Duurzaam Zwolle met Daan de CocQ

Zwolle – Om ambities en initiatieven van duurzaamheid in Zwolle te promoten is er een fraaie video gemaakt. Daarin speelt stadsomroeper en entertainer Peter Vader de rol van presentator als Daan de CocQ, met C O C Q. Met een knipoog naar het karakter inspecteur De Cock van schrijver Appie Baantjer.

Een heel huis, een garage, een serre, een dakkapel of de keuken. Kleine klussen of hele grote. Op heel veel manieren kunt u rekening houden met duurzaamheid. Niet alleen met de keuze van de materialen. Maar juist al bij het begin van uw plan. Dáár ligt de grootste winst! Nu een verkeerd dak en je legt er nooit meer een zonnecollector op! Als je meer wilt weten over duurzaamheid in Zwolle is daar de website Duurzaamzwolle.nl voor. Voor als je gewoon praktisch aan de slag wilt. Zelf iets wil doen, alleen of met anderen. De website biedt je toegang tot leveranciers, van brood en worteltjes tot warmtepompen en zonnepanelen, met praktische informatie over technieken en producten en achtergronden.

Naast links naar sites met nóg meer (achtergrond)informatie biedt Duurzaam Zwolle een platform, waar je geestverwanten ontmoet. Daar kan je ideeën opdoen en aansluiting zoeken bij lopende initiatieven of daar zelf mee starten.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Die website is het product van een ‘studie webdesign’. Studie?? Dan vraag ik me af welke onderwijsinstelling deze studie aanbiedt. Laat me niet lachen, er lag zeker nog een duurzaam ontwerpje uit 1999 op de plank.


  Maak melding

 2. Bha ik kan het woord duurzaam niet meer horen.
  Ik blaas zoveel mogelijk co2 de lucht want ik heb genoeg van die koude winters.
  Mensen laat je toch niet gek maken het is allemaal onzin.
  Het gaat alleen maar om geld.
  Net zoals die smerige windmolens die ze overal in Nederland plaatsen.Alleen de eigenaren worden er rijk van alleen al door de subsidie die ze ontvangen van het rijk en hoe komt het rijk aan die centen?? Kijk maar eens op je loonstrookje.
  Volksverlakkerij.


  Maak melding

 3. @ Drama en Henk

  Ik hoop het van harte dat ze echt gaan adverteren. Het is niets anders dan een commercieel initiatief, waar niets mis mee is. De drie makers hebben hun nering in de duurzaamheidsbranche.


  Maak melding

Reageer