat je bericht zoals deze is opgesteld enorm schreeuwt.
  Mocht dat de bedoeling zijn… schaam je


  Maak melding

 18. @Jochem, om die 10 meter waren nooduitgangen, alle noodguitgang verlichting werkte dus loop niet zo te zeuren.

  Ik was binnen 5 minuten binnen, was er dan ook op tijd zo rond half 11 – elf uur. Qlimax stond het om 9 uur propvol en heb daar 45 minuten of langer staan wachten.

  Feestje was zeer geslaagd, ik zeg volgend jaar zeker weer doen.

  Uiteraard zal de organisatie vast wel naar punten gaan kijken, maar beveiliging was er zat! De 1 richtingswegen waren een beetje irritant maar anderszijds wel weer goed! Richting de toilet was druk maar de andere kant op niet.

  Iedere zaal met zijn eigen identiteit: ik zeg top!
  In elke zaal heb ik mij vermaakt, muziek was top en de DJ’s ook!

  See you next year!:D:D:D:D


  Maak melding

 19. Zwaar genoten! Petje af voor de organisatie…Ben veel feestjes afgeweest, enig minpuntje waren de toiletten, maarja dat is de ‘beginnende’ organisatie meer dan vergeven.
  Fusion of Dance bedankt, het was weer geweldig! Op en top genoten…


  Maak melding

 20. Het was een top feest!
  Ik was zo binnen (23 uur).
  Prijzen van de drank was normaal (2 euro per muntje, bij Armin Only was dat 2,50).
  Blikje water was 1 muntje, 2 euro dus. Bij Armin betaalde je 5 euro…
  Heerlijk genoten 🙂


  Maak melding

 21. Een leuke avond gehad met al mijn vrienden. We waren al vroeg (rond 23.00uur) gekomen vanwege de waarschuwing voor drukte op de website. Binnen enkele minuten waren we binnen. Er waren inderdaad te weinig W.C.’s en de doorgangen waren te te smal. Maar de sfeer was echt goed en de muziek was top! De aankleding zou wat leuker mogen want die ijsselhal is echt een lelijk ding. Al met al een leuk feest wat voor herhaling vatbaar is. Eindelijk een dance evenement in ons eigen Zwolle! High Energy Events en Studio Tas,..graag nog een volgende editie!!


  Maak melding

 22. Voor de zeikerds blijf de volgende keer gewoon weg! Wees blij dat er wat te doen is! Het is hier altijd wat in Zwolle, zwolle is best een zeikstad! >:( Beetje jammer, vrienden van mij uit Utrecht en Amsterdam vonden het een topfeest. Alleen een paar zuurpruimen die zeuren, tip BLIJF WEG >:(


  Maak melding

 23. Fijn dat er mensen zijn, die het wel erg naar hun zin hebben gehad. Veel mensen zeggen dat je ‘maar’ om 11 uur moest komen! Het is fijn dat je daar rekening mee kan houden, maar sommige mensen kunnen niet anders dan wat later komen. Dus als je dan om 12 uur aankomt en je staat twee uur in de rij, dan is er redelijk wat mis met de organisatie. Wij kennen allemaal wel feestjes waar je met 50.000 man een feestje bouwt, dan loop je met duizenden mensen tegelijker tijd naar binnen. Geen probleem. Ze hebben minstens 50 poortjes en grote doorgangen waar iedereen probleemloos doorheen kan lopen. En als er iets ergs gebeurd, is er een vluchtroute en niet dat je doodgedrukt wordt. Zoals bij de Love Parade is gebeurd. Het is een heel extreem voorbeeld. Maar het had makkelijk kunnen gebeuren. Heel vervelend voor alle mensen die van 12 tot 2 naar binnen wilden, want hun avond was in 1 klap verziekt. Jammer Rob!!!


  Maak melding

 24. Sascha, ik ben het echt helemaal met je eens en dacht dat ik de enige was die dit zo heb ervaren! Dit had goed fout kunnen gaan toen we met z’n allen in de trechter werder “geduwd”…..toen hoorden we dat de ingang ook als uitgang werd gebruikt! Fijn voor de mensen die er al eerder waren, maar dit was niet best…
  Jammer van dit feest (waar ik het trouwens voor de rest aardig naar mijn zin heb gehad)


  Maak melding

 25. pfff loveparade meer dan 1 miljoen bezoekers, ijsselhallen 7000…waarbij er genoeg ruimte was om je te bewegen en in geval van nood alle deuren open konden. Ben je er wel eens overdag geweest?


  Maak melding

 26. Wat jammer dat je als zeikerd meteen thuis moet blijven bij een volgende editie. Er is niets mis mee om de minpuntjes op te sommen toch? Een goede organisatie pakt ze op en doet er wat mee bij de volgende editie. En dan hebben wij een nog beter feestje. (hoewel ik had gedacht dat deze organisatie een aantal zaken uit ervaring al beter zou hebben geregeld)

  Persoonlijk vielen de punten van de andere ‘zeikerds’ mij ook op. Heb ook erg lang in de rij gestaan en de kluismuntjes werden niet logisch uitgedeeld. Waardoor je ook nog bij je kluisje stond te wachten. Daarnaast vond ik de aankleding ook minimaal. Megabase was net een groot schuurfeest. Bij Onlytechno hing welgeteld 1 stroboscoop te knipperen. Volgend jaar zou een thema niet misstaan.
  Daarnaast was de groots aangekondigde zwanendans een flop door het uitvallen van de muziek. Helaas was de uitval van de muziek bij Lipgloss niet bij 1 keer gebleven.

  Heb wel al met al een topfeestje gehad. Heb me erg vermaakt en veel vrolijke mensen gezien. Door de lange tijd in de rij moest ik ff op gang komen, maar al snel had ik de smaak te pakken.

  Dus als de organisatie serieus luistert naar alle (terechte) opmerkingen met betrekking tot logistiek en beleving, dan moet het volgend jaar een nog beter topfeest worden.


  Maak melding

 27. Super naar mijn zin gehad!! Mooi feest alleen kon het niet tippen aan het outdoor feestje. Voornamelijk de locatie en aankleding spelen daarbij een rol. Zoals al eerder gezegd is die ijsselhal een groot lelijk ding met geen logische indeling.

  Minpunten wat de organisatie inmiddels wel weet zijn:
  -WC’s!!
  -Aankleding had iets meer energie ingestoken mogen worden.
  -Er zijn bij de ijsselhallen meerdere ingangen, maak daar dan gebruik van! (Zelf niet echt last omdat wij om 23:30 al aankwamen.)

  Voor de rest, thumbs up!! Het is natuurlijk ook de eerste keer indoor voor de organisatie.

  Nog een ander minpunt. Laat de honden voortaan achterwege!!! Weet dat het misschien moet vanwege de zero tolerance van de gemeente maar de echte drugsgebuikers/dealers pik je er zo ook wel uit als beetje ervaren beveiliger.

  Honden waren namelijk geen echte drugshonden en sloegen zomaar aan, of als ze angst roken bij mensen. (ervaring door 2 vrienden)

  Het is dan ERG vernederend als je compleet uit de kleren moet en naakt een rondje moet draaien en voorover moet bukken terwijl je echt niks bij je hebt. Ik zou het zelf bijna de moeite niet vinden om binnen te komen.

  Terwijl ik van mensen hoorden die wel zakken vol met pillen gewoon langs die honden heen lopen zonder dat die hond wat merkt????


  Maak melding

 28. Schandalig maar dan ook schandalig lang in de rij gestaan. Heerlijk in die kou. Zo’n 1.5 uurtjes. Lekkker dan. Was eens en de laatste keer. Feestje buiten was beter. En die honden? Super- een collega van mij haalden ze er zo uit. Sukkel moet je maar niet met pilletjes lopen. Just my opinion. Maar nogmaals was waardeloos en ik kom dus ook NOOIT weer. 40 euries zo in de container gemikt.


