Algemeen Log 217

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

alg._log.jpg 

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 400 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 218 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang! .

Artikel delen:
Reacties 603
 1. :D:D:D GEFELICITEEEEEEEEEEEEEERD!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

  Wat leuk, dat we nu ook samen strijden om het log!!!! Dat gaat nog heel fanatiek worden in huize MarKel&Eva!!!!!  Maak melding

 2. ZWOLLE – Treinpassagiers zijn in Zwolle jarenlang mogelijk aan een ramp ontsnapt. Zij reden decennia lang over een spoorbrug die waarschijnlijk vol zat met explosieven.

  Bij het onderzoeken van de oude spoorbrug over de IJssel bleken de pijlers van de brug hol te zijn en daarin zou springstof kunnen zitten, zo weten historici. ProRail stelt dat er geen gevaar is voor de reizigers. De 150 jaar oude spoorbrug wordt dit jaar gesloopt en maakt plaats voor een nieuwe. Vandaag de dag rijden er nog elk uur treinen overheen. Voor de sloopwerkzaamheden is de brug door de aannemer onderzocht, iets wat gebruikelijk is. Op basis van oude kaarten die ProRail aan de onderzoekers heeft verstrekt, is duidelijk geworden dat de pijlers van de brug hol zijn.GecontroleerdDie holle pijlers werden vroeger uit strategisch oogpunt aangelegd, zodat de brug tijdens de oorlog eenvoudig opgeblazen zou kunnen worden om de vijand aan de andere kant van het water te houden. Explosieven werden daarvoor in de pijlers gestopt. De kans is aanwezig dat er in de schachten van de oude spoorbrug in Zwolle dus explosieven zitten. ⤸We hebben geen enkele concrete aanwijzing dat er daadwerkelijk explosieven in liggen, maar dat wordt uiteraard wel gecontroleerd⤝, stelt ProRail. Volgens hun wordt die controle gedaan voor de sloopwerkzaamheden. ⤸De treinreizigers lopen geen gevaar. De treinen rijden er al decennia zonder problemen overheen⤝, zegt ProRail. ⤸Als er daadwerkelijk springstof in ligt, bekijken we opnieuw of de treinen er nog over mogen.⤝ Op internet reageren passagiers gelaten. ⤸Dan kunnen ze de explosieven in de pijlers straks mooi gebruiken om de oude brug op te blazen als de nieuwe klaar is. Lekker goedkoop⤝, grappen ze


  Maak melding

 3. Beetje vuurwerk…afgelopen nacht van elf tot twee om de haverklap vuurwerk omgeving hedon. Iemand enig idee.
  En voor de lolbroeken bedankt.


  Maak melding

 4. Goedenmorgen, nixxx gemist op de alg. logs zie ik. Beenhakker weg bij Feyenoord, had ik al vernomen. Ach, van die mooipraters zijn er zat, Joppuh. Hij is geloof ik wel de laatste die Feyenoord kampioen maakte, of was dat van Hooydonk 😮


  Maak melding

 5. Rel over beeld van plassende agente

  Kunstenaar beschuldigd van ‘beledigen Duitse staat’

  In Duitsland is door de rechtse krant Bild een rel aangezwengeld over het beeld ‘Petra’ van de jonge kunstenaar Marcel Waldorff.

  Walldorf zag wel plassende mannelijke ME-ers maar nooit een vrouwelijke collega van hen. Hij vroeg zich af hoe dat er uit zou zien en maakte daarom een jaar geleden het plastic beeld ‘Petra’. Het kunstwerk werd al vier keer tentoongesteld maar wordt nu onder vuur genomen door het boulevardblad.

  De Standaard schrijft:

  De ophef is uitgegroeid tot een heus schandaal. De tegenstanders beweren dat alle normen van fatsoen zijn geschonden en dat Petra een aanklacht is tegen de Duitse staat, hoewel de kunstenaar zelf zich distantieert van dergelijke opmerkingen.

  We hebben beeld


  Maak melding

 6. Triest:

  KASSA voor InHolland-graaibestuurders
  Lein Labruy?re en Joke Snip, het waren een paar prachtige jaren waarin het hoger onderwijs in Nederland vakkundig om zeep is geholpen. Dank daarvoor. Mogen we dan nu even afrekenen? Jullie krijgen tot maart van dit jaar gewoon doorbetaald ook al doen jullie niks en natuurlijk krijgen jullie een gouden handdruk van respectievelijk 175.000 en 155.000 euro. Katsjing! Reng! Dingdingding! Dubbele bonus met jackpot, de burger betaalt. Wie zei er dat je niet rijk en succesvol kan worden op het hbo van InHolland? Maakt u zich overigens geen zorgen, want deze bedragen worden niet voor niets uitgekeerd. Het onderzoek naar het wangedrag van deze fopbestuurders is nog in volle gang, maar alles is mogelijk: misbruik van auto met chauffeur voor privézaken, onterechte declaraties, BTW-fraude, onterechte bonussen, noem het maar op. Alles wat getild, gegraaid, gegrabbeld, gesnaaid, geroofd, gesjoemeld, gerotzooid, gefraudeerd en gekonkeld kon worden kon bij dat InHolland. Nederland onderwijsland, Nederland kenniseconomie, graaiers en snaaiers: de realiteit van elke bestuurslaag in de bananenrepubliek. Maar niet cynisch worden nu lieve burger, er is namelijk niets aan de hand in Nederland. Zolang u maar wel uw bek houdt. Met uw failliete InHolland-papiertje. Had u zelf maar meer moeten netwerken. Binnen onderwijspartij D66 bijvoorbeeld.

  BertBrussen/Stijllozen  Maak melding

 7. Wij van de felicitatiedienst feliciteren;

  MarKel met z’n 1ste Gouden Plak 😀 😀 😀

  Eregalerij:

  met 2: blauwtje, -p- en Nachtbroeder

  met 3: Verdieping, marieke de tweede

  met 4: Plantje

  met 5: JanD

  met 6: Gezellig, bernard en Dame

  met 8: ingrid,Wim

  met 11: ja-tsja, Koko hattem

  met 12: Tim, Natascha en Appie

  met 13: drama, Eva

  met 20: Assendörper

  met 24: Derk

  met 26: Joppuh

  :D:D:D


  Maak melding

 8. Bericht door Tim, op 17 januari 2011 om 22:08
  Goal van Ars: http://www.jupilerleague.nl/sh…OZWOG2.wmv

  eindstand: 1-1 Balen.

  Balen? Ik had van te voren getekend voor een gelijkspel. Ik persoonlijk ben 4 x in Den Bosch geweest en ben er niet 1 x met winst weg gekomen. Gelijkspel tegen Den Bosch uit is geheel in de lijn der verwachtingen als je het mij vraagt.

  Poultje voor morgenavond:

  Ajax-Feyenoord

  Dick –> 2-0
  Eva –> 1-0
  Tim–> 1-2
  Natascha–> 0-1 (voor Coen)  Maak melding

 9. Feesttent is hier al opgezet bij het voetbal veld, grote tribune staat klaar. We gaan ervoor, zou eigenlijk naar zwijndrecht gaan maar blijf toch maar thuis Het is hier feest! :D:D:D


  Maak melding

 10. Die feesttent is natuurlijk voor de (ster) sponsoren als mijn neef. Zou eerst meegaan, maar heb toch bedankt. Nu gaat mijn maat met allemaal collega’s. Wel leuk als ze winnen en ze hebben betere omstandigheden dan vorige keer achterin december.


  Maak melding

 11. Dat mannen korter leven ligt maar aan en ding: roken

  Meisjes worden in Nederland 82,3 jaar, jongens 78,3 jaar. Vier jaar verschil. Er wordt vaak gezegd dat mannen gemiddeld korter leven omdat ze harder werken, of omdat vrouwen gewoon van nature sterker zijn. Niets daarvan. Voor minstens 60 procent wordt het (wereldwijde) verschil tussen de gemiddelde levensduur van mannen en vrouwen verklaard door een enkele oorzaak: roken. Mannen roken gemiddeld meer en langer en als je de gevolgen van roken uitzondert van de doodsoorzaken dan is het verschil in levensverwachting te verwaarlozen.
  Dus als je man bent en niet hebt gerookt, dan ga je nog wel een tijdje mee.
  En als je wel rookt moet je niet zeuren.

  Verlenging van de verwachte levensduur in verschillende landen tussen 1996 en 2006

  Bron: Focus  Maak melding

 12. @Dick ; Alleen in Polen, Malta en Litouwen is de verlenging van de levensverwachting van vrouwen hoger…..

  Hoezo leven mannen korter?;)

  (of ik nie begrijp nie..)


  Maak melding

 13. @ drama

  Meisjes worden in NEDERLAND 82,3 jaar, jongens 78,3 jaar. Vier jaar verschil.

  het stuk heet

  Dat mannen korter leven ligt maar aan en ding: roken

  Dus door minder te roken zouden we de achterstand kunnen inhalen.

  De diagram heeft hier betrekking op

  Verlenging van de verwachte levensduur in verschillende landen tussen 1996 en 2006  Maak melding

 14. 😉 Man met vreemde vrouw in bed
  Gepubliceerd: vandaag 11:21

  Een Canadees heeft afgelopen weekend het bed gedeeld met een onbekende vrouw.

