Gezocht voor bevrijdingsfestival

ZWOLLE – Het Bevrijdingsfestival Overijssel op 5 mei nadert. Ook dit jaar is Popfront weer met een eigen podium aanwezig. De line-up van dat podium biedt plaats aan jonge bands en singer-songwriters uit de regio Overijssel.

Popfront is voor de vijfde keer op rij met een eigen podium op het Bevrijdingsfestival in Zwolle aanwezig. Zij bieden volop ruimte aan muzikaal talent. Wil je in aanmerking komen voor een plek op dat podium, doe dan mee aan de selectiewedstrijden. Onder jonge bands en singer-songwriters wordt verstaan muzikanten tussen 18 en 30 jaar, met een repertoire van minimaal 30 minuten, die nog niet eerder op het Bevrijdingsfestival Overijssel hebben gestaan. Voor de bands geldt ook als richtlijn dat ze korter dan 3 jaar bestaan.

Voldoe je aan die richtlijnen, geef je dan voor 1 februari 2011 op via e-mail of post. Het mailadres is bfo2011popfront@gmail.com . Post kan naar: Popfront, t.a.v. BFO 2011, Burgemeester Drijbersingel 5, 8021 DA Zwolle. Stuur een mp3 of link naar je MySpace mee met je aanmelding. De selectiewedstrijden zijn op zaterdagavond 12 februari en zondagmiddag 13 februari in Popfront.

Artikel delen:

Reageer