Langeler verlengt contract tot 2013

Zwolle – FC Zwolle en Art Langeler hebben een akkoord bereikt over de verlenging van het contract van de hoofdtrainer. De 40-jarige oefenmeester tekent twee jaar bij en verbindt zich hiermee tot 2013 aan de koploper in de Jupiler League.

FC Zwolle is zeer content met de verlenging van het contract en ook Art Langeler is hartstikke blij en tevreden: ,, Ik zie de club op alle gebieden groeien en vind het fantastisch dat ik daar deel van uit mag maken. FC Zwolle geeft mij veel vertrouwen door mijn contract met twee jaar te verlengen en daar ben ik erg blij mee. Uiteraard hoop ik de verwachtingen waar te kunnen maken en ik hoop dat de rest van de technische staf ook binnenkort de handtekening zet onder een verbintenis."

Keeperstrainer Sierd van der Berg heeft zijn contract inmiddels verlengd tot 2013. FC Zwolle is in gesprek met de overige stafleden.

Art Langeler was in het verleden al de trainer van de A-jeugd van FC Zwolle en vervulde tevens anderhalf jaar lang, in samenwerking met Hans van Dijkhuizen, de functie van Hoofd Opleidingen. Daarnaast was Art de trainer/coach van de Zwolse C-jeugd. Vanaf 1 januari 2010 is hij de hoofdtrainer van het eerste elftal van FC Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. @Arie

  In de Stentor staat dat Stam wel heel graag iets in Engeland bij een club zou willen doen, ik heb het vermoeden dat dat sneller gebeurd dan wij hopen.


  Maak melding

 2. @ Natas, ik hoop dat je ongelijk hebt, doch…….,
  denk je dan niet dat hij eerst bij een Nederlandse club iets gaat doen. hij zal toch eerst zijn papieren moeten halen.

  Goede zaak m.b.t. contractverlenging Art.

  Maar ik hoor ook berichten , dat Eric Bottigin misschien naar AZ vertrekt.


  Maak melding

 3. @Papa Botteghin verhaal komt Marcel ook net mee thuis:o

  Die papieren kan hij toch ook in Engeland halen? Hij zal niet nu weg gaan maar ik vermoed toch dat hij aan het eind van het seizoen het Engelse leven weer gaat opzoeken.


  Maak melding

Reageer