Nieuwe naam Zwolse Halve Marathon Festival

Zwolle – Zilveren Kruis Achmea Zwolse Halve Marathon Festival. Dat is op zaterdag 18 juni 2011 de volledige naam van de elfde editie van het grootste loopevenement in Zwolle. De afgelopen jaren was Groene Land Achmea hoofdsponsor van het Zwolse Halve Marathon Festival en dat blijft ook zo, alleen de merknaam Groene Land Achmea verandert op 1 januari 2011 in Zilveren Kruis Achmea. Dus verandert automatisch ook de naam van het loopfestijn.

halve_marathon_logo_2011.jpg

Het Zwolse Halve Marathon Festival is al tien jaar lang een bijzonder evenement. Sport en gezelligheid gaan hier erg goed samen. De hardlopers worden aangemoedigd door duizenden supporters en weten iedere keer weer harder te lopen door de aanmoedigingen van het publiek. Ook in 2011 zal het evenement groots worden. Dit maakt dat het Zwolse Halve Marathon Festival al tien jaar lang een feest is om te lopen en een feest om naar te kijken. In tegenstelling tot vorig jaar start de voorinschrijving – voor zowel de Halve Marathon als de Wavin 4 Engelse Mijlen – niet op 1 januari, maar op 1 februari. Daarover wordt door de organisatie van het Zwolse loopspektakel binnenkort meer bekend gemaakt.

Net als bij de Unicef Stadshagen Run eerder dit jaar start Zilveren Kruis Achmea in de aanloop naar het Zwolse Halve Marathon Festival met enkele ‘Fittergroepen’, die zich onder leiding van niemand minder dan negenvoudig Nederlands kampioen Marko Koers zullen gaan voorbereiden op de Halve Marathon of de Wavin 4 Engelse Mijlen. Deze zogeheten Fittergroepen bestaan uit enthousiaste hardlopers die allemaal gratis op www.fitter.nl  een profiel hebben aangemaakt of nog aan gaan maken. Op deze site van Zilveren Kruis Achmea houden (amateur)sporters hun prestaties bij, laten zich inspireren door anderen of spreken af met anderen om samen te gaan trainen. Inmiddels zijn er al meer dan duizend ‘Fitteraars’. Zodra het schema met de exacte data voor de Fittertrainingen bekend is, dan wordt deze gepubliceerd op www.fitter.nl .

Kijk voor meer informatie over het Zilveren Kruis Achmea Zwolse Halve Marathon Festival op http://www.halvemarathonzwolle.nl/   . Of volg de laatste nieuwtjes van het loopevenement via Twitter: www.twitter.com/marathonzwolle .

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer