Eipiepers bestaan 44 jaar

Zwolle – Dit carnavalsseizoen bestaan de Eipiepers, het jeugdhof van Carnavalsvereniging de Eileuvers, maar liefst 44 jaar. Zoals de carnavalstraditie wil is dit dus een jubileumjaar (4 x 11) voor de Eipiepers en dit zal groots gevierd worden. Het grote jubileumfeest vindt plaats op zaterdag 5 februari a.s. in de bovenzaal van de WRZV hallen.

eipiepers1.jpg

Na een officieel gedeelte begint om 14.30 uur het grote kinderfeest. Dit zal met recht een kinderfeest zijn want volwassenen zijn niet welkom. De “grote mensen” kunnen terecht in het bekende “Zwols kwartiertje” in de WRZV hallen. De kinderen krijgen een polsbandje om waarop hun naam en een telefoonnummer worden genoteerd zodat de ouders/begeleiders indien nodig opgeroepen kunnen worden.

Dat het feest één groot spektakel gaat worden is wel zeker. Een keur van artiesten trekt voorbij ! Zo zal Peter Vader (Clown Pepponie van de Clinie clowns) op de van hem bekende wijze zorgen voor vermaak op en naast het podium.

Ook komt Ronald McDonald die met zijn show er voor zal zorgen dat alle kinderen in beweging komen; stilzitten is onmogelijk !! Alsof er dan nog niet genoeg is gefeest treedt vervolgens Luuk op. Luuk heeft al diverse kindershows op zijn naam staan en verschillende optredens op TV verzorgd. Luuk heeft ook beloofd iemand uit Goede Tijden Slechte Tijden mee te nemen ! Wie dat houden de Eipiepers nog even geheim.

Uiteraard mag op een Sassendonks jubileum Harm Wolters niet ontbreken. Deze ras entertainer zal er voor zorgen dat het dak van de WRZV hallen afknalt. Het feest zal rond 17.00 uur met een verassing buiten worden afgesloten.

Tijdens deze middag kunnen de kinderen zich laten schmincken en ook zelf buttons maken. De Eipiepers zorgen voor wat te drinken en te eten. De entree voor dit geweldige spektakel is helemaal gratis.

Artikel delen:

Reageer