  Dat is op zich niet zo opmerkelijk. Maar de man lag zaterdagmorgen in zijn bed te slapen toen hij wakker werd doordat iemand de voordeur van zijn flat in Victoria openmaakte.

  Een paar minuten later kwam een vrouw zijn slaapkamer binnen. Ze kleedde zich uit, ging naast hem in bed liggen en viel in slaap.

  ??s Middags besloot de man de politie te bellen over de vreemde vrouw die nog steeds in zijn bed lag te slapen.

  Het bleek dat de vrouw het juiste gebouw en huisnummer had, maar op de verkeerde verdieping was. Voor haar eigen deur vonden agenten haar handtas, jas en schoenen.

  De vrouw bleek stevig te hebben gedronken en moest in de cel haar roes verder uitslapen.
  ——————-
  Uit De Pers via www. joop. nl


  Maak melding

 15. Poultje voor morgenavond:

  Ajax-Feyenoord

  Dick –> 2-0
  Eva –> 1-0
  Tim–> 1-2
  Natascha–> 0-1 (voor Coen)
  Wichert–> 4-1
  Danny –> 7-2


  Maak melding

 16. Leers moet terug naar zijn eigen land: Limburg

  Gerd Leers moet stoppen met opzoeken van de uiterste grenzen van de wet bij het terug (willen) sturen van asielzoekers.

  Gisteren in de Volkskrant verwoordde Kader Abdolah mijn gedachten over Leers mooier dan ik het zelf waarschijnlijk ooit zal kunnen. (Abdolah is een vluchteling, nota bene.) Hoe kan Leers voor het oog van Nederland verandert zijn van die aimabele burgemeester van Maastricht in een hardvochtig machtspoliticus die geen enkel middel schuwt om uitgeprocedeerde asielzoekers ??te stimuleren om het land te verlaten??.

  Vroeger was hij voor een ruimhartig asielbeleid en tegenwoordig probeert hij een moeder van haar kinderen gescheiden te houden en haar zo te dwingen terug te keren naar Angola. Gelukkig zijn er competente rechters die dit soort ongein niet toleren. Het meest tenenkrommend was nog wel hoe Leers afgelopen week bij Pauw en Witteman zijn beleid namens Rutte-1 verdedigde. Die mensen die komen hier namelijk alleen maar om te profiteren van onze voorzieningen en als we niet oppassen herkennen onze kleinkinderen Nederland straks niet meer, bezwoer Leers P&W.

  Bovendien is het niet zijn schuld dat hij die moeder van haar kinderen moet scheiden, ze wil helemaal niet weg. Het is haar verantwoordelijkheid, niets maar dan ook niets zei hij over de verantwoordelijkheid van de overheid. Die mevrouw is hier al vanaf 2001, dat zij eindeloos is beroep gaat lijkt me nogal logisch. Wie wil er nou terug naar Angola en twee van haar kinderen zijn ook nog hier geboren. Dat het negen jaar kan duren worden ligt niet aan degene die gebruik maakt van de regels, maar aan de regels zelf.

  Ondertussen gaat Leers ook nog in cassatie tegen de uitspraak van de rechtbank dat hij geen uitgeprocedeerde gezinnen met kinderen op straat mag zetten. Ja, erg menslievend die christenen. Maar gelukkig laat hij die arme doodzieke Abiram en zijn moeder wel blijven. Kan hij laten zien dat hij het hart echt echt wel op de goede plaats heeft. Leers, ga alsjeblieft lekker terug naar je eigen land: Limburg, of liever nog rot op naar Angola.
  ===========
  Van Sargasso.nl (door H.I.)
  Helemaal eens zeker over Kader Abdolah
  Leers lijkt een speelbal van Geert. Dit heeft nixxx met het barmhartige van een Christen te maken, volgens mij.  Maak melding

 17. Limburg is GEEN land!

  Hoe kan Leers voor het oog van Nederland verandert zijn van die aimabele burgemeester van Maastricht in een hardvochtig machtspoliticus die geen enkel middel schuwt om uitgeprocedeerde asielzoekers ??te stimuleren om het land te verlaten??.

  Mensen die dit soort stukjes schrijven moeten hun spelling beter controleren.

  Ondertussen gaat Leers ook nog in cassatie tegen de uitspraak van de rechtbank dat hij geen uitgeprocedeerde gezinnen met kinderen op straat mag zetten.

  Ik denk niet dat je zondermeer ja of nee op dit punt moet zeggen. Als je het toestaat zullen er ongetwijfeld mensen zijn die zo snel mogelijk een gezin beginnen of het gezien hier mee naartoe nemen om uitzetting te voorkomen. Dat lijkt me ook niet de bedoeling.


  Maak melding

 18. Been(hakker): In hoeverre de beslissing van Beenhakker consequenties heeft voor de positie van Mario Been werd tijdens de ingelaste persconferentie in Rotterdam door Beenhakker als volgt verwoordt: ‘Hij heeft het hart op de tong. Ik weet dat hij in eerste instantie meteen dacht er ook mee te stoppen. Daar hebben we over gesproken, maar ik heb hem duidelijk gemaakt dat hij aan mij zijn loyaliteit niet hoeft te bewijzen. Die is er sowieso.’

  ‘Hij staat midden in zijn carri?re, hetgeen over mij niet gezegd kan worden. Dus ik heb hem op het hart gedrukt dat hij aan de hele affaire geen consequenties moet verbinden, omdat Feyenoord hem nodig heeft. Gelukkig heeft-ie naar me geluisterd.’

  ———
  Bron VI


  Maak melding

 19. @ Drama, ziet er gaaf uit. Maar dit is niet zijn eerste ritje. Kan me niet voorstellen dat ie ook niet eens een x vreselijk op zijn … is gegaan.


  Maak melding

 20. @Natascha ; nou, ik niet. klein steentje op de weg ; of overstekend beest. Maar misschien zijn er WLZ-ers die er wel voor voelen. moeten we wel naar een hoge bult (en ’t liefst geen tegenliggers en zo).


  Maak melding

 21. @Drama

  Wat betekent dat diagram bij bijv. Nederland: vrouwen 1,5 jaar ; mannen 3 jaar?

  Zoals ik het lees is de levensverwachting van mannen tussen 1996 en 2006 met 3 jaar toegenomen en die van vrouwen met 1,5 jaar. Mijn conclusie is dat vrouwen kennelijk meer zijn gaan roken, want dat is ook een methode om het huidige verschil in levensverwachting kleiner te maken. 😉


  Maak melding

 22. Nog een toelichtend citaat van CBS-site:

  Tussen 2010 en 2050 stijgt deze levensverwachting voor mannen van 78,8 naar 83,7 jaar. De levensverwachting bij
  geboorte in 2050 ligt 0,5 jaar hoger dan die volgens de vorige prognose. Deze opwaartse bijstelling is vooral het gevolg van aangepaste veronderstellingen met betrekking tot rookgerelateerde sterfte. Bij vrouwen stijgt de levensverwachting van
  82,7 in 2010 naar 86,6 in 2050. De levensverwachting van vrouwen bij geboorte is medio deze eeuw ongeveer één jaar hoger dan aangenomen in de vorige prognose.
  Tussen 2050 en 2060 neemt de levensverwachting van beide seksen nog met ongeveer 0,8 jaar toe.

  Dit is de bron met ook nog een grafiek waarbij je ziet dat de levenslijnen naar elkaar toebuigen.


  Maak melding

 23. Poultje voor morgenavond:

  Ajax-Feyenoord

  Dick –> 2-0
  Eva –> 1-0
  Tim–> 1-2
  Natascha–> 0-1 (voor Coen)
  Wichert–> 4-1
  Danny –> 7-2
  Zwolse–> 3-1
  JanD –> 2-1


  Maak melding

 24. Ajax – Feyenoord

  4-2

  ik voorspel een hattrick maar ik weet alleen niet welke speler

  Ajax komt tot tweemaal op achterstand maar wint uiteindelijk wel

  er wordt een strafschop gemist

  (ik ben een paragnost let maar op 🙂 )


  Maak melding

 25. Yep marcello de koolrapen hebben verloren zal vanavond maar niet naar het cafe gaan alhier, was wel weer een leuke wedstrijd dat dan wel weer.


  Maak melding

 26. Poultje voor morgenavond:

  Ajax-Feyenoord

  Dick –> 2-0
  Eva –> 1-0
  Tim–> 1-2
  Natascha–> 0-1 (voor Coen)
  Wichert–> 4-1
  Danny –> 7-2
  Zwolse–> 3-1
  JanD –> 2-1
  f@f–> 4-2  Maak melding

 27. Jullie moeten trouwens allemaal de groeten van die kale uit áttum hebben, hij was boos op me, nam tot 6x toe de telefoon niet op omdat ik hem kale had genoemd 😮

  Geintje hij is druk met zijn missie, maar als nog allemaal de groeten! :D:D:D


  Maak melding

 28. Poultje voor morgenavond:

  Ajax-Feyenoord

  Dick –> 2-0
  Eva –> 1-0
  Tim–> 1-2
  Natascha–> 0-1 (voor Coen)
  Wichert–> 4-1
  Danny –> 7-2
  Zwolse–> 3-1
  JanD –> 2-1
  f@f–> 4-2
  Assendörper–> 3-0


  Maak melding

 29. @Drama

  ook mijn conclusie

  Helaas help ik momenteel weer mee om de vrouwenlijn neerwaarts bij te buigen. Toch maar weer een goed voornemen uit de kast halen. 🙁


  Maak melding

 30. Sensatie morgenavond:
  Poultje voor morgenavond:

  Ajax-Feyenoord

  Dick –> 2-0
  Eva –> 1-0
  Tim–> 1-2
  Natascha–> 0-1 (voor Coen)
  Wichert–> 4-1
  Danny –> 7-2
  Zwolse–> 3-1
  JanD –> 2-1
  f@f–> 4-2
  Assendörper–> 3-0
  Dame –> 1-2 🙂


  Maak melding

 31. Nieuwe lijst is dus:
  Poultje voor morgenavond:

  Ajax-Feyenoord

  Dick –> 2-0
  Eva –> 1-0
  Tim–> 1-2
  Natascha–> 0-1 (voor Coen)
  Wichert–> 4-1
  Danny –> 7-2
  Zwolse–> 3-1
  JanD –> 2-1
  f@f–> 4-2
  Assendörper–> 3-0
  Dame –> 2-3
  Ja-tja –> 1-1


  Maak melding

 32. Ja Derk maar het werkgeheugen laat op zich wachten 🙁 En ik moet eigenlijk nog even een extra harde schijf zodat ik met een oude voeding en oude videokaart mijn oude PC nog werkende kan houden.


  Maak melding

 33. Derk ik heb een hekel aan verlengkabels in de PC, zo’n klerezooi. Ik kijk wel eens uit voor een betere voeding, heeft toch geen haast zo, nu het werkgeheugen maar niet komt.


  Maak melding

 34. Eens zien of de oude pc het nog doet, hier tussen alle onderdelen en werkzaamheden door die weer even samengesteld.
  Overigens, wat een boel kleine kabeltjes hebben ze gemaakt bij dat frontpanel van deze kast: Zelfs de + van de led en de – van de led zijn los van elkaar.


  Maak melding

 35. hahaha Tim dat kon je van te voren weten hoor. Kabels kun je heel netjes wegwerken, zorg eerst dat je alles hebt en neem de tijd om het te gaan samenstellen. Trouwens verlengkabels kun je zelf op maat maken.


  Maak melding

 36. Tja Derk ik heb niet echt een hele pc vanaf de grond af aan opgebouw alleen de losse dingen tja ik had ook wel verwacht dat ik tegen dingen aan zou lopen :+.. Niets aan te doen. Deze kast heeft wel goed cable management, alles kan mooi achterlangs. Helaas dus dat dat niet goed wil, maar ik vind deze voeding ook niet goed. Hoeveel watt raadt je me aan, Derk? AMD x4 955, ASROCK 870 Extreme3 M/B en dan de videokaart die veel vraagt namelijk de Sapphire Radeon HD 5770…


  Maak melding

 37. Die ziet er wel mooi uit. Merk past goed bij de kast 😉 😉 Ik denk wel dat ik die koop gezien de redelijke certificering, jouw aanbevelen en hoge voltgage. Dan kan ik wel even voort.


  Maak melding

 38. Daar kan ik wel goedkoop aankomen als jij even zegt welke je precies nodig hebt (aansluiting) en hoelang ze moeten zijn heb je ze binnen 2 dagen


  Maak melding

 39. Dat zal ik zeker doen! Plantje, lees je mee? Is dit een beetje een goede voeding voor een pc met AMD x4 955, ASROCK 870 Extreme3 M/B en dan de videokaart die veel vraagt namelijk de Sapphire Radeon HD 5770… ?

  De prijs van eerdergenoemde voeding is zo’n beetje budget, dusss…


  Maak melding

 40. Broertje ging even routeplannen met google maps, laatste zin vond hij (en ik ook) wel heel erg mooi

  Deze aanwijzingen zijn alleen bedoeld om uw reis te plannen. De omstandigheden op de weg kunnen als gevolg van wegwerkzaamheden, verkeersdrukte, het weer of andere situaties afwijken van het resultaat op de kaart. Houd daar bij het plannen van uw reis rekening mee. En niet rechts inhalen of bumperkleven!  Maak melding

 41. Nee, het was hier niet gezellig. Wat gez*k met school over een rigide beslissing. Geen bessenjenever maar alcolholisch druivensap om mijn woede te verdrinken. Waarschijnlijk ‘lijkt’ het algemeen log daarom breder dan het politieke log. Of mischien zijn de marges bij het politieke log om politieke redenen wel smaller (helpt onze herinneren aan Joop de Uyl met zijn rede over de “smalle marges van de politiek;))


  Maak melding

 42. Dame het leven moet je breed inzien en beleven echt hoor, leven is dan leuk! maar mijn troost met de beslissing van de school. Ik zou zeggen voor jou 2 anderen en F*ck you! *rent daarna naar het cafe*


  Maak melding

 43. Laat me even weten welke aansluitingen het moeten wezen. Kom ik ze bij je ter plekke maken. Dus je betaald alleen de connectors en wat draad


  Maak melding

 44. Maar ik ga nu naar bed want morgen ben ik de hele dag weg, laat me even via email weten elke connectors je nodig hebt. Ben pas tegen 22.00 thuis.


  Maak melding

 45. Derk dat weet ik nog niet ik heb de Cooler Master Silent Pro M600 gekocht en weet niet precies hoe lang ze zijn. Ik laat het je weten als ik het weet.


  Maak melding

 46. W: 270px

  Fokke & Sukke
  Voor Fokke & Sukke hier[/url] klikken.

  Sigmund
  Voor Sigmund hier klikken.

  Garfield
  Voor Garfield hier klikken.

  Indien comics het niet doen, probeer het dan later nog eens, de data is dan nog niet geupdate
  ++++++

  Maar bovenal…

  GOEDEMORGEN, ZWOLLE!


  Maak melding

 47. Nou ik ga ook maar in bed liggen zo na tweeën is het ook niet veel soeps op de radio en de wekker gaat al over een kleine 5 uurtjes. Nouja, we zien wel hoe brak we straks zijn.  Maak melding

 48. Is het jouw eigen keus zo vroeg wakker te zijn MarKel of moet je zo al werken?

  Ik heb gewoon een *** nacht, 1 uur wakker, kwart over 3 wakker, 4 uur wakker en ben er om half 5 maar uit gegaan…


  Maak melding

 49. Een aspirientje en veel liefde doet zo te zien wonderen… die kleine meid lijkt zich alweer goed genoeg te voelen om naar de kdv te gaan… Maar even 1 minuut per keer aanzien…


  Maak melding

 50. Nieuwe lijst is dus:
  Poultje voor morgenavond:

  Ajax-Feyenoord

  Dick –> 2-0
  Eva –> 1-0
  Tim–> 1-2
  Natascha–> 0-1 (voor Coen)
  Wichert–> 4-1
  Danny –> 7-2
  Zwolse–> 3-1
  JanD –> 2-1
  f@f–> 4-2
  Assendörper–> 3-0
  Dame –> 2-3
  Ja-tja –> 1-1
  Ingrid –> 3-2  Maak melding

 51. Poultje voor VANavond:

  Ajax-Feyenoord

  Dick –> 2-0
  Eva –> 1-0
  Tim–> 1-2
  Natascha–> 0-1 (voor Coen)
  Wichert–> 4-1
  Danny –> 7-2
  Zwolse–> 3-1
  JanD –> 2-1
  f@f–> 4-2
  Assendörper–> 3-0
  Dame –> 2-3
  Ja-tja –> 1-1
  Ingrid –> 3-2  Maak melding

 52. Eriksen op VI

  ‘Milan is een grote club, maar ik blijf liever bij Ajax’
  Christian Eriksen rekent af met de vermeende interesse van AC Milan in zijn diensten. De laatste dagen wordt de Deense middenvelder hardop in verband gebracht met een overstap naar de Serie A-gigant. “Mijn doelen voor de komende tijd liggen bij Ajax.”  Maak melding

 53. Natascha, dank je wel.
  Ze is nu op de kdv en so far so good. Als ik om 2 uur nog niets heb gehoord, dan hoef ik haar pas na 5 uur op te halen…
  We zullen zien…


  Maak melding

 54. Bericht door dick, op 19 januari 2011 om 10:33
  Eriksen op VI
  ‘Milan is een grote club, maar ik blijf liever bij Ajax’
  Christian Eriksen rekent af met de vermeende interesse van AC Milan in zijn diensten. De laatste dagen wordt de Deense middenvelder hardop in verband gebracht met een overstap naar de Serie A-gigant. “Mijn doelen voor de komende tijd liggen bij Ajax.”

  Zulke mensen moet je bij je club hebben idd!


  Maak melding

 55. Ja, dat verhaal hing ie natuurlijk ook bij Roda, Ajax en AZ op. Volgens mij heeft ie overigens niet gevoetbald geloof ik. Verdient die Been nu nog een miljoen? Hoorde ik gister.


  Maak melding

 56. Wie o wie nog?

  Poultje voor VANavond:

  Ajax-Feyenoord

  Dick –> 2-0
  Eva –> 1-0
  Tim–> 1-2
  Natascha–> 0-1 (voor Coen)
  Wichert–> 4-1
  Danny –> 7-2
  Zwolse–> 3-1
  JanD –> 2-1
  f@f–> 4-2
  Assendörper–> 3-0
  Dame –> 2-3
  Ja-tja –> 1-1
  Ingrid –> 3-2  Maak melding

 57. Poultje voor VANavond:

  Ajax-Feyenoord

  Dick –> 2-0
  Eva –> 1-0
  Tim–> 1-2
  Natascha–> 0-1 (voor Coen)
  Wichert–> 4-1
  Danny –> 7-2
  Zwolse–> 3-1
  JanD –> 2-1
  f@f–> 4-2
  Assendörper–> 3-0
  Dame –> 2-3
  Ja-tja –> 1-1
  Ingrid –> 3-2
  drama –> 0-0  Maak melding

 58. Ik had mijn vorige post nog niet gepost, of…..

  De kdv belde of ik mn meissie wilde komen halen…
  De arme schat ligt nu boven te slapen, een heel zielig hoopje verdriet vergeleken met het meiske van vanmorgen…

  Gompie!


  Maak melding

 59. Onder druk (Bron: De Pers)

  Liverpool heeft Ajax tijdens de onderhandelingen over een transfer van Luis Suarez verder onder druk gezet. De Engelse club dreigt de aandacht te verleggen naar aanvaller Alvaro Negredo van Sevilla als de Amsterdammers voet bij stuk houden.

  Damien Comolli, directeur voetbalstrategie van Liverpool, heeft tegenover Britse verslaggevers laten weten dat de komst van Negredo op dit moment beter past bij de financiële mogelijkheden van de huidige nummer dertien van de Premier League. Liverpool wil komende maand hoe dan ook een spits aantrekken.

  De werkgever van Dirk Kuijt heeft zo??n 15 miljoen euro over voor Suarez, die nog tot de zomer van 2013 in Amsterdam onder contract staat. De topschutter staat open voor een overgang, maar Ajax lijkt niet van plan om hem voor veel minder dan 25 miljoen euro van de hand te doen.  Maak melding

 60. Hmm doen ze daar verstandig aan zo vast te houden dick? Straks raakt die gast helemaal het spoor bijster en dan krijgen ze er misschien een knaak en een bos wortels voor:o


  Maak melding

 61. Ze zijn het niet met de voorstellen eens, dan is demonstreren een goed recht. Heb niet alles van de plannen mee gekregen maar heb wel begrepen dat het voor mensen met een smalle beurs nog moeilijker wordt op het hoogste niveau te slagen.
  Zou me niet laten wegzetten door dreigementen van die Zijlstra. Heb nog een aansprekend stukje over hem Henk & Ingrid jr.


  Maak melding

 62. @Natas! “Om het maar even grof te zeggen, Martin van Geel s*cks”

  Geruchten gaan dat we die ⤽halve Duitser⤝ Martin van Geel graag naar de Kuip willen halen. Denk je wat die kost? Het schijnt dat een van de vrienden hem al voor het afscheid van Don Leo gesproken heeft. Lekker achterbaks weer deze actie en het typeert de mensen die het nu voor het zeggen hebben. Overigens is knudde nu een marionet geworden van de geldschieters. Hoop dat de dagen van Knudde en Onno geteld zijn maar bij gebrek aan beter zal die gladiool nog wel even blijven zitten. Mario zal de volgende zijn, beter kan hij zelf zijn koffers pakken. Hoop dat Mario de eer aan zich zelf houdt morgen en opstapt , dit gun ik hem niet. Hij zal moeten gaan presteren anders is zijn kop (die al op het hakblok ligt) er snel af. Dat gunnen we Mario niet! Nee dan liever Knudde en Casio
  Niemand van het legioen zal Onno eens de waarheid vertellen over zijn lange financiële wanbeleid. Nou Onno ik wel en je weet dat ik je vaak tegen kom en dan kan je amicaal doen maar je weet dat wat er gezegd wordt de waarheid is. Hoe is het mogelijk dat een financieel directeur zoveel geld kan laten wegvloeien en niemand (uitzonderingen daargelaten) van het legioen zich eens afvraagt of dit wel zuivere koffie is. Dat hij er nog zit is een lachertje en ik begrijp dan ook niet de Blokland groep die bestaat uit louter zakenmensen dat zij daar geen vraag tekens bij zetten en het vertrek eisen van een zogenaamd financieel directeur die er vanaf 2006 een rotzooi van gemaakt heeft en de club op de rand van de afgrond gebracht heeft. Vanavond moeten we sportief een wedstrijd spelen die in een ander daglicht is komen te staan. Bij winst (wat bijna onmogelijk is met deze groep) blijft het voorlopig stil in Rotterdam, bij verlies wordt begonnen met de sloop van Mario. De supporters zullen weer even gaan zeuren en alles wordt weer onder het grote tapijt in de Kuip geschoven er zal een zondebok aangewezen worden en wedden dat dat Mario is? De gifbeker is nog lang niet leeg zolang die proleten van een Knudde , Jacobs , Koevermans en van Well regeren in het Maasgebouw, ZUIVEREN dat zooitje en wel nu!  Maak melding

 63. @Dick

  Het is een SCHANDE dat de Don wegmoet en de diverse incompetente pluche verslaafden naar hartelust hun gang kunnen blijven gaan. Actie, zuiveren, maar ook een alternatief zal er geboden moeten worden, anders wordt het niks. De proftak wordt momenteel ook gesponsord door de anateurclub, vandaar die eenwording, die dus de komst (huur) van de hongaar Simon mogelijk moest maken.
  Nu is van Geel kandidaat, die schaar ik onder dezelfde roomse a n a l e glijcatagorie als bv Maxime Verhagen!  Maak melding

 64. @Joppuh
  Ik snap zo wie zo niet dat ze gewoon serieus verwachten dat Beenhakker daar een topteam neer had kunnen zetten als ze hem een lege portomonee geven. Maar liever heb ik toch dat Mario blijft, gewoon, voor de club.


  Maak melding

 65. W: 270px

  Fokke & Sukke
  Voor Fokke & Sukke hier[/url] klikken.

  Sigmund
  Voor Sigmund hier klikken.

  Garfield
  Voor Garfield hier klikken.

  Indien comics het niet doen, probeer het dan later nog eens, de data is dan nog niet geupdate
  ++++++

  Maar bovenal…

  GOEDEMORGEN, ZWOLLE! ·Cancel


  Maak melding

 66. Goedenmorgen, (T)ja was gratis, maar wel een mooie overwinning om deze mooi dag mee te beginnen 😉 :

  Ajax-Feyenoord

  Dick –> 2-0
  Eva –> 1-0
  Tim–> 1-2
  Natascha–> 0-1 (voor Coen)
  Wichert–> 4-1
  Danny –> 7-2
  Zwolse–> 3-1
  JanD –> 2-1
  f@f–> 4-2  Maak melding

 67. Fileinfo:

  Apeldoorn – Zwolle
  tussen Vaassen en Heerde
  7 km stilstaand verkeer (vertraging: meer dan 30 min) door een ongeval

  tussen Heerde-Zuid en Heerde
  afsluiting van de linkerrijstrook in verband met een ongeval  Maak melding

 68. Gullit houdt wel van “een beetje avontuur⤝

  Ruud Gullit vertrekt naar Tsjetsjenië om trainer te worden van Terek Grozny. Kritiek alom barstte los na het nieuws.
  Bert Wagenorp in de Volkskrant: ??Ruud Gullit was het uithangbord van het Nederlands-Belgische WK-bid, dat werd afgetroefd door dat van Rusland. Als het WK niet naar mij komt, kom ik naar het WK – aan zulke redenaties herken je de hele groten.
  ‘Ze hebben in het voetbal één stelregel: vraag nooit waar het geld vandaan komt waarmee je je zakken vult, maar vul ze, tot aan de rand, en trek schaterlachend verder.??

  “Ja, een beetje avontuur in het leven past bij me”, zei hij tegen de Telegraaf. M??n verzekeringsagent belde me als eerste met de mededeling dat hij mijn levensverzekeringspremie ging verdubbelen.”  Maak melding

 69. Ik snap er niks van dat Gullit daar heen wil, ik snap wel dat Estelle niet mee wilt iig…..

  ‘Ze hebben in het voetbal één stelregel: vraag nooit waar het geld vandaan komt waarmee je je zakken vult, maar vul ze, tot aan de rand, en trek schaterlachend verder.??

  Toch jammer he!:(


  Maak melding

 70. Ik vermoed dat ik het bij RTL Boulevard(ik kijk hier noooit naar maar de tv stond aan achter me rug) voorbij heb horen komen want ik kan op internet zo 1 2 3 niets vinden er over


  Maak melding

 71. Natascha: Gullit (uit vk-opinie van Bert Wagendorp)

  Ruud Gullit wordt trainer van de club Terek uit Grozny, de hoofdstad van Tsjetsjenië. Ze zijn daar de afgelopen jaren al door een hoop ellende gegaan, dus Ruud Gullit aan het roer van je geliefde club kan er ook nog wel bij. Vorig jaar werd Terek Grozny twaalfde in de Russische competitie, de komst van Gullit garandeert een gevecht op leven en dood tegen degradatie – ze zijn daar niet te benijden.

