Mega Mindy komt naar Zwolle!

Zwolle – Na het succes van haar eerste theatershow, vliegt Mega Mindy dit najaar opnieuw de theaters van Nederland langs. Ze doet daarbij voor het eerst ook Zwolle aan!

In ‘Mega Mindy en de Poppenmeester’ staat de megapopulaire superheldin weer voor een moeilijke opgave. Want wat als een mysterieuze poppenmeester iedereen kan laten doen wat hij wil en Mega Mindy er alleen voor lijkt te staan? Lukt het haar dan nog wel om alles weer op te lossen? ‘Mega Mindy en de Poppenmeester’ ging op 25 september in Theaters Tilburg in première en is op 19 januari 2011 te bewonderen in theater De Spiegel in Zwolle.

Het verhaal

Mega Mindy is de megapopulaire superheldin uit de gelijknamige tv-serie van Studio 100. ‘Mega Mindy en de Poppenmeester’ is een voorstelling voor het hele gezin boordevol humor, spanning en bekende liedjes zoals ‘Tijd voor Mega Mindy’.

Als Mega Mindy met een heldhaftige actie afrekent met een geheimzinnige boef, lijkt de rust in het dorp teruggekeerd. Opa en oma zijn op vakantie en speciaal voor de verjaardag van Toby neemt Commissaris Migrain Toby en Mieke mee naar een wel heel bijzondere voorstelling; die van ‘De Poppenmeester’. Na de show gebeuren er echter allemaal rare dingen. Het lijkt wel alsof niemand meer zichzelf is en iedereen veranderd is in marionetten. De commissaris haalt de raarste capriolen uit, Bliep is zichzelf niet meer, Mieke is verdrietig als ze Toby ziet kussen met een ander meisje en het geheim van Mega Mindy dreigt in verkeerde handen te komen. Wanneer zelfs Mega Toby zich tegen Mega Mindy lijkt te keren, is de chaos compleet. Onze superheldin staat er alleen voor en zal haar uiterste best moeten doen om ook dit probleem weer tot een goed einde te brengen.

Tickets  bestellen

Tickets  voor deze Mega Mindy show zijn te bestellen via Seetickets: 0900-300.5555 (€ 0,45 p.m.),www.seetickets.nl,de Nationale Theater Kassa:  0900-9203 (€ 0,45 p.m.),www.ntk.nl of bij de theaterkassa’s zelf. 

Studio 100 betreurt het dat er op verschillende plaatsen op internet tickets voor de shows worden aangeboden tegen woekerprijzen. Deze ticketprijzen liggen veelal ver boven de normale kaartprijzen die variëren van 15 tot 20 euro ex. reserveringskosten. De officiële kaartverkoop voor de shows gaat enkel via See Tickets en de Nationale Theaterkassa. Studio 100 raadt ten zeerste af tickets via andere kanalen dan deze te bestellen.

Kijk voor een actuele speellijst en meer informatie op www.studio100.nl.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer