VVV Zwolle ontvangt 75.000 ste bezoeker

Zwolle – Afgelopen woensdag 22 december was het dan zover. De 75.000ste bezoeker liep nietsvermoedend de VVV winkel in Zwolle binnen. Om deze bezoeker te verrassen had VVV Zwolle een mooi Zwols Uitpakket klaarstaan.

vvv.jpg

Het pakket met een PODIUM Cadeaukaart t.w.v. € 20,00, Zwolse wijn, Peperbuskaas, Zwolse balletjes en het Uitmagazine werd dolenthousiast door mevrouw G. Meuleman uit Hasselt in ontvangst genomen. “Wat een leuke verrassing zo voor de feestdagen”: aldus mevrouw Meuleman. De VVV heeft dit jaar nog meer bezoekers mogen ontvangen dan in vorige jaren. Mede dankzij de nieuwe streekproducten en de Social media wat succesvol wordt ingezet, kwamen er afgelopen jaar maar liefst 75.000 bezoekers in de winkel!

Consumenten worden al sinds enige tijd op de hoogte gehouden van nieuwe producten, acties en leuke activiteiten in Zwolle door onder andere de inzet van Twitter en Hyves. Trouwe volgers zijn dan ook het eerst op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen rondom VVV Zwolle. In 2010 werden ook voor het eerst de streekproducten geïntroduceerd in de winkel.

De leuke Hanzeproducten en lekkernijen uit Zwolle zijn een leuk cadeau voor vrienden en worden volop meegenomen als souvenir voor de bezoeker zelf of juist voor de thuisblijver.

Openingstijden VVV tijdens de kerstvakantie

De VVV winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00-17.00 uur en op zaterdag van 10.00-16.00 uur. Op vrijdag 31 december is het kantoor geopend tot 13.00 uur, op maandag 3 januari en dinsdag 4 januari is de winkel gesloten in verband met balansen. Kijk voor informatie en kerstvakantietips op www.vvvzwolle.nl of bel de VVV winkel, tel. (038) 4216198.

Artikel delen:

Reageer