Zwolle krijgt partij voor senioren

Zwolle krijgt een nieuwe politieke partij voor vijfenvijftig plussers. Initiatiefnemer is Oud-Swollwacht-raadslid van der Vegt. De partij ‘Senioren Zwolle’ is volgens hem nodig omdat er door de andere Zwolse partijen weinig aandacht aan ouderen in de samenleving wordt geschonken.

Van der Vegt bestrijdt een één-onderwerp partij te zijn. De speerpunten van de partij hebben ook betrekking op Zwolle in het algemeen. Bovendien behoort een kwart van de inwoners van de gemeente tot de doelgroep, zegt Van der Vegt. Speerpunten zijn onder meer veiligheid, gedeeltelijk gratis openbaar vervoer en urgentie voor senioren op wachtlijsten voor woningen. ‘Senioren Zwolle’ zou over drie jaar twee tot drie raadszetels moeten hebben.

Bron: RTV Oost

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Jaaa nog een partijtje erbij, nu nog een partij voor peperbusjes, sassenpoortjes, linksdragende en rechtsdragende, pati?«nten, fietsers, honden, katten,vissen, opzich is er niets op tegen een partij voor senioren maar er zijn gewoon al te veel kleine partijen, deze kleintjes beloven veel maar kunnen niets of weinig waar maken


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.