Resultaten videosurveillance

Zwolle e.o. – In week 1 van 2011 werd door het team Verkeer van politie IJsselland in de gehele regio weer gesurveilleerd met de videoauto. Er werd vooral toezicht gehouden op de zogenaamde ongevalswegen.

politie_logo_4.jpg

Gedurende de week werden verschillende overtredingen op video vastgelegd. In totaal werd er voor de volgende feiten bekeurd: 12 x overschrijding max. snelheid; 10 x niet handsfree telefoneren; 12 x overschrijden doorgetrokken streep; 5 x niet dragen autogordel; 5 x niet volgen verplichte rijrichting.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

9 gedachten over “Resultaten videosurveillance”

  1. ok dat wordt vastgelegd op de cam……en dan?
    Worden de bonnetjes dan ergens anders uitgeprint en opgestuurd? Jemig….Met Surveilleren 2.0 hoef je dus als agent niet eens meer om je heen te kijken behalve op het verkeer letten zoals iedereen achter het stuur, aangezien alles op video bekeken word en een kantoorslaaf de beelden bekijkt en de bonnetjes uitprint? Gaat dat echt zo? Nee toch?

  2. Met Surveilleren 2.0 hoef je dus als agent niet eens meer om je heen te kijken behalve op het verkeer letten zoals iedereen achter het stuur, aangezien alles op video bekeken word en een kantoorslaaf de beelden bekijkt en de bonnetjes uitprint? Gaat dat echt zo? Nee toch?

    Zou wel mooi zijn als het zo zou gaan.
    Veel mensen roepen toch om het hardst dat ze boeven moeten gaan vangen in plaats van bekeuren? Nou, in dat geval gebeurd beide, bekeuren gaat vol-automatisch en politie gaat achter criminelen aan.;)

Reacties zijn gesloten.