  Ruud Gullit trainer van Terek Grozny: je denkt in het voetbal telkens weer dat het nu echt niet gekker kan – het WK naar Qatar – en dan gebeurt er even later tóch weer iets dat het idee dat er ergens in de hoogste regionen een krankzinnige grijnzend aan de touwtjes trekt verder versterkt.

  Terek Grozny is eigendom van Ramzan Kadyrov, de president van Tsjetsjenië. Kadyrov is een 34-jarige vechtersbaas die berucht werd vanwege zijn eigen militie, de Kadyrovtsy, die door mensenrechtenorganisaties verantwoordelijk wordt gehouden voor zeventig procent van alle moorden, verkrachtingen en martelingen in de Russische deelstaat. En dat zijn er heel veel.

  Als tien procent van de aan Kadyrov toegeschreven wreedheden en misdaden op waarheid berust, is hij nog altijd een man om met grote omzichtigheid te benaderen.

  Ruud Gullit ziet zijn trainerschap als ??een nieuwe uitdaging?? en een ??heel mooie, grote kans.?? Elke voetbaltrainer ziet elke benoeming bij elke club als een ??nieuwe uitdaging?? en een ??heel mooie, grote kans??, maar als je door Ramzan Kadyrov wordt uitgenodigd trainer te worden van zijn club Terek, mag je inderdaad wel van een uitdaging spreken.

  Het zijn daar heetgebakerde types, die mensen om minder dan een verkeerde wissel van de wereld blazen.

  Martin Jol vond het in elk geval een uitdaging te ver. Die was bij Ajax heus wel wat gewend, onder krijgsheer Van de Boog, maar hij bedankte toch hartelijk voor de eer om Terek Grozny te gaan coachen. Jol had natuurlijk nog de beelden van het platgebombardeerde Grozny van een jaar of wat geleden voor ogen. Of hij had gehoord dat Terek tot voor kort geen thuiswedstrijden thuis speelde, vanwege het gevaar van aanslagen en ontploffingen.

  Maar Ruud Gullit liet zich daar niet door weerhouden, die vindt dat een uitdaging en ziet een heel mooie, grote kans – in elk geval om nog rijker te worden.

  Misschien was het geweld hem ook even ontgaan of dacht hij dat Grozny een chique buitenwijk van Wenen was. Wellicht interesseerde het hem geen bal waar hij terechtkwam, als het maar in een stad was waarvan hij zeker wist dat ze er geen PC Hooftstraat hadden, zodat zijn echtgenote Estelle Cruijff hem niet langer aan de rand van de financiële afgrond kon brengen met haar gewapper met de Gold Card en de peperdure knipbeurten van Leco van Zadelhoff.

  Gullit was al trainer van Chelsea (Londen) en Feyenoord (Rotterdam), dus het is ook mogelijk dat hij er een fascinatie op nahoudt voor voetbalclubs in steden met een bombardementsverleden. Zodra Gullit hierna tekent bij Dynamo Dresden, Coventry City of FC Bagdad weten we het zeker.

  Ruud Gullit was het uithangbord van het Nederlands-Belgische WK-bid, dat werd afgetroefd door dat van Rusland. Als het WK niet naar mij komt, kom ik naar het WK – aan zulke redenaties herken je de hele groten.

  Ze hebben in het voetbal één stelregel: vraag nooit waar het geld vandaan komt waarmee je je zakken vult, maar vul ze, tot aan de rand, en trek schaterlachend verder.  Maak melding

 72. @Dick (9.39):
  Volgens de Stentor zouden er 3 ongevallen zijn geweest binnen 100 meter, waarbij 3 automobilisten zijn doorgereden.
  Lekker asociaal zootje…


  Maak melding

 73. Idd, dat zei ik laatst nog tegen Marcel. Vind dat ook een beetje zo met van Basten. Die is als trainer ook zo ….., ik weet niet eens hoe ik het moet noemen.


  Maak melding

 74. @ Arie

  Bericht door Arie, op 20 januari 2011 om 12:54
  @Dick (9.39):
  Volgens de Stentor zouden er 3 ongevallen zijn geweest binnen 100 meter, waarbij 3 automobilisten zijn doorgereden.
  Lekker asociaal zootje…

  tjonge inderdaad zeg, je zult slachtoffer zijn! Bedankt voor de info in elk geval.


  Maak melding

 75. ZWOLLE – De parkeernorm voor de goedkopere woningbouwprojecten in Stadshagen 2 gaat van 1,9 naar 1,7 parkeerplaats per woning en onderzocht gaat worden of het informatiecentrum Stadshagen in het Cultuurhuis kan worden gesloten.

  Het zijn zo maar enkele voorbeelden uit de rijtjes ‘optimalisaties’ en in 2011 nader te onderzoeken ‘kansen’ om het oplopende tekort bij de ontwikkeling van Stadshagen 2 terug te dringen.

  Uit deze Stentor-Link Stadshagen 2 kost Zwolle meer geld  Maak melding

 76. Kwam thuis stonden er 3 doosjes en 3 dikke enveloppen te wachten 🙂 enveloppen kwamen uit china, 1 doosje is het cadeau namens mijn ouders voor mijn broertje en de andere… de Cooler Master Silent Pro M600 🙂 En… 3 120mm fans 🙂

  alleen dat werkgeheugen komt maar niet >:(>:(>:(>:(


  Maak melding

 77. Was vanmorgen in Zwolle ook spekglad. Heb zelf 3 fietsers onderuit zien gaan.
  Mijn man die iets later weggaat, zag bij Koetsier voor in Zuid, al een ambulance staan. Fietser onderuit. En mijn collega is ook onderuit gegaan, en met hem nog 2 andere fietsers.


  Maak melding

 78. wereldnieuws:

  Groeten uit Assendorp
  Direct ten zuiden van de historische binnenstad van Zwolle ligt de negentiende-eeuwse volksbuurt Assendorp. Zo??n 12.000 mensen van zeer uiteenlopende pluimage leven hier samen op drie vierkante kilometer. Programmamaker Willem Alkema maakte voor TV Oost de 12-delige serie ??Groeten uit Assendorp??, een ??caleidoscopisch portret?? van dit befaamde stadsdorp

  28 januari wordt het eerste deel uitgezonden:D:D


  Maak melding

 79. *gaat snel een youtube filmpje maken*

  Man krijgt 1 miljoen via YouTube
  New York – Een miljoen verdienen kan zo eenvoudig zijn. Een Amerikaanse comedian vroeg in een video op YouTube gewoon om 1 miljoen dollar. Tot zijn eigen verbazing ontvangt hij dat bedrag binnenkort daadwerkelijk…
  Althans, dat beweert comedian Craig Rowin zelf. Een miljonair met de naam ‘Benjamin’ zou het geld overhandigen tijdens een voorstelling van Rowin in New York. Rowin beweert dat het absoluut niet om een publiciteitsstunt gaat.

  Twee maanden geleden postte Rowin de video waarin hij simpelweg vroeg: “Miljonairs, geef me een miljoen dollar.” De comedian kreeg in een reactie van ene ‘Benjamin’ te horen dat het een goede stunt was en dat hij zijn miljoen tegemoet kon zien.

  “Misschien verdien ik het niet. Maar er is al zoveel rijkdom, dan mag ik ook wel wat hebben,” zegt Rowin woensdag tegen New York Daily News.

  Om te bewijzen dat het niet om een stunt gaat, laat Rowin in een nieuwe video een aangetekende brief zien waarin ‘Benjamin’ belooft het bedrag te schenken en laat hij een voicemailbericht horen van de miljonair.

  Op 2 februari zullen we zien of hij echt 1 miljoen dollar krijgt of dat het toch om een grap gaat. De naam van de tot nu toe vrij onbekende Craig Rowin is hiermee in ieder geval gevestigd.[/i]

  oproep bewijs


  Maak melding

 80. Bericht door ingrid, op 20 januari 2011 om 16:11
  Was vanmorgen in Zwolle ook spekglad. Heb zelf 3 fietsers onderuit zien gaan.
  Mijn man die iets later weggaat, zag bij Koetsier voor in Zuid, al een ambulance staan. Fietser onderuit. En mijn collega is ook onderuit gegaan, en met hem nog 2 andere fietsers.

  Dat zei mijn vader ook idd maar zal ik je dan zeggen dat ik er totaal niks van gemerkt heb om kwart voor 7. Van hier naar sophia niks geen last. Zag idd wel dat er gestrooid was toen ik weer naar huis ging maar vroeg me dus al af waarom;)


  Maak melding

 81. Vanochtend was het inderdaad dondersglad, had haast, paar mooie gippertjes gemaakt maar wel op 2 wielen gebleven dus niet gevallen. Remmen en bochten maken op snelheid was alleen gevaarlijk, rustig remmen en bochten nemen niet.


  Maak melding

 82. TV Oost de 12-delige serie ??Groeten uit Assendorp??

  12.000 mensen van zeer uiteenlopende pluimage

  Wij van het WLZ verwachten toch wel dat RTV Oost (wat “RTV Twente” :P) een speciale aflevering maakt over ‘onze’ Drama, Assie en Marieke de Tweede en andere bekende en geliefde WLZ-Assendörpers.:)


  Maak melding

 83. Azerty. Heb er al een mail achteraan gedaan, maar het kon in een enveloppe en het is dus zonder track and trace verzonden (zelf voor gekozen) maar ik vind het wel pokkepleuris dat die zooi er nog niet is. Ik moet morgen mailen als het er niet is, nou, die mail staat al klaar want die kans acht ik zeer klein, andere post die met TNT is verzonden is er gewoon, terwijl het uit dezelfde hoek van het land komt.


