Politie zoekt getuigen beroving

Zwolle – Op het fietspad van de Zwarteweg richting het centrum is zaterdagavond 8 januari rond 18.30 uur een 17-jarige jongen uit Zwolle beroofd van zijn mobiele telefoon. De jongen was op de fiets toen er een man naast hem kwam fietsen die probeerde zijn telefoon af te pakken. Uiteindelijk duwde de verdachte de jongen van zijn fiets en bedreigde hem. Hierop ging hij er met de telefoon vandoor.

Het signalement van de verdachte luidt als volgt: donkere huidskleur, zwart kroeshaar, bol gezicht, brede neus, ringbaardje, 1.75/1.78 meter lang, breed postuur, 20 a 25 jaar oud, baseballcap (kleuren blauw, groen en zwart), zwarte jas, lichte spijkerbroek. Getuigen van de beroving of mensen die aanslaan op het signalement worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Ik ken het slachtoffer, het is echt ziek dat zoiets gebeurd en ja, er zijn genoeg mensen die het gezien hebben (naar het verhaal van het slachtoffer) maar niemand deed wat. ik snap het echt niet…


  Maak melding

 2. @Chanel Dat lijkt me helemaal vreselijk: allemaal omstanders die niets doen. Wat moet het slachtoffer zich alleen hebben gevoeld. Het schaadt het vertrouwen in de medemens en versterkt het gevoel van onveiligheid. 😮 Sterkte voor je kennis.


  Maak melding

 3. Het verbaast mij ook dat het op dat tijdstip op een vrij drukke weg is gebeurd.
  Heel naar!
  Natuurlijk vooral voor het slachtoffer, maar ook voor het algemene gevoel van veiligheid…


  Maak melding

Reageer