Sprookjes 3-daagse in Theater De Spiegel

Zwolle – Tijdens de Sprookjes 3-daagse is het theater volledig omgetoverd in een sprookjeswereld. In het Papenstraattheater gaven de Essent Kidsreporters van Odeon De Spiegel theaters daarom speciaal een persconferentie waarin zij hun recensies van de voorstellingen presenteerden, die tijdens de Sprookjes 3-daagse te zien zijn.

“Er zaten veel grappige grapjes in. En het was ook spannend,” besluit Iris haar verhaal over de musical De Sprookjesboom. Ook de voorstelling van Kortjakje en De Gelaarsde Kat vonden de Essent Kidsreporters erg leuk om te zien. De musical De Sprookjesboom uit de Efteling is speciaal voor de Sprookjes 3-daagse in Zwolle te zien. Op dinsdag 28 december start de Sprookjes-3-daagse wel heel bijzonder in Odeon De Spiegel theaters. Alle bezoekers die om 14.00 uur naar de voorstelling Superpeer gaan, maken na de voorstelling kans op vrijkaarten voor hun hele gezelschap voor de musical De Sprookjesboom van de Efteling, op dezelfde dag om 16.00 uur. Direct na de voorstelling mogen alle kinderen een lootje trekken en weten zij direct of ze vrijkaarten hebben gewonnen voor De Sprookjesboom in Theater De Spiegel.

Met ponyescorte naar het theater

Deze vrijkaarten zijn extra bijzonder, want buiten het theater staat een heel klein pony’tje te wachten om de winnaars mee te nemen naar Theater De Spiegel. Het mini-pony’tje is dol op kinderen. Eenmaal bij het theater mogen de winnende kinderen het pony’tje een traktatie geven voordat zij door gaan naar de volgende voorstelling. De Sprookjes 3-daagse is gratis toegankelijk voor het hele gezin, met uitzondering van de voorstellingen, films en de workshops.

Artikel delen:

Reageer