  Maak melding

 84. Ja Derk maar dan is er nog RMA, wettelijk, en wet kopen op afstand. De kans op gebroken staafjes is niets kleiner als je wél T&T doet. En had ik mét T&T gedaan, dan werd het weer veel duurder…


  Maak melding

 85. hahahah ik ben druk met berekeningen zullen we ruilen?

  Trouwens op de rijn gaan ze weer varen he, dan wel stuk voor stuk maar er komt schot in.


  Maak melding

 86. Had ik niet gehoord Derk nu maar toch mooi bericht. Trouwens die kabels die bij deze CM SP M600 zitten zijn veel langer (en gesleeved :)) dus eerst nog geen verlengingen nodig. Toch bedankt voor het aanbod 😉


  Maak melding

 87. blauwtje Tim is toch niet moe en het licht wel lekker tegen de verwarming met USB-verwarmde computerhandschoenen (vingertoppen open) en laptopje erbij en 3FM aan op de radio 🙂


  Maak melding

 88. USB verwarmde handschoenen……… 😮
  Ik heb net 2 nieuwe laptops gekocht en moet zeggen dat dat led wel een mooi beeld geeft. Voor tv en gamen geef ik nog steeds de voorkeur uit naar de nieuwe generatie plasma


  Maak melding

 89. Ik begrijp het Derk. Het is overigens geloof ik alleen led-backlight, je wordt genaaid waar je bij staat 😉 En geen HDMI ingang :o:o

  *ik heb zin in patatje oorlog mensen!*  Maak melding

 90. Download hier nu met 600kb/s terwijl ik hier nog nooit meer heb gezien dan 350kb/s. Recordje voor dit gebouw hier. Ouwe domme netwerkstructuren. Hub > hub > switch > hub etc etc


  Maak melding

 91. Patatje oorlog kan niet Tim het hek zit dicht enne die 600kb/s ………. Ben ik nog sneller met mijn dongle van xs4all

  Schiet het al op met je nieuwe pc?


  Maak melding

 92. Nou dan heb je dat toch nog snel gedaan. Hoop dat je veel plezier van je nieuwe pc hebt. Ik ben klaar met voorrekenen gooi nu alles op de ftp van de constructeur en als ik morgen middag akkoord krijg ben ik 30 dagen weg.


  Maak melding

 93. W: 270px

  Fokke & Sukke
  Voor Fokke & Sukke hier[/url] klikken.

  Sigmund
  Voor Sigmund hier klikken.

  Garfield
  Voor Garfield hier klikken.

  Indien comics het niet doen, probeer het dan later nog eens, de data is dan nog niet geupdate
  ++++++

  Maar bovenal…

  GOEDEMORGEN, ZWOLLE!


  Maak melding

 94. goedemorgen !!!

  als ik dit algemeen log zie denk ik: ben zo blij met google want anders kon ik de (kompjoeter)discussie niet eens volgen 😀

  idee: misschien naast en 18+ log ook een komjoeter log ?

  😉


  Maak melding

 95. Bericht door drama, op 20 januari 2011 om 17:40
  wereldnieuws:

  Groeten uit Assendorp
  Direct ten zuiden van de historische binnenstad van Zwolle ligt de negentiende-eeuwse volksbuurt Assendorp. Zo??n 12.000 mensen van zeer uiteenlopende pluimage leven hier samen op drie vierkante kilometer. Programmamaker Willem Alkema maakte voor TV Oost de 12-delige serie ??Groeten uit Assendorp??, een ??caleidoscopisch portret?? van dit befaamde stadsdorp

  28 januari wordt het eerste deel uitgezonden

  Wat krijgen we nu? Die assendörpers gaan toch niet verwaand worden?


  Maak melding

 96. Derk heb je het ALDI-foldertje over PC’s gezien? Staat een mooie (alles MEDION, wat echter nog wel redelijk in kwaliteit schijnt te zijn): 23″ LED monitor, FULL-HD, DVI-D en HDMI, 160 graden kijkhoek, ultraplat en 2ms reactietijd… 189,00 eurio.

  Ook een 20″ TFT monitor, DVI-D (met HDCP-decodering), max res 1600*900, DVI-D en VGA (geen hdmi dus :s) en 5ms reactietijd maar DIE is niet duur, 129,00 eurios


  Maak melding

 97. Natuurlijk gaan we niet verwaand worden Koko. Er lopen hier niet veel verwaande kwasten rond maar wel een paar bijzondere “artiesten”. Vind het jammer dat ik niks van die opnames heb meegekregen, maar dat komt natuurlijk doordat ze gefilmd hebben op een doordeweekse dag wanneer hardwerkend Assendörp aan het werk is.

  Tim en Wichert, er zijn veel Assendörpers maar er is maar 1 Assie.:D Misschien soms een beetje eigenwijs en recht voor de raap maar wel goudeerlijjk.


  Maak melding

 98. Tim ik heb die folder niet gezien maar de kwaliteit van medion is goed en ook hun service. Zat net eens te kijken wat de ms van mijn scherm is maar die is 2ms Natuurlijk ook overdreven daar ik nooit games speel.


  Maak melding

 99. er zijn veel Assendörpers maar er is maar 1 Assie

  Boodschap begrepen Assie; ik zal namens de WLZ-ers volgende week contact opnemen met RTV Assendörp en een voorstel doen voor een eigen reality show voor Assie!8)


  Maak melding

 100. Wij van het WLZ verwachten toch wel dat RTV Oost (wat “RTV Twente” ) een speciale aflevering maakt over ‘onze’ Drama, Assie en Marieke de Tweede en andere bekende en geliefde WLZ-Assendörpers.

  Thanks Dame!
  Ik ben wel benieuwd naar de serie.

  Pf… weekend, lekker hoor 🙂
  Zit dit weekend helaas wel alleen (met kids) en Jip is ziek… Gezellig 🙁

  Oh ja, morgen is er Korendag in Odeon. Een leuke muzikale dag (voor als je nog geen invulling hebt voor de zaterdag).

  Ik zal me even een lekker wijntje in schenken; time to relax.


  Maak melding

 101. Ach, was het een koelkast die we konden winnen. Ik dacht een diepvrieskast. Daarom deed ik mee. Goed dat ik er een doelpuntje naast zat.:P


  Maak melding

 102. oei dan heeft niemand met de pool de koelkast gewonnen

  Ik had 5-1 voorspeld. Als we dat tegendoelpunt dat AGOVV niet maakte van de Zwolse score aftrekken, heb je de goede uitslag:4-0 8)


  Maak melding

 103. Ja Tim, ik ben nog steeds trots op de 8 die op mijn eindlijst prijkte. Ik kan goed naar mijzelf toerekenen, beetje flauw dat jullie daarin niet mee willen gaan. 🙂
  Een koelkast hoef ik niet maar een paar koude Grolschjes of Brandjes, versmaad ik niet; voor elk doelpunt 1 bijvoorbeeld. 8)


  Maak melding

 104. @ Tim, mooi die doelpunten. Jammer dat die acties, bij het doelpunt van Arne Slot, van Wildschut en vooral Justiana niet worden getoond, want hieruit scoort Slot.
  :D:D Ik neem aan dat Natas ook heeft genoten. En zij niet alleen.


  Maak melding

 105. Goedemorgen, ook in Assendorp weer leven in de brouwerij.

  Heb, net als Assie, ook niets gemerkt van de opnames van RTV-oost. Ben natuurlijk ook benieuwd. Trut-vocaal: deze dames introduceerden jaren geleden het Assendorper-Volkslied ; ik was er bij;)


  Maak melding

 106. voor Dick, Hij is weer héél fijn! 😀

  Sjors van de rebellenclub
  Sjors ken ik een jaar of vijftien. Hij is een van de vaste gasten van mijn stamcafé. Een drinker en een zwijger met een zeer goed luisterend oor. Hij bestelt nooit verbaal, maar wijst de barkeeper steevast op zijn lege glas dat daarop altijd met een glimlach gevuld wordt. Wat Sjors precies doet voor de kost? Rijk getrouwd met een secreet en daar heeft hij een serieuze dagtaak aan. Hij mengt zich nooit in de discussie. Nee, hij spaart. Hij pot alles de hele avond op. En aan het eind, op de deurmat van de kroeg, met de klink in zijn klauw vat hij de stand van het land altijd even samen. In een vlammend betoog. Politiek, televisie, geloof, voetbal en andere zinloze zaken worden doorgenomen. Hoe oud hij is? Hij lijkt zestig, maar schijnt stukken jonger te zijn.

  Hij eindigt zijn monoloog altijd met de woorden: ⤽Oké, ik ben dronken, maar dronken mensen spreken al eeuwen waarheden als koeien!⤝ Daarna buigt hij en verdwijnt in de nacht. Niemand weet precies waar hij woont. Ergens in oost. Afgelopen donderdagavond was het weer zover. Zes jenevers, een tosti zonder ham en een kleine negen bier leken zijn enige vrienden. Om kwart voor een hield hij het voor gezien. Met zijn hand maakte hij een schrijfgebaar richting de barman, die meteen begreep dat er niet betaald werd. Hij deed als altijd of hij het café verliet, draaide zich om en begon: ⤽Mijn naam is Sjors. Sjors van rebellenclub. Een rebellenclub met maar één lid. En dat lid ben ik. Ik ben werkloos, trek van de staat en ben daar trots op.

