Tips en trucs voor een sfeervol huis

Zwolle – Donderdag 13 januari verzorgt Ellen Vegter op uitnodiging van de Bibliotheek Zwolle een lezing over interieurstyling. Een huis laat zien wie je bent, maar het inrichten ervan kan moeilijk zijn. Een advies van een professioneel interieur-stylist kan nieuwe verfrissende ideeën opleveren.

kleurenwaaier.jpg

De feestdagen zijn weer voorbij, dit is de tijd bij uitstek om je interieur weer eens goed onder de loep te nemen en nieuw leven in te blazen. Haal eens alles uit je woonkamer en begin opnieuw, geef je meubels een andere plek, schilder een muur of kastje, verhang een schilderij, schaf eventueel wat leuke accessoires aan en jouw huis is, met een klein budget, helemaal klaar voor het nieuwe jaar. Laat je inspireren door een professioneel interieurstylist en door dingen waar je een goed gevoel van krijgt!

Ellen Vegter is een geregistreerd en gecertificeerd interieurstylist. Zij volgde haar opleiding aan het Instituut voor Binnenhuisarchitectuur en mag zichzelf "Master of InteriorDesign" noemen. Samen met een klant inventariseert zij de woonwensen en vertaalt dit naar een duidelijk en praktisch plan bij de restyling van een woon- of slaapkamer.

Lezing ‘Interieurstyling’ door Ellen Vegter: donderdag 13 januari van 20.00 tot 22.00 uur in de Bibliotheek Zwolle Zuid (Van der Capellenstraat 95). Deelname kost 4 euro (bij reservering vooraf via www.bibliotheekzwolle.nl ) of 5 euro.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Te laat 🙂 Net mijn woonkamer aangepast en WC geverft in andere kleuren, nu de meterkast aan het verven.
    Maar niet verkeerd zo’n lezing voor als je er aan toe bent om je huisje op te ‘pimpen’ 🙂
    Ik heb eens gehoord dat je elke 5 jaar dat zou moeten doen, geeft een stukje verfrissing in huis en schijnt goed voor de ‘psyche’ te zijn 🙂


    Maak melding

Reageer