Benefietconcert De Zonnesteen Zwolle

Zwolle – Vrijdag 4 februari aanstaande is het Wereldkankerdag en zet De Zonnesteen haar deuren open voor de mensen van Zwolle en omgeving om een kijkje te komen nemen in het Inloophuis aan de Koestraat 4. Naast deze Open Dag is er diezelfde vrijdagavond een benefietconcert georganiseerd in Wijkcentrum De Enk door en ten behoeve van De Zonnesteen.

De Zonnesteen in Zwolle is een inloophuis in de binnenstad voor mensen die met kanker te maken hebben. Niet alleen de patiënten zelf, maar ook de mensen in hun naaste omgeving. En natuurlijk is dit inloophuis voor zowel kinderen, jongeren als volwassenen. De vrijwilligers van het inloophuis bieden naast een luisterend oor en een kopje koffie/thee ook diverse activiteiten aan. Daarnaast is er  volop gelegenheid om met lotgenoten te praten in een warme en vertrouwd voelende omgeving. Zonnestenen staan bekend om de stimulerende werking op levensvreugde, optimisme, daadkracht, eigenwaarde en zelfvertrouwen, ook in moeilijke tijden, en hieraan wil De Zonnesteen haar steentje bijdragen. Wilt u meer informatie, neem dan vooral een kijkje op onze website: www.zonnesteenzwolle.nl.

Benefietconcert De Zonnesteen Zwolle
Op de avond van het benefietconcert worden de muzikale bijdragen verzorgd door bijvoorbeeld het fluitorkest De Toverfluit onder leiding van Marian Rauh ( met medewerking van een draaiorgel!), gitarist Ari van Vliet uit Zwolle, het eigen Zonnesteenkoor, Ensemble Drie( fluit, klarinet en accordeon) en zangeres Sanne Hekman, ook uit Zwolle. Het uiteindelijke programma zal in de week voor 4 februari op diverse veel bezochte openbare plekken in Zwolle opgehangen worden. In de pauze zal een kleine veiling georganiseerd worden, waarbij de bezoekers voor weinig geld kunnen bieden op diensten en objecten.

Kaartverkoop
Het programma op 4 februari zal starten om 20.00 uur en zal eindigen rond de klok van half 11. De kaarten van € 5, – per stuk zijn verkrijgbaar op de avond zelf vanaf 19.00 uur. Wilt u daar niet op wachten, dan kunt u per email contact opnemen met De Zonnesteen Zwolle, zonnesteenzwolle@gmail.com en wordt dit vóór de avond zelf met u geregeld. Wilt u een prachtig concert bijwonen en tegelijkertijd een goed doel steunen, kom dan vrijdagavond 4 februari naar het Benefietconcert De Zonnesteen Zwolle in wijkcentrum De Enk, Enkstraat 67 in Zwolle.

Artikel delen:

Reageer