Politie tevreden over dansfeest Fusion of Dance

Zwolle – Politie IJsselland is tevreden over het verloop van Fusion of Dance. Dit jaar vond voor het eerst een groot indoor dancefeest plaats in Zwolle. Vanwege de omvang was de politie ook aanwezig om het feest zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Op het terrein en de feestlocatie werd gecontroleerd op de aanwezigheid van drugs, wapens en vuurwerk. Daarbij werden ook drugshonden ingezet. In totaal zijn ongeveer 130 bezoekers gecontroleerd. Bij 40 bezoekers trof men een niet toegestane hoeveelheid drugs aan. Daarbij ging het om zowel soft- als harddrugs. Eén persoon werd aangehouden, omdat hij verdacht werd van drugs dealen. Tien mensen moesten het feest verlaten, omdat zij teveel drugs bij zich hadden. Daarnaast moest een deel van de bezoekers hun gebruikershoeveelheid softdrugs inleveren omdat er geen drugs werd getolereerd op het feest. Zij krijgen echter geen boete. De controles verliepen op een rustige manier en de bezoekers werkten allemaal mee. Vanwege de afhandeling op de locatie konden de bezoekers snel hun weg weer vervolgen naar de verschillende feestzalen.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. …………ik vond de politie goed te pas op Fusion. Door die hond duurde de wachtrij bij de ingang wel langer dan nodig was, het liep niet lekker door bij de entree, waardoor ik 2 uur in de rij heb gestaan:'(

  Maar ja daar kreeg ik wel een vet feest voor terug:D:D:D


  Maak melding

 2. Even statistisch doorrekenen:
  1615 bezoekers hadden dus teveel (!) drugs bij zich (plus nog eens velen die geen boete kregen). Er liepen bovendien ook nog een kleine 60 dealers rond.
  Inderdaad cijfers om tevreden mee te zijn.


  Maak melding

 3. @Jacco creatief met cijfers? Hoe kom jij aan 60 dealers?

  Eén persoon werd aangehouden, omdat hij verdacht werd van drugs dealen. Tien mensen moesten het feest verlaten, omdat zij teveel drugs bij zich hadden  Maak melding

 4. dr werd idd heeeeel veel harddrugs gedeald, je kon dit gewoon afrekenen met consumptiemunten!
  😀

  de organisatie had fusten vol op voorraad! echt niet normaal! :o:o  Maak melding

 5. @Jacco,

  Typisch een voorbeeld van iemand die geweldig in rekenen is, echter het niet goed toepast.

  Alle bezoekers zijn gefouilleerd. Bij 130 hiervan werden symtonen van drugs aangetoond (hond ging zitten, verdacht gedrag of gewoon ontdekt bij fouilleren).

  Hiervan zijn er 40 gepakt.

  Beter lezen lost al een hele boel gezeur op.


  Maak melding

Reageer