  Ik doe nuttige dingen met uw belastingcenten. Ik zuip ze op. Ik ben geen haar minder dan die grootgraaiers en klaplopers van InHolland, de beste onderwijzers voor onze kinderen. Die Dales en zijn maffia hebben ons grut de essentie van het bestaan geleerd. Aan jezelf denken!! Aan jezelf en aan niemand anders. Afvullen die zakken. Bulken zal je. Bulken van andermans centen. Wat ben ik blij dat ik niet werk. Niet zoals onze topambtenaren Pieter de Gooijer en Richard van Zwol, de sneue vazallen van Balkenende en Verhagen. Droeftoeters die zich voor het partijkarretje van het CDA lieten spannen, die Bos moesten tackelen op verzoek van de gereformeerde onderkruiper Jan Peter en roomse gluipkop Maxime. Ondemocratisch gekonkel waar zelfs Tunesische Ben Ali zich voor zou schamen.

  Uri Rosenthal heeft Pieter en Richard inmiddels verdedigd, maar over twee jaar blijkt via WikiLeaks dat deze woorden gedicteerd waren door de Amerikaanse ambassadeur. Dat hij dit moest zeggen! Eén remedie voor die onderkruipende ambtenaren: op bermbominspectie naar Afghanistan. En nu op huis aan. Mag hopen dat ik Arie Boomsma bij mij thuis tref en dat hij met zijn zalvende messiaskop filmt hoe mijn zoon aan zijn moeder vertelt dat hij al jaren op cavia??s valt en dat hij dat alleen maar durft te vertellen met de camera erbij. Ik zal die geile kijkcijferevangelist persoonlijk ketenen aan de muur. In een blauw tuigje. Namens de homoseksuele cavia??s die niet op televisie willen! Ik ga op huis aan. Ruud Gullit bellen.

  En vragen of hij zijn baas Ramzan Kadirovvan de groeten van Nelson Mandela wil overbrengen. Idealisten onder elkaar. Een foute wissel en Ruud is van de aardbodem verdwenen. Geen baan voor Dickie Advocaat dus. Wie ik ben? Ik ben Sjors, the voice of Holland, zonder jury! En ik ga weg. Denk vanavond voor jullie gaan slapen allemaal nog een keer aan de burgemeester van Breda! Deze lieverd hoorde als plaatsvervangend voorzitter van de veiligheidsregio Midden- en West-Brabant vijf uur na het uitbreken van de Moerdijkbrand dat er fik was. Vijf uur! Ik herhaal: vijf uur!!!! Hij was de laatste die in dit land op de hoogte was. Beter kan je ons koninkrijk niet samenvatten! En nu ga ik slapen. Slapen als een politicus. Oké, ik ben dronken, maar dronken mensen spreken al eeuwen waarheden als bla-bla-blaarkoppen!⤝  Maak melding

 107. Dan doe je het eventjes, er zijn lekkere hapjes kaas 7 ossenworst vandaag heb ik me laten vertellen. En als het te druk is of je vrouw moe is ga je toch gewoon naar huis?


  Maak melding

 108. Denk ut niet Natas, ze zijn slechter dan slecht tegenwoordig, geen beleving, geen strijd en totaal geen overzicht, ook de coach wordt gechanteerd, hoe kan je het anders verklaren dat bruins maar in de basis blijft staan?


  Maak melding

 109. Bericht door MarKel, op 22 januari 2011 om 09:43
  het is wel stil op het log. slaapt iedereen nog

  Op dat tijdstip nog ff gauw 1 pandje aan het schoonmaken omdat het gisteravond niet kon en daarna alweer 4 supermarkten bezocht, pfff moet daar echt van bijkomen!;)


  Maak melding

 110. Ik weet het Joppuh, maar we blijven hopen. Geen idee wat er daar allemaal achter de schermen gebeurd, maar het lijkt behoorlijk nasty spelletje te zijn! Me vader denkt dat ze Been er zelf nog gaan uitgooien dit seizoen:(


  Maak melding

 111. Dame, hoe bevalt de nieuwe koets

  Donderdag hebben we hem opgehaald en ik heb net mijn eerste ritje gemaakt. Rijdt geweldig. Er zitten zoveel knoppen en mogelijkheden op dat het wel even zal duren voor ik alles onder de knie heb. Mijn rijstijl wordt ook beoordeeld, dus je begrijpt dat ik nu extra mijn best doe om keurig en milieubewust te rijden. Niet te snel optrekken, rustig rijden, tijdig schakelen en uit laten lopen voor een stoplicht.


  Maak melding

 112. Godzijdank Dame, ik zie teveel van de Priussen op de weg en ik vind ze echt lelijk, qua model dan! Technisch, electronisch en motorisch zal het allemaal wel deugen maar het model vind ik ronduit plomp! Gelukkig hebben jullie een andere keuze gemaakt.


  Maak melding

 113. Pff gelukig maar wel lekker italiaans dat dan wel weer.

  @Joppuh gaat hem vanmiddag niet worden vrouw Derk is net weer behoorlijk beroerd naar bed gegaan, misschien dat ik met die kleine jongen nog even langs kom als die zin heeft.


  Maak melding

 114. De kleine Dame is bij Oma en de kleine man die komt zo hier naar toe en daar ga ik wat dingen mee doen, morgen naar de ballenbak. Kinderen zijn nu veel bij Opa en Oma om hier toch even wat rust te hebben.


  Maak melding

 115. Bericht door Dame, op 22 januari 2011 om 13:06

  Geen hybride maar de Fiat Punto Evo.

  Zo 1 staat er ook bij Joppuh op de parkeerplaats, een mooie blauwe met rode bekleding!!;)


  Maak melding

 116. Zo 1 staat er ook bij Joppuh op de parkeerplaats, een mooie blauwe met rode bekleding!!

  Nee hoor, bij mij op de parkeerplaats staat een mooie sjieke zwarte mercedes Benz 200 cdi avantgarde sport. Bij de buren heb ik wel een blauwe auto op de parkeeplaats zien staan! 😉


  Maak melding

 117. BTW Dick, jammer van Emmanuelson, wel een koopje voor Milan. Ik gun hem het succes.

  Trouwens, ik zit ineens te denken, dat zeg ik natuurlijk helemaal niet goed Joppuh. Het is jullie parkeerplaats:D


  Maak melding

 118. Ik dacht mijn vrouw ook blij te kunnen maken met een nieuwe ford ka zo voor hier maare nee hoor dat wil ze niet minimaal een A3 Nouja zeg dan maar niets :D:D:D


  Maak melding

 119. @ Natas, 1,7 – 2,5 miljoen is niet veel voor een international idd. Maar wel in het gewone leven. Vond hem als middenvelder het beste, verdedigend liet ie teveel gaten vallen. Ajax heeft genoeg achter de hand begreep ik. Wens Urby idd alle succes!


  Maak melding

 120. Competitievoetbal:

  DOS ’37 2 – 1 WVF

  Be Quick ??28 0 – 0 Bennekom

  SVI 1 – 1 Zwolsche Boys

  Berkum 0 – 0 HZVV
  ————————–

  Ulu Spor ZONDAG 23 JAN Orderbos
  ==========================
  Bron: sportiefzwolle.nl


  Maak melding

 121. Nou mariekde de tweede ik heb die aap gekozen omdat het gewoon mijn evenbeeld is. Echt hoor zet ons naast elkaar en je ziet het en ziet het in ons doen en laten oeiii oeiiii ;):D:D:D


  Maak melding

 122. daarnaast zitten we hier allemaal aapjes te kiek’n…

  Ik had deze foto nog; gemaakt in de Apenheul en vond het wel een geschikte profielfoto. Heb ook nog wel andere mooie plaatjes, maar dit is prima zo.


  Maak melding

 123. Iemand nog een oude telefoon? De 6020 van mij (lekker oud barrel) heeft wss een kapotte antenne, hij vind geen enkel netwerk meer. Ja, heel af en toe, dan zal hij wel nét verbinding maken oid. Dusss: is er nog iemand met een oude telefoon ergens in een lade!?


  Maak melding

 124. @tim; helaas, ik heb niets meer liggen. Oh ja wel; een oud barrel nokia 6110 maar die ligt in de speelgoedkist van de kids. Lader is zoek, weet niet of hij het nog doet…


  Maak melding

 125. jan d. heb vanmiddag een rolmops gehad die niet te kouwen was. heb jij er ook klachten over.
  zelfs met slagroom was tie niet door te slikken
  doe ff wat terug zeggen dan gaan we vanavond nog geld terug halen
  p.s. wel een eind vanuit het mooie stadshagen


  Maak melding

 126. Ja Dame, honden, katten, vàrkens, apen en rolmopsen. Die Doeksen heeft met JanD bij mij vanavond een paar rolmopsen gegeten maar die zijn zo te lezen niet in de smaak gevallen. :'(


  Maak melding

 127. Ja assendörper kan zo maar een Telegraaf- Volkskrant- of NRClezer wezen en vanuit daar mijn opinie geven 😉

  Zo ik ga weer terug naar mijn oude 🙂


  Maak melding

 128. Hoe lang stonden die rolmopsen dan, Assie? En – kennelijk stond ik op het verkeerde been – ik meende dat jullie drie mannen waren, maar begrijp nu dat jullie vrouwen zijn en nog zwanger ook… 😉


  Maak melding

 129. Oh Dame, jij dacht dat we mannen waren? Dan hebben we jou toch mooi op het verkeerde been gezet. Het kindje verwacht ik deze week. 🙂


  Maak melding

 130. Heb je al een naam? Laat even weten wanneer het er is, dan komen we op kraamvisite. We nemen zelf ons eten en drinken wel mee, want dat van jou is niet vertrouwd heb ik begrepen.


