Wende na succesoptreden opnieuw naar Hedon

Zwolle – Afgelopen zomer gaf Wende een concert in een vol Hedon met lovende reacties en een onuitwisbare indruk tot gevolg. Onlangs sloot de zangeres een succesvolle theatertour af met een spectaculaire show in Carré om vervolgens vrijdag 7 januari terug te keren naar Zwolle voor een intiem optreden in het Zwolse poppodium Hedon. De zangeres staat voor experimenteerdrift, vuur, eenzaamheid en verbinding. En dat is precies hoe je haar live zal ervaren.

Wende Snijders wist het al vanaf haar elfde: ‘Ik word zangeres’. Tussen de droom en de verwezenlijking zat een flinke periode van leren, werken, vallen en opstaan. Tot het moment dat ze opeens niet meer weg te denken was bij televisieprogramma’s en op youtube. Overal was ze te zien en te horen met haar mooie versie van Ne Me Quitte Pas van Jacques Brel en Laat Me van Ramses Shaffy. Precies langs die route, Franse chansons en Nederlandstalige nummers, kwam het tot een Engelstalig album. Het album No.9 staat vol met eigen nummers die ze samen met Jan van Eerd schreef. No.9 kreeg niet alleen goede recensies maar leverde haar ook een Buma Gouden Harp op. Deze staat overigens erg mooi naast de Edisons die ze al eerder in haar carrière heeft binnengesleept.

WENDE

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                    : Vrijdag 7 januari
Open                          : 20:00 uur
Aanvang                     : 21:00 uur
Entree                         : € 25,00 (excl. € 1,- servicekosten) 

Kaarten zijn direct te bestellen via www.hedon-zwolle.nl, of te koop bij Plato en VVV te Zwolle. De kaartverkoop loopt voorspoedig dus het is aan te raden om zo snel mogelijk kaarten te kopen om teleurstelling te voorkomen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Wende na succesoptreden opnieuw naar Hedon”

  1. Wende was vorige keer in Hedon erg mooi!
    Iedereen was lovend, maar iedereen vond het 55 minuten durende optreden wel erg kort.
    Hopelijk speelt ze op 7 januari wat langer.

Reacties zijn gesloten.