Landstede Open op donderdag, vrijdag én zaterdag

Zwolle – Op donderdag 20, vrijdag 21 én zaterdag 22 januari zet Landstede haar deuren open. Iedereen die geïnteresseerd is in een (vervolg)studie, voor zowel jongeren als volwassenen, kan zich hier laten informeren over het complete opleidingsaanbod waaronder ook de allernieuwste opleidingen. Harderwijk, Lelystad, Raalte en Zwolle; alle opleidingslocaties doen mee.

Naast het huidige opleidingsaanbod zijn er ook een aantal nieuwe opleidingen waarmee iedereen kennis kan maken. Deze nieuwe opleidingen starten in september en een aantal hiervan zijn ontwikkeld vanuit de directe vraag van het bedrijfsleven. Dit vergroot de kans op een baan. Eén van deze nieuwe opleidingen is bijvoorbeeld Hotel-, Congres- en Evenementen Management (niveau 4), ontwikkeld voor iedereen die waarde hecht aan gastvrijheid en vakmanschap en die het leuk vindt om hier zijn beroep van te maken.

Ook een nieuwe opleiding is Monteur Mobiele Werktuigen (niveau 2 en 3), die in samenwerking met het OBmech wordt aangeboden. Hiermee kun je bijvoorbeeld aan de slag bij bijvoorbeeld een onderhoudsafdeling van een mechanisatiebedrijf. Een andere unieke opleiding is de opleiding Musicalartiest (niveau 4), die in samenwerking met Song&Dance Academie is ontwikkeld. Deze opleiding is bedoeld voor mensen met een passie voor zang, dans en drama. Een volledig overzicht en uitleg van alle nieuwe opleidingen vind je op www.landstede-open.nl .

Tijdens Landstede Open vertellen huidige studenten over hun ervaringen en ze leiden bezoekers rond door het gebouw. Er worden simulaties verzorgd en demonstraties gegeven – alle Landschappen en opleidingen zijn vertegenwoordigd – en men kan uitgebreid kennis maken met de docenten en coaches. Ook volwassenen kunnen zich laten informeren over het aanbod van Landstede Training, Opleiding & Advies (TOA).

Donderdag 20 januari | 15.00 tot 21.00 uur | Harderwijk, Lelystad en Raalte Vrijdag 21 januari | 15.00 tot 21.00 uur | Zwolle (alle locaties) Zaterdag 22 januari | 10.00 tot 14.00 uur | Zwolle (alle locaties)

Voor meer informatie kun je gratis bellen met 0800-0245666 bellen of je kunt kijken op www.landstede-open.nl

Artikel delen:

Reageer