  Maak melding

 29. Het is natuurlijk altijd zo dat er mensen het naar hun zin hebben en dat er mensen zijn die het niet naar hun zin hebben. Daar verander je niets aan. De sfeer wordt door ieder mens weer anders ervaren. Jammer dat er bij een feest wat mede door Studio Tas wordt georganiseerd vaak wel wat mis is. Een paar jaar geleden waren er op een Lipgloss feest jassen zoek geraakt en verwisseld (die de bezoekers dus niet meer terug kregen, daar gaat je dure jas), twee jaar geleden bij Free to Dance werd het afgelast omdat er te weinig ruimte was en mensen werden plat gedrukt en vielen flauw, omdat er te veel mensen binnen werden gelaten, vorig jaar met de eerste editie Fusion Outdoor kon je niet normaal een patatje halen van 4 tot 7 en waren de WC niet goed geregeld. Ik snap niet dat er van te voren niet goed nagedach wordt over de consequenties. Het moet eerst een keer GOED FOUT gaan. Dat is gewoon jammer. Ook al zijn er genoeg pluspunten, deze punten kan je gewoon NIET over het hoofd zien.


  Maak melding

 30. Ik zie allerlei reacties over slechte organisatie, wat opzich wel terecht is.
  Maar qua veiligheidsvoorzieningen faalt natuurlijk de brandweer Zwolle opzichtig, zij zijn verantwoordelijk voor het afgeven van de vergunning aangaande (nood)uitgangen ect..


  Maak melding

 31. Was met vol enthousiasme op weg die avond- echter bijna 2 uur in de kou gestaan. Had geen tenen meer over. Wat mij betreft de laatste x. Had het geld beter kunnen gebruiken om me thuis ladderzat te zuipen. En dat er zoveel waren die pilletjes nog steeds nodig achten om te slikken- vind ik ook schandalig. Dus wat dat aangaat vind ik het een goede zaak. ZET ER MAAR NOG MEER HONDEN OP!!. Maar voor mij hoeft het hier in een Zwolle niet meer- In 1 woord WAARDELOOS. Ik was daar rond half 1 a 1 uur had de tijd tot 3 uur en was dus pas binnen om een uur of half 3 – 30 minuutjes over pfffff. Dit omdat ik de volgende dag nog weg moest. Wat mij betreft Stoppen jullie er maar mee ipv geld uit de pockets kloppen- zijn genoeg mensen nl weggegaan die niet eens naar binnen zijn geweest daar ze zo lang in de rij moesten staan- Volgende keer voor mij gewoon een piratenfeest


  Maak melding

 32. @Rich

  Waarom kom je dan pas om half 1 aankakken? Als er op de site en via de mail al een advies wordt gegeven dat het wel eens druk kon worden tussen 11 en 1 vind ik het een beetje dom dat jij (en alle anderen) zo laat aankomen en dan achteraf gaan lopen zeuren.


  Maak melding

 33. ik den gewoon dat die slechte reacties van mensen komen die een bad trip hebben gehad en niet meer verder konden kijken dan hun neus lang is

  nood uitgangnen waren er zat

  er kwamen een paar djs niet mee ivm weer maar toch bleef er dikke muziek

  drank was goedkoop

  ingang vond ik ook wel goed voor elkaar

  alleen met de wc kan ik wel instemmen

  verder was het een dik feest denk dat hij volgend jaar nog sneller uitverkocht is


  Maak melding

 34. @Rich

  Tja als je ook pas om half 1 a 1 uur komt (van te voren gewaarschuwd dat dit het drukste moment is!!!) kun je er wel vanuit gaan dat je zeker een uur later pas op de dansvloer staat, nu was het idd wel wat langer.

  En die honden pikken er ook mensen uit die NIKS bij zich hebben hoor. (angst ofzo??) Denk dat jij het ook niet echt leuk had gevonden als je nog eens een half uur langer kwijt bent door ergens naakt in een kamertje te staan.

  En de mensen die pillen slikken zelf absoluut geen problemen mee (ben zelf GEEN gebruiker), kan er alleen maar om lachen om de grappige gesprekken die je met sommig hebt op de wc of op de dansvloer. Hier ook geen enkele ruzie gezien (met 7.500 man!!), en super goede sfeer! Terwijl bij zo’n piratenfeest de meesten “boeren” zo dronken zijn dat er elk half uur wel ergen een vechtpartij is en dan vooral ook nog mensen boven de 30!! Je zou dan toch denken dat die wel iets verstandiger zijn geworden in de jaren.

  De sfeer wordt er iig nog beter op als mensen zoals jij idd niet meer komen! Ook weer opgelost.


  Maak melding

 35. Ik baal best wel van mensen die altijd het negatieve onthouden en de rest vergeten. Maar de overdreven reacties irriteren me mateloos. Ik lees over ijspegels die van een tent vallen?!?! Dat was flinterdun aanelkaar gevroren sneeuw, heb zelf een hele lading in mijn nek gehad, zat echt geen gevaar aan. Dan over het feit dat het mis had kunnen gaan?!?! Er waren aan de zijdes nooduitgangen!!! We waren niet met een miljoen maar rond de drukste tijd met 3000 man!!! Overdrijven is dus ook een vak. Daarnaast ga je niet met een kaart van 30 euro voor 3 uurtje naar een feest dat 9 uur kan duren. Als je de kroeg ingaat op normale zaterdagen weet je ook dat je dan een half uur in de rij staat. De wc’s; ik snap dat de mannen moesten wennen aan het feit dat er ineens drukte was, doordat er vrouwen bij de mannen gingen, maar ik vind dat 5 minuten wachten op een fatsoenlijk schone wc echt kort is!!! Wie kijkt er nog meer uit naar 21 mei!?!?!?! Gaan we weer knallen!!!


  Maak melding

 36. @Sasha, klopt dat het destijds met de jassen en free2dance niet goed was, alleen was het de buitensociëteit die destijds de jassen regelde en was het de organisatie van bevrijdingsfestival die een te kleine parkeerplaats aan Studio Tas gaf. Die laatste was tevens goed gekeurd door politie en brandweer weet ik.
  Uiteraard maakt Studio Tas, maar nog steeds grote organisaties nog kleine en grote foutjes, maar er komt meer bij kijken, dan menigeen denkt. En Tas heeft volgens mij al wel meer dan 80 feesten georganiseerd en volgens mij zijn ze allemaal, op een enkeling na dan, goed verlopen.
  En laten we hopen, dat ze de volgende keer bij Fusion Indoor genoeg toiletten en ingangen hebben, maar dat weten ze zelfs ook donders goed. Ze hebben destijds ook geleerd van te weinig eettentjes, want dat was daarna top vreten bij Fusion.  Maak melding

 37. Hoi,

  Prima feestje en leuke foto’s, maar het is de 2e keer dat Fusion Of Dance indoor is en niet de 1e keer zoals het nieuwbericht aangeeft. (vorig jaar was in de wrzv).

  Kan bijna niet wachten op volgend jaar! 🙂


  Maak melding

 38. @nachtbraker
  De sfeer wordt er iig nog beter op als mensen zoals jij idd niet meer komen! Ook weer opgelost.
  Wat een vriendelijke afsluiter weer…


  Maak melding

 39. Als organisatie kun je geen excuus verzinnen om de entree en de uitgangen op deze manier te organiseren, zelfs niet als ‘net beginnende organisatie’.
  Ik het daarom ook ronduit belachelijk dat dit allemaal zomaar mag en niet gecontroleerd wordt door instanties (en als het gecontroleerd is, dan snap ik niet dat het goed gekeurd is). Iedereen wist dat er minimaal 7000 man zou komen. Een klein berichtje op de site om de bezoekersaantallen te verspreiden over de avond, is dan natuurlijk geen oplossing! Levensgevaarlijk!
  De entourage binnen, maakte bij mij een hoop goed, maar natuurlijk kan het ook niet dat er geen borden waren (ik moest m’n plattegrond in het donker raadplegen), dat er te weinig wc’s waren en dat de doorgangen absoluut te klein waren voor deze aantallen bezoekers.

  Een pluim voor het lef om sinds lange tijd weer een mooi feest te organiseren, maar een dikke onvoldoende voor het over het hoofd zien van (mijns inziens de het belangrijkte!) de veiligheid van de bezoekers!

  Wat als er – zoals al eerder werd genoemd – paniek zou uitbreken? Een dikke onvoldoende voor Studio Tas dus! Een hele dikke!


  Maak melding

 40. Nee die moeten dingen keuren en controleren en toestemming geven dat het met de veiligheid in orde is, dat hebben ze dus gedaan anders was er gen feest geweest.