  Maak melding

 131. @Drama PEdV was deze week even present. Ik zag zijn naam tussen de lijst met leden, maar hij postte niets. Ik meende dat hij naar Amsterdam was verhuisd. Dat schreef hij in november een keer; uitkering opgezegd en plannen om te verhuizen. Maar later bleek hij (ook) een ban te hebben.


  Maak melding

 132. Klopt Drama daar heeft Assendörper ook rolmopsen aan beloofd en volgens mij ook geleverd Nouja dan weten we dat ook weer, neem nooit meer rolmopsen van assie aan. 😛


  Maak melding

 133. Jazeker Dame hebben we al een naam. Als het een jochie is dan wordt het Sjakie en als het een meissie is dan wordt het Sjakelientje. 🙂


  Maak melding

 134. @Doeksen, die rolmopsen van Assie waren idd niet te vreten. Waren volgens mij al een poosje over datum. Heb Assie al een mailtje gedaan, kump wel goed, volgende week is het eerste biertje van Assie. Je hoeft dus nu niet meer naar Assendörp te komen, blijf maar lekker in het mooie Stadshagen.;)


  Maak melding

 135. Bericht door Derk, op 22 januari 2011 om 23:10
  Nou ben ik benieuwd Assie hoe je van die halve pallet rolmopsen gaat afkomen

  Jammer dat PE de V. niet meer in town is. 😀


  Maak melding

 136. Ja JanD, tuurlijk weet ik wel hoe de eitjes gekookt moeten worden. Kook elke avond vier biologische eitjes. Heb nog geen last van de rolmops die ik vanavond heb genuttigd. 🙂


  Maak melding

 137. @Drama ik blijf pleiten voor een reallife soap rondom Assie. Zeg nu zelf, er is daar thuis genoeg te beleven. 😀
  Ik zal RTV Assendörp er volgende week eens over benaderen. Titel: “pils en möpsen in Assendörp”


  Maak melding

 138. JanD Een reallife soap moet natuurlijk wel intrigerende omenten hebben. Ik zie als cliffhanger van aflevering 1 dat Assie Doeksen en jou uitzaait en jullie wegfietsen maar onderweg moeten afstappen vanwege buikkramp en andere ongemakken. Hoe loopt dat af…8)


  Maak melding

 139. JanD Een reallife soap moet natuurlijk wel intrigerende omenten hebben. Ik zie als cliffhanger van aflevering 1 dat Assie Doeksen en jou uitzwaait en dat jullie wegfietsen maar onderweg moeten afstappen vanwege buikkramp en andere ongemakken. Hoe loopt dat af…8)


  Maak melding

 140. Nou Dame, hoe dat afloopt weet ik al wel….. Een paar maanden geleden heb ik ook al eens zo’n rolmops bij Assie gegeten. Was net op de Wijheseweg en toen kwam de hele handel weer naar buiten. Heb de volgende dag de hele dag op bed gelegen. Tjeeee wat was ik ziek!!!!!!:(


  Maak melding

 141. Ik meen toch, dat er bovenin dit log staat, dat er na ongeveer 400 posts van log gewisseld gaat worden… Sinds het van 250 naar 400 is gegaan is die 400 alleen nog maar fors overschreden… Had er dan gewoon direct 600 van gemaakt!!!!


  Maak melding

 142. Sinds dat de 400 zijjn bereikt zijn er op de hoofdpagina al zo-n 13 nieuwe artikelen bij geplaatst maar een log sluiten en een nieuwe redelijk op tijd te openen is zeker te veel gevraagd. Ik denk dat het een soort ontmoedigingsbeleid is!>:(


  Maak melding

 143. Nou jongens, een beetje meer vrolijkheid in het begin van de laatste dag van het weekend lijkt me wel op zijn plaats. Je laat je vrije dag toch niet vergallen door het oud-en-geen-nieuw-log? 8)
  “Ïmmer mit der ruhe”, zeggen onze oosterburen.;)


  Maak melding

 144. Utrecht Ajax 1-0, wàt een passie, wàt een strijd en wàt een beleving en overtuiging, nu wordt het terwijl ik dit typ 2-0! De selctie en staf van utrecht naar R’dam Zuid en omgekeerd graag, dan komt het met ons Feyenoord misschien nog goed dit zeizoen! Zwaar respect voor Utrecht!


  Maak melding

 145. Die sneeuwpop Heerlijk ik werd er warm van.
  Trouwens we gaan zo even Hattem onveilig maken Op naar de ballenbak, die kleine staat hier al te popelen


  Maak melding

 146. Joppuh da untien van oe is da een stafford? eut untien van mie is een kruusing tussn een boxer en een stafford.
  As de belle van de veurdeure hier giet dan giet eu in de hoek van de kamer zittn, dat hef eu van een bokser:D


  Maak melding

 147. Net even bliksembezoek gehad van Derk, volgens mij had ie nog een bal uit de ballenbak in z’n binnenzak.
  Derk nogmaals bedankt voor je donatie aan de stichting;)


  Maak melding

 148. Idd Joppuh, wat een passie en strijd bij Utreg. Ajax speelde ook wel door alle gelederen zwak. Op De Steek na natuurlijk. Groningen-Twente 1-1 nog een Zwolsch kwartiertje. Roda 2-0 voor PSV 3-0 voor. Je kijkt toch ook wel naar de Grunningers?


  Maak melding

 149. BeeldBuisBode

  Studio sport (N1, 18:10)
  – Schaatsen: het WK Sprint in Heerenveen
  – Tennis: de Australian Open in Melbourne
  – Paardensport: het dressuur- en springevenement Jumping Amsterdam
  – Schaatsen: marathon op natuurijs in Biddinghuizen
  – Skiën: de wereldbekerwedstrijden voor vrouwen in Cortina d’Ampezzo (Italië)
  – Veldrijden: slot wb-wedstrijden in Hoogerheide

  Studio Sport Eredivisie (N1, 19:00)
  Met samenvattingen van:
  – Roda JC-Excelsior
  – FC Utrecht-Ajax
  – FC Groningen-FC Twente
  – VVV Venlo-PSV

  Nieuwsuur (N2, 22:00)
  – Morgen informeren niet-gouvernementele organisaties de Kamerleden over de missie naar Afghanistan. HealthNet TPO zal sterk adviseren niet te gaan

  Studio voetbal (N1, 22:25)
  – Kees Jansma, perschef van het Nederlands elftal
  Brandpunt (N2, 22:20)
  – Een interview met Albert Drent, de eigenaar van ’t Hofnarretje
  – Twee Russische dissidenten zouden zijn vergiftigd door de Russische geheime dienst. Aart Zeeman probeert te ontraadselen hoe ver de lange arm van Moskou reikt
  – Lokale volkszangers hunkeren naar erkenning

  FILM: Déja Vu (Veronica, 20:30)
  Explosieve actiethriller -maar ook kritische sciencefiction en romantisch drama- met Denzel Washington als FBI-agent die een terroristische aanslag op een veerboot onderzoekt. Dat doet hij met behulp van de nieuwste technologie waarmee hij in het verleden kan kijken

  AMUSEMENT: Verborgen verleden (N2, 21:05)
  Hugo Borst kondigde recent aan te stoppen met het gros van zijn tv-werkzaamheden wegens een burn out, dus voor de Borst-liefhebbers: geniet van zijn tv-optredens nu het nog kan. Zoals bijvoorbeeld in deze aflevering van Verborgen verleden waarin Hugo de Borst-stamboom onderzoekt. Waar komt hij vandaan? Is hij de echte Rotterdammer die hij wil zijn?

  DOCU: Zingen (N2, 23:00)
  Thomas Acda en Paul de Munnik zingen al zo lang samen dat het soms bijna klinkt alsof ze één stem geworden zijn. Zelf geven ze aan dat ze soms bij het terugluisteren van hun liedjes niet eens meer weten wie nu wat gezongen heeft. Vragen genoeg dus voor een aflevering van de leuke serie Zingen, waarin uitvoerig wordt ingegaan op het vakmanschap van het duo

  Carlo & Irene: life 4 you (RTL4, 17:25)
  – Wibi Soerjadi, pianist
  – Bastiaan van Schaik, stylist
  – Stacey Rookhuizen, jurylid van X Factor
  – Ben en Dean Saunders, broers en de winnaars van respectievelijk The voice of Holland en Popstars
  – Karin Bloemen, zangeres
  – Danny de Munk, zanger

  Kunststof tv (N2, 18:05)
  – De Britse schrijver en regisseur Donald Sturrock schreