Dijkwoningen Westenholte binnenkort in de verkoop

Zwolle – Via een loting heeft de gemeente Zwolle afgelopen voorjaar Selesta Projecten geselecteerd voor de vier Dijkwoningen in Westenholte. Deze woningen vormen straks de entree van de wijk. Het ontwerp van de architect is gereed en goedgekeurd door de gemeente.

dijkwoningen.jpg

De Dijkwoningen markeren enerzijds samen met de fietsbrug de overgang naar de stad en anderzijds sluiten ze aan bij het karakter van Westenholte. Het worden eigentijdse villa’s met een niveauverschil in en rond de woningen, vandaar de naam Dijkwoningen. De villa’s krijgen een oppervlakte van 200 vierkante meter op de begane grond en 100 op de verdieping. Selesta Projecten begint binnenkort met de verkoop.

De ontwerpen zijn definitief goedgekeurd en Selesta kan met de verkoop beginnen. Op dit moment wordt de brochure gemaakt en zal vervolgens de verkoop starten. Ook de prijzen van de aannemers moeten nog binnenkomen zodat wij de definitieve verkoopprijzen kunnen vast stellen. Dit zal vanaf € 480.000,- zijn. Het is wel mogelijk u al vast aan te melden als geïnteresseerde door een email te sturen naar info@selesta.nl.

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer