Edward Gal verzorgt clinic op Zwolle International

Zwolle – Zaterdagavond 8 januari 2011 wordt een topavond voor de liefhebbers van de dressuursport. In de sfeervolle IJsselhal vinden dan de finales plaats van het CDI*** van Zwolle International. Daarnaast geeft drievoudig wereldkampioen Edward Gal een clinic.

Na de turbulente tijd rond het behalen van zoveel successen op de Wereldruiterspelen en vervolgens de plotselinge verkoop van zijn toppaard Totilas, heeft Edward Gal in het buitenland al wel enkele showoptredens gegeven. In Nederland zal Edward voor het eerst weer een clinic geven op Zwolle International.

In Oslo verzorgde Edward Gal enkele maanden geleden een schitterende openbare les met de KWPN-hengst Voice. Gal weet nog niet welk paard hij op zaterdagavond 8 januari voor zijn clinic mee zal nemen naar de IJsselhallen, maar vast staat wel dat dit niet Voice zal zijn. Gal rijdt de mooie hengst van fokster en eigenaresse Isabel van Gisbergen namelijk in Zwolle in de internationale Lichte Tour. Dat alleen al belooft een schitterend schouwspel te worden. Ook Interfloor Next One komt in Zwolle aan de start, maar dan natuurlijk in de Grand Prix.

Over de precieze inhoud van zijn show in Zwolle kan Edward op dit moment dus nog niets zeggen, maar de dressuurliefhebbers kunnen zeker uitzien naar een bijzonder interessante clinic. Voor meer informatie: www.zwolleinternational.nl  info@zwolleinternational.nl  0342-440100

Artikel delen:

Reageer