Zwolle International van start gegaan

Zwolle – Zondagmorgen is in de IJsselhallen van Zwolle het paardenevenement Zwolle International van start gegaan met de onderdelen Internationaal springen CS11*. In de loop van de dag volgen er nog internationale wedstrijden voor pony’s en junioren.

zwol_3.jpg

Van zondag 2 tot en met zondag 16 januari 2011 vindt in de IJsselhallen in Zwolle de 17e editie plaats van het paardensportevenement Zwolle Internationaal: een uniek dressuur -en springevenement, waar met de beste goedgekeurde hengsten ter wereld wordt gestreden op internationale springwedstrijden voor senioren, Young Riders, junioren en ponyruiters en internationale dressuurwedstrijden. De eerste dagen staan de wedstrijden voor springruiters op het programma, woensdag is geen programma, de dagen daarna dressuur.

Maandag 10 en dinsdag 11 januari vinden de Zwolse Handelsdagen plaats, dedag daarna veteranenspringen. Vanaf donderdag 13 januari zijn de  finales met verschillende prijzen. Verder zijn er speciale avonden, zoals de showavond, de Tuigpaardenavond  en de ‘Zilveren Klomp’.

Artikel delen:

Reageer