City Unlimited zoekt ambassadeurs!

Zwolle – City Unlimited zoekt ambassadeurs en houdt daarom een informatiebijeenkomst op 20 januari a.s..

City Unlimited is een samenwerkingsverband van reclame- en internetbureau Mediac, MEE IJsseloevers, de Zwolse Gehandicaptenraad en Samen maken we de Stad Gemeente Zwolle, dat de toegankelijkheid van winkels en horeca gaat inventariseren en in beeld brengen. Dat laatste gebeurt op de website www.uitinzwolle.nl. Aan de hand van een aantal criteria wordt de komende tijd winkels, cafés, restaurants e.d. bezocht en beoordeeld door ambassadeurs. Op grond van de eerste ervaringen is de conclusie dat niet alleen de fysieke mogelijkheden, zoals geen drempels, brede deuren e.d. doorslaggevend zijn, maar ook de houding van het personeel. Is men klantvriendelijk en behulpzaam, dan is er al veel gewonnen!  

Informatiebijeenkomst 20 januari a.s. Op donderdag 20 januari a.s. vindt er ´s middags om 15.30 uur een informele informatiebijeenkomst plaats, waarin geïnteresseerden kunnen kennismaken met  ambassadeurs en andere betrokkenen, onder het genot van een hapje en een drankje. Locatie is het stadhuis in de binnenstad. Voor aanmelden en meer informatie: Annemiek de Wolf,  telefoon 038-4982718, email a.de.wolf@zwolle.nl.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. In de AA-landen bij de de Bruna staat de winkel zo vol dat ik zo goed als nooit binnen kan rijden om het postkantoor te bezoeken. Altijd vraag ik aan iemand anders die er wel binnen kan gaan. Te voet wel te verstaan. Is het postkantoor een openbare ruimte?????>:(>:(


    Maak melding

Reageer