Destine op hoofdpodium Bevrijdingsfestival in Zwolle

Zwolle – Destine komt op 5 mei 2011 naar Zwolle. De populaire rockband heeft op het Bevrijdingsfestival Overijssel een plaatsje gekregen in de line-up op het hoofdpodium van het meest succesvolle bevrijdingsfestival van Nederland.

Destine is in 2006 bij elkaar gekomen en bestaat uit 5 jonge artiesten. De muziekstijl ligt tussen punk en pop in. De band heeft in het voorprogramma van New Found Glory en Fall Out Boy gestaan. De band heeft eerst de A Dozen Dreams EP uitgebracht en in 2007 hebben ze veel internationaal getourd. In december 2008 tekent Destine bij Sony Music en gaat vervolgens aan het werk in Florida. De eerste single, In Your Arms, is een succes. In september 2009 vertrok de band weer naar Amerika om hun debuut album op te nemen. Deze werd 26 januari 2010 in Paradiso Amsterdam gepresenteerd. Het afgelopen jaar stond Destine op grote festivals als Pinkpop en Lowlands. Destine is eerst nog 30 december te bewonderen in Hedon!

De afgelopen weken kwam de band onder de aandacht van een nieuwe doelgroep. ‘In Your Arms’ is opgenomen in de tracklist van ‘Pro Evolution Soccer 2011’ , een computer- en consolegame die wereldwijd wordt uitgebracht door Konami. Dit is een mooie opmaat voor de Europese release, die tot stand is gekomen door een samenwerking tussen management, Sony Music en Rude Records. Rude Records is in Europa zeer succesvol met  internationale acts als All Time Low, waarvoor Destine al meerdere keren de support-act was. Vanaf 11 november is Destine ‘across Europe’ met 21 shows om de release extra kracht bij te zetten.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer