Nieuwjaarsparty met University of Dance in Hedon

Zwolle – Het einde van het jaar nadert en ook dit jaar wil Zwols poppodium Hedon het nieuwe jaar groots beginnen. Het podium zal 2011 knallend inluiden door flink uit te pakken met een speciale Nieuwjaarseditie van University Of Dance.

Met een spectaculaire line-up waarbij The Flexican, Bassjackers, Sef, Mark LaRocca en Brugman&Breden het affiche vullen staat University Of Dance opnieuw in het middelpunt van de belangstelling. De vorige editie met Sunnery James & Ryan Marciano was volledig uitverkocht en ook deze editie belooft te boek te gaan als een legendarisch feest. Nationaal geliefd om zijn draaitechnieken en door Chuckie benoemt als beste Eclectische DJ, The Flexican heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een headliner in zijn eigen muzikale segment.

The Flexican staat er om bekend alle muzikale genres (van Hiphop tot House) te kunnen verbinden tot een dansbare sound, waarop je niet kan stil staan. Zijn mix kwaliteiten zijn uniek, waardoor succes slechts een kwestie van tijd was. De nationale vraag naar hem heeft hem doen besluiten om een one men show te doen, genaamd “Yours Truly”, waar hij verschillende podia aan doet, ik noem een 013 (uitverkocht!). Het succes gaat echter verder als DJ/producer van de formatie Flinke Namen, waar hij verantwoordelijk is voor producties als “Wolken” en “Als Zij Langs Loopt”. Uiteraard laten we The Flexican niet alleen naar Zwolle komen en hebben we Sef (tevens Flinke Namen) ook uitgenodigd als MC.

Als houseliefhebber moet je inmiddels Bassjackers kennen, want de producties met o.a. Sidney Samson, The Flexican en PartySquad maken de heren nationaal en internaal naam in dance charts! Internationaal gaan de heren hard met veel buitenlandse optredens en nationaal wordt er geen festival overgeslagen.

Mark LaRocca is tevens toegevoegd aan de line-up, want als Zwols talent was hij een smaakmaker op de eerste editie van UOD. DJ duo Brugman & Breden sluiten de avond in stijl af, zoals het hoort met veel liefde dansbare beats brengen, alles voor de liefhebbers! De hele avond wordt visueel aan elkaar gemixt door VJ Leuchtspur.

University of Dance is een initiatief van Hedon & Studentertaiment, waarbij Dirk Deluxe het concept levert.


UNIVERSITY
OF DANCE

Line-up: THE FLEXICAN & MC SEF / BASSJACKERS / MARK LAROCCA / BRUGMAN & BREDEN
  

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                    : Vrijdag 31 december (oud & nieuw)
Open                          : 01:00 -06:00 uur
Entree                         : € 25,00     

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, Plato en VVV te Zwolle en, mits niet uitverkocht, op de avond aan de kassa van Hedon.

Artikel delen:

Reageer