  Maak melding

 41. @Eriks

  Hoezo alleen klein berichtje op de website? Ik heb 3 mails gehad over de verwachte drukte! Van 2 sites en de hyves pagina.
  Dus wie te laat komt kan wachttijd verwachten en dan moet je ook niet klagen!
  Nooduitgangen zat.
  Licht? Moet je wel naar een plek gaan waar licht is en niet in de grote zalen blijven staan slimmerd…
  En @ de mensen die klagen over drugsgebruikers: hebbie er last van? NEE, Zeik dan niet! Alcohol veroorzaakt veel meer overlast!
  Moet je eens kijken hier op de weblog wie er elk weekend in elkaar geslagen zijn… nou daar wordt je blij van….  Maak melding

 42. Mensen die hier zo lopen te zeuren blijf alsjeblieft de volgende keer thuis!,, en ga nooit meer naar een feest toe,
  Er is altijd wel wat wat beter kan!!!,,maar denk je nou echt dan zo groot feest helemaal perfect gaat???

  Volgende keer weer!! DIKKE PLUIM VOOR DE ORGANISATIE


  Maak melding

 43. En @ de mensen die klagen over drugsgebruikers: hebbie er last van? NEE, Zeik dan niet! Alcohol veroorzaakt veel meer overlast!
  Moet je eens kijken hier op de weblog wie er elk weekend in elkaar geslagen zijn… nou daar wordt je blij van….

  amen!


  Maak melding

 44. Hallo beste feestgangers,

  Ten eerste: Super bedankt dat jullie er allemaal bij waren!

  Oke, we hebben de minpunten meegenomen voor volgend jaar, WC’s, Entree etc.

  De nooduitgangen waren er zat, net als beveiligers ongeveer 140 man.

  Bedankt allemaal en tot 21 Mei!  Maak melding

 45. @rich
  vin ik toch zo mooi he brave burgers als jou.
  iedereen moet toch lekker zn ding doen xtc hoort nou eenmaal bij een dancefeest.
  Op die k*thonden na vond ik het en perfect feest.
  Vooral de lounge werd heerlijk gedraaid na ff lekker hard gaan (jaah op xtc slechte ikke he) maar ik zoek iig geen ruzie zoals bij die dronken apen constant gebeurt
  Heb me super vermaakt petje af voor de organisatie die waarschijnlijk zelf die honden ook liever er niet bij hadden gehad.  Maak melding

 46. @Organisatie :

  Ik snap de gedachte gang van eenrichtingverkeer maar in mijn ogen bereik je daarmee uiteindelijk het tegenovergestelde resultaat.. nl gefrustreerde bezoekers die gaan duwen .. Op zijn beloop laten en dan komt het meestal vanzelf wel goed…

  Rookruimtes buiten ??!!!???!!! Ik blaf nu al een zeehond omdat de kou volgens mij op mijn longen is geslagen … Had op zijn minst de moeite genomen om de ruimte te overdekken en straalkachels neer te zetten..

  WC’s echt een drama…..Meer,schoner, georganiseerder (bij het eenrichtingsstuk mocht je, behalve als je heel lief keek, vanaf sound of energy niet teruglopen naar de wc om de hoek)

  Lieve hondjes bij de ingang …. Laat die de volgende keer achterwege! Het is heel erg sfeer bepalend en ik vind dat als je eenmaal gefouilleerd bent dan is dat genoeg.. Drugs komt uiteindelijk toch wel binnen, en ik snap dat jullie het zo weinig mogelijk willen tolereren, maar voor de (drugloze) feestgangers zijn die honden toch echt wel een dikke domper!

  Kortom aantal aandachtspunten, maar wanneer hier wat mee gedaan wordt dan weet ik zeker dat FOD Indoor de volgende keer een succes wordt!  Maak melding

 47. Het is gewoon heel eenvoudig. Sommige mensen hadden goede ervaringen en nergens een probleem en anderen die waren steeds op het verkeerde moment op de verkeerde plek.

  Ik heb zelf ook 2 uur gedaan over de rij t/m de dansvloer. De ene helft van de kluisjes was prima ( de rode ) en de blauwe die waren veel te krap! Iedereen proppen in een halve meter schiet ook niet op.

