Wende in uitverkocht Hedon

Zwolle – Vrijdagavond 7 januari j.l. trad Wende op in Hedon. Het concert begon met Wende solo, zichzelf begeleidend op de vleugel. Later begeleid door haar band speelde ze de steviger nummers. Ze bewees dat ze op en top vakvrouw is. Vanaf de eerste noot lag de zaal aan haar voeten en kon je in de rustige stukjes een speld horen vallen in de uitverkochte zaal.

img_2129.jpg

Wende bespeelt alle registers in alle uitersten van het spectrum. Lief en ingetogen, knalhard en agressief, introvert en zeer expressief. Alles kan ze schijnbaar moeiteloos aan. Niet alleen de hardere en wildere nummers stralen kracht en energie uit, ook de verstilde nummers hebben een grote kracht en intensiviteit. Helaas vroeg het enthousiaste publiek tevergeefs om een toegift. Maar als je zoveel enrgie in je concert stopt mag je dat eigenlijk wel vergeven worden. Na het bezoek aan Hedon nog twee optredens te gaan voordat ze aan haar nieuwe cd gaat werken. Wat dat weer gaat worden is nog niet duidelijk aangezien ze bewezen heeft zich in alle uithoeken van de muziek prima thuis te voelen.

img_2041_copy.jpg

img_2103_copy.jpg

img_2068_copy.jpg

img_2141_copy.jpg

img_2216_copy.jpg

img_2245_copy.jpg

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Het zal wel, mijn muziek is het niet en als ik naar haar kijk word ik altijd erg nerveus, want dat straalt ze uit. Tenminste, dat vind ik en ik denk ook dat dat meer over mij zegt dan over haar. Ze kan mooi zingen, dat zeker, maar mijn ding is het niet. Smaken verschillen.


    Maak melding

Reageer