Jongetje steelt scootmobiel van bejaarde vrouw in Zwolle

Zwolle – Een 85-jarige vrouw uit Zwolle is tijdens het boodschappen doen bestolen van haar scootmobiel door een 11-jarige Zwollenaar.

De vrouw liep de winkel uit en kon de sleutels van de scootmobiel niet meer vinden. Ze heeft zich daarom laten ophalen en haar scootmobiel achter gelaten bij de winkel. Toen ze later weer terugkwam met de reservesleutels was haar voertuig foetsie. Een getuige had een jongen op de scootmobiel zien rijden. De politie heeft vervolgens de camerabeelden bekeken en daar was de 11-jarige jongen op te zien. Op basis van deze beelden, slaagde de politie erin om de dief te traceren. De scootmobiel werd in de achtertuin van zijn huis aangetroffen.

De jongen is meegenomen naar het bureau en verhoord. Hij is daarna naar huis gestuurd, of hij ook strafrechtelijk wordt vervolgd is nog niet bekend. De scooter is door de politie mee genomen. De bejaarde dame was heel erg blij dat ze haar voertuig, waar ze erg afhankelijk van is, weer terug had.

Telegraaf

Artikel delen:
Reacties 14
 1. hadden de ouders niet gezien dat er een vreemd voertuig in de tuin stond??? >:(>:(>:( ik zou zeggen pak deze jongeman zijn fiets af en laat hem voorlopig alles maar dan ook alles doen met de benenwagen, en het liefst op een moeilijke manier b.v. met skieschoenen aan :(:(


  Maak melding

 2. Ben ook wel ‘zeer benieuwd’ naar die ouders…
  Sprak ooit een jongen v.e. jaar of 14 die fietsen stal.
  Ik vroeg: “Wat vindt je moeder ervan?”
  Hij: “Die vindt dat niet goed”
  Ik: “Wat heb je met die fiets gedaan?”
  Hij: “Aan m’n moeder verkocht”
  Ik: “Maar zij vindt het toch niet goed?”
  Hij: “Nee, maar ze had wel een fiets nodig”


  Maak melding

 3. @Doubleuj; Wat is hier zo grappig aan? Ik vind het eerder triest, met name voor het slachtoffer. Gelukkig is die scootmobiel weer terechtgekomen.


  Maak melding

Reageer