  Volgende keer moeten ze iets aan de rijen doen. Meerdere ingangen?
  Kluisjes kunnen wat mij betreft gewoon garderobe zijn. Ik had wel de indruk dat de verwachtingen niet werden overtroffen aan de reacties te zien en te horen.

  Outdoor was perfect en volgende keer indoor ook?


  Maak melding

 48. Op Partyflock wordt het feest als zeer goed bestempeld. Volgend jaar een geweldig wanneer alle minpunten worden verbeterd!

  Achja.. de organisatie maakt fouten maar de bezoekers ook, ook diegene die al naar 1000 feestjes zijn geweest, kijk de aankomst tijd en de hoeveelheid eten/drinken/deo dat ingenomen wordt.

  Ik vond het geweldig in ieder geval!


  Maak melding

 49. Rookruimtes buiten ??!!!???!!! Ik blaf nu al een zeehond omdat de kou volgens mij op mijn longen is geslagen … Had op zijn minst de moeite genomen om de ruimte te overdekken en straalkachels neer te zetten..

  Dat blaffen wordt wel minder als je de sigaretten laat liggen ;):P


  Maak melding

 50. @ organisatie

  “Oke, we hebben de minpunten meegenomen voor volgend jaar, WC’s, Entree etc. ”

  Als ik jullie was zou ik de pluspunten meenemen en de minpunten achter jullie laten.

  Misschien een cursus volgen bij de FC; daar weten ze met dit soort aantallen bezoekers wel raad.  Maak melding

 51. Damn wat kunnen mensen toch janken..
  Als het druk is bij de entree, kom je op het drukte punt van de avond..
  Indeling was prima..
  Geluidoverlast kan ik me vrij weinig bij voorstellen en eens per jaar moet kunnen, overigens kan de Kamperpoort hier zelf ook wel wat van..
  WC’s , kon inderdaad wat ruimer voor de dames(daarentegen wel gratis waar veel organisaties nog van kunnen leren)
  Roken kon prima binnen;) (niemand die mij hierop wees dat het niet mocht althans)
  Muntverkoop, hier was een ruime opzet niemand die hoefde te wachten(waar veel organisaties nog van kunnen leren)
  Bavaria bier, geen last van gehad (overigens smaak kwestie, niet mijn bier trouwens)
  Bar, groot pluspunt snelle service!!

  Mensen moeten soms is wat minder eisend zijn en komen om te FEESTEN..!

  High Energy Events en Studio TaS (Y) top


  Maak melding

 52. Ik vond het een top feest! Tuurlijk zijn er dingen die verbeterd kunnen worden. Maar als ik lees hoe overdreven sommigen reageren…beetje jammer.
  En daarbij kun je met die afzeik methode van kritiek leveren niet veel. Ondebouw wat er beter kan en klaar. Deze organisatie doet er heus wat mee.

  Vergelijk de eerste outdoor maar met de tweede. Wat super geregeld.

  En het belangrijkste aan alles: Door deze organisatie heeft Zwolle weer top feesten _o_


  Maak melding

 53. Tuurlijk zijn er wat minpuntjes dat weet iedereen wel die naar dit feest is geweest, we mogen dan wel echt blij zijn dat er een feest als dit wordt georganiseerd in Zwolle.
  De organisatie is gewoon top bezig als het gaat om de dance scene op te krikken in Zwolle.
  Ik heb me echt prima vermaakt en de sfeer zat er goed in.
  Verder hoop ik wel dat ’t de volgende keer wat beter is, maargoed niet elk feest is perfect tot in de details.
  Oja en een Drum n Bass/dubstep area zou wel echt vet zijn voor de volgende keer.  Maak melding

 54. Gewoon een goed feesie. Goede sfeer, eerder te veel security dan te weinig, geen wachttijd bij de bar. Ok, de wc’s kon beter maar dat ligt meer aan de IJsselhallen dan aan de organisatie. En alle mensen die het zo verschrikkelijk vonden : Niet meer komen ! En voor de klagers uit de Kamperpoort : Kijk eens in de spiegel .. Niet schrikken.


  Maak melding

Reageer