Kiek dan ….

Zwolle – Dinsdagmiddag, 28 december 2010 vond er rond een uur of half vier een heuse ganzenstaking plaats op de Schoenkuiperbrug. De reden was het "voedselbeleid". Iedere voetganger, fietser of scooterrijder werd getrakteerd op een hels gegak met de bedoeling enig voedsel te doneren. Om blijk te geven van hun ongenoegen werd bij regelmaat de doorgang geblokkeerd.

ganzen_schoenkuiperbrug_1379.jpg
Artikel delen:
Reacties 11
 1. Prachtig!!!!, mn dochter was al bijna op dezelfde wijze gemolesteerd aan het Terpelkwijkpark.
  De boodschap is duidelijk, oud brood bewaren dus he?


  Maak melding

 2. Dit stelletje loopt regelmatig een rondje door de buurt. Ze steken dan zo heel parmantig met zijn allen de weg over. Dus altijd even uitkijken op de Alferinkweg en Schuurmanstraat, maar het ziet er geweldig uit.


  Maak melding

 3. Het meeste lawaai komt omdat er twee groepen ganzen met elkaar vechten. Brood krijgen ze echt wel genoeg. Vanmiddag kregen de ganzen in 45 minuten 3x brood gevoerd. Lijkt me dat ze genoeg krijgen en dus niet om brood hoeven te bedelen…


  Maak melding

 4. Mooi spul, ganzen en vooral zwanen. Die inmense vleugels! Daarom draag ik een gezinnetje zwanen ook mee als avator. Ganzen kunnen wel lawaai maken. Wij hebben vrogger een setje achter op het land gehad.


  Maak melding

Reageer