Hotspot Special

Dit is een zogenaamde Hotspot Special. Een Hotspot waarmee een prijs valt te winnen. De komende periode zullen meer Hotspots gekoppeld worden aan entreekaartjes voor evenementen in de Zwolse IJsselhallen. Dit keer wint degene die het juiste antwoord geeft vier kaartjes voor Wheels in Miniatuur 2007 (van 17 & 18 maart) op een dag naar keuze!

Van welke plaats in Zwolle is deze foto gemaakt ?

Artikel delen:
Reacties 30
 1. Iedereen kent het dak van het maagjesbolwerk toch. (of binnentuin het is maar hoe je het wilt noemen) De vraag is alleen van welke plaats is deze foto gemaakt en niet wat er er op de foto staat. Het moet zijn gemaakt vanaf het balkon/dak van een van de appartementen.


  ⚠️ Meld

 2. Ik wil niet al te vervelend doen, maar was het niet de bedoeling dat de hotspots vanaf de openbare weg te zien zouden zijn? 8)
  Want om nou met m’n mooie fietsie de Pepperbusse te bestijgen… 😛
  ;D 😉 ;D


  ⚠️ Meld

 3. @WFvN
  Ik kiek wel uut! 😀
  Het lijkt mij nogal onveilig om in zo’n sigaar te fietsen.
  Ik moet voor mijzelf het gevoel hebben dat ik razendsnel van mijn fietsie kan springen als het mis mocht dreigen te gaan. 😉  ⚠️ Meld

 4. Ik moet toch zeggen dat ik helemaal niet de bedoeling heb om in geval van nood snel uit m’n ‘sigaar’ te springen (tenzij hij de intenties heeft om eerst kano te worden en vervolgens duikboot ;D ). Een brommerrijder gooit in geval van nood z’n helm toch ook niet snel af? Ik blijf graag binnen de beschermende ‘cocon’ van m’n velomobiel.


  ⚠️ Meld

 5. das een goeie! we gaan op zoek!

  ============
  Bezoekers kunnen gerust inzenden.
  Dan graag een detail-foto en een overzichtsfoto a.u.b.
  Wij doen er dan een prijs bij 😉
  Weblog Zwolle


  ⚠️ Meld

 6. Heb geen digitale camera, dus kan helaas niet helpen aan een inzending. Maar ik vind Hotspot het leukste onderdeel van Weblog Zwolle, dus ik wacht met smart op een nieuwe!
  ==============
  We gaan spoedig daar weer mee aan de slag !
  Weblog Zwolle


  ⚠️ Meld

 7. Hmm, nou ik zal morgen eens kijken wat ik kan doen. Ik heb wel een erg leuke plek in gedachten…
  Maar dan kan ik zelf niet meedoen, dat is ook weer niet leuk! :-


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.