Sjoerd Ars blijft voorlopig in Zwolle

Zwolle – De succesvolle spits van FC Zwolle Sjoerd Ars heeft een aanbieding van Bayern München naast zich neergelegd. Zijn zaakwaarneemster Monique van Vossen heeft dit dinsdag laten weten.

27-07-2010_nieuwe_spits_fc_zwolle_05.jpg

De Duitse club wilde de topscorer van FC Zwolle voor het tweede elftal hebben. ,,Sjoerd zou dan in de derde Bundesliga gaan spelen. Met Zwolle doet hij mee om het kampioenschap. We gaan er daarom niet op in.” FC Zwolle heeft Ars een aanbieding gedaan om het contract open te breken. Maar daarmee gaat de speler ook niet akkoord. Zijn huidige verbintenis bij FC Zwolle loopt nog door tot medio 2012. ,,We gaan voorlopig rustig afwachten wat er verder komt”, aldus Van Vossen.

Artikel delen:
Reacties 17
 1. Klasse Sjoerd, denk dat het waarshijnlijk alleen een financieëele verbetering was. Wanneer je zo doot blijft spelen, komt jou kans aan het eind van het seizoen wel.


  Maak melding

 2. :D:D:D

  beter wachten ja,(komt nog veel beter bod8)
  zwolle zal wel niet kunnen op bieden maar toch -zwolle-en sjoerd
  worden er beide beter van;)


  Maak melding

 3. Ars, met achttien treffers topscorer van de Jupiler League, laat Voetbal International weten bij Zwolle te blijven. ‘Het was geen gemakkelijke keuze, maar ik had gewoon te veel moeten opgeven. Ik had een financieel gezien prima contract voor anderhalf jaar kunnen tekenen, maar het sportieve plaatje sprak me niet aan.’

  ‘In eerste instantie zou ik in het tweede elftal gaan spelen, dat uitkomt in de Derde Bundesliga. Ik heb gehoord dat het niveau daar lager is als bij ons in de Eerste Divisie. Dat sprak me niet zo aan. Als ik nu in de situatie zat waarin ik vorig seizoen met RBC verkeerde, was het een ander verhaal. Maar nu heb ik het naar mijn zin bij FC Zwolle en loopt het sportief gezien uitstekend.’

  De Duitse club kon volgens Ars wel begrip opbrengen voor zijn keuze. ‘Aan mijn zaakwaarnemer heeft Christian Nerlinger (de technisch directeur van Bayern, red.) laten weten het te snappen. Hij zou in mijn plaats hetzelfde hebben gedaan.’

  Overigens heeft Zwolle getracht het contract van zijn doelpuntenmaker, dat doorloopt tot medio 2012, open te breken en met een jaar te verlengen. ‘Maar daar ga ik eveneens nog niet op in’, meldt Ars.


  Maak melding

 4. Sjoerd, wij houden van je!:D;) Nu eerst met zwolle kampioen worden daarna contract verlengen en dan in de zomer van 2012 komt er een mooie grote club voor je en dan ga jij het daar maken 😀 Echt top gozer!


  Maak melding

 5. Richardvan denk wel dat er nog een hele weg te gaan is na de winterstop dus schreeuw nog niet alles van de daken .Het gaat nu hardstikke goed met het cluppie en houden zo hopelijk laat Sjoerd zich op het laatst niet verleiden door het grote geld.


  Maak melding

 6. Nee, schreeuw het maar niet van de daken, stel je eens voor…dan worden we geen kampioen en kiest Sjoerd wel voor het GROTE geld.

  ZWOLLE WORDT KAMPIOEN MET OF ZONDER ARS!!!!!!!


  Maak melding

 7. FC Zwolle verblijft tijdens de winterstop in de Algarve. Omdat de vriendin van Sjoerd Ars op het punt staat te bevallen, wil de spits in Nederland blijven. Hij hoopt deze week mee te mogen trainen bij De Graafschap.

  “Ik heb met trainer Darije Kalezic gebeld of ik in die week mee mag trainen. Later geeft hij uitsluitsel. Hij voorzag geen problemen”, geeft de topscorer van de Jupiler League aan in gesprek met Voetbal International.

  Het betekent echter niet dat De Graafschap mogelijk zijn nieuwe werkgever wordt. “Nee, zeker niet. En momenteel is er niks concreet. Het kan dus zomaar dat ik het seizoen afmaak bij FC Zwolle.”  Maak melding

Reageer