Zwolle in actie voor 3FM Serious Request

Zwolle – Donderdag 23 december gaat Zwolle zich inzetten om heel veel geld voor de 3FM Serious Request actie op te halen. De gehele dag vinden er in de binnenstad en op het plein voor de Broerenkerk  leuke acties plaats zoals een levende Kerststal van Het Rode Kruis en spelletjes verkopen voor Serious Request!

De dag word afgesloten met het grote benefietconcert Zwolle 3FM in Concert! Dit jaar een zeer spectaculaire avond want niemand minder dan Pink Floyd, Muse en The Police geven ieder een concert van een uur! Drie top tribute bands met de beste muzikanten geven je de waan er in het echt bij te zijn. Uiteraard zijn er ook nog vele andere muzikale toppers zoals o.a. Erwin Nijhoff, The Tube Riders  en dj’s die het concert omlijsten. Voeg daarbij een enorme lichtshow en prachtige visuals en het feest is compleet. De gehele avond staat de actie in contact met het Glazen Huis in Eindhoven en er is dit jaar ook een eigen live stream!

Voor een minimale bijdrage van € 5,– entree mag je dit niet missen! Alle entree en opbrengsten gaan natuurlijk naar Serious Request!. 

Zwolle 3FM in Concert, Donderdag 23 december, aanvang 20.00 uur, Broerenkerk Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer