Destine sluit succesjaar af in Hedon

Zwolle – Donderdag 30 december sluit de Tilburgse powerpop / rockformatie Destine haar jaar af met een spetterend optreden in het Zwolse poppodium Hedon. Met singles als In Your Arms en Stars en optredens op o.a. Lowlands en Pinkpop maakte Nederland kennis met de vijf heren. Net terug van een Europese tour hebben de mannen besloten het succesvolle jaar af te sluiten met de Nederlandse fans, speciale uitvoeringen en supportshows van bevriende bands Her Bright Skies en You Ate My Dog.

destine.jpg

Op 26 januari 2010 begon Destine in Paradiso aan hun eerste headlinetour. Met 16 uitzinnige shows met veel publiek (12 shows waren uitverkocht) was deze tour een groot succes. In Februari zag debuutalbum Lightspeed het licht en op Pinkpop wonnen ze dit jaar nog meer zieltjes, waarna shows op diverse festivals volgden. 2010 was een succesvol jaar voor de band en dat vraagt om een bijzondere afsluiting. Destine heeft daarom eind december 4 shows gepland waarbij nog één keer alles uit de kast wordt getrokken. De show op 30 december in Hedon is de allerlaatste in het rijtje. Destine is verder een van de hoofdacts op het Bevrijdingsfestival van 2011 in Zwolle  

Her Bright Skies

De in 2005 opgerichte Zweedse rockformatie Her Bright Skies staat garant voor bijzonder strakke doch catchy melodieën waarbij een ere plaats is weggelegd voor de energieke stem en de sterke lyrics. Eerder dit jaar bracht de band alweer haar tweede album getiteld Causing A Silence uit, een melodisch punk/pop album waar de heren af en toe een enkel aspect uit de metal lenen.

You Ate My Dog

De eveneens Zweedse rockformatie You Ate My Dog is typisch zo’n band waarbij de energie van het podium afspat. De heren weten uitstekend hoe ze het publiek moeten inpakken met hun energieke pop punk. Op het moment wordt er hard gewerkt aan het nieuwe album wat Like Torches.


DESTINE

Support: HER BRIGHT SKIES / YOU ATE MY DOG

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                    : Donderdag 30 december
Open                          : 19:00 uur
Aanvang                     : 20:00 uur
Entree                         : € 10,00  

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, Plato en VVV te Zwolle en op de avond aan de kassa van Hedon.

Artikel delen:

Reageer