Zwols bedrijf start sneeuwservice via social media

Zwolle – Het Zwolse bedrijf Travelta heeft goed nieuws voor alle wintersporters: vanaf nu is er een gratis sneeuwhoogte service via social media beschikbaar. Via www.travelta.nl/sneeuwradar begint de voorpret direct door dagelijkse updates over de sneeuwtoestand op de piste.

De Sneeuwradar service speelt in op de vraag van wintersporters om onafhankelijk van plaats en tijd de ontwikkelingen van hun favoriete skigebied te volgen. Het team van Travelta heeft daarom een gratis service ontwikkeld die dagelijks een update verstuurt met daarin de actuele sneeuwinformatie. De berichten bevatten informatie over de hoeveelheid sneeuw in het dal en op de piste, de hoeveelheid liften die geopend zijn en de versheid van de sneeuw. Aanmelden voor deze sneeuwservice kan door de gewenste winterbestemming naar @sneeuwradar te ‘tweeten’ of je via www.travelta.nl/sneeuwradar aan te melden voor de Facebook service.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Gut ik dacht bij de kop dat je mensen in kon huren om de stoepen bij deze of gene te komen vegen al dan niet tegen betaling. Idee voor andere ‘ondernemers’?


    Maak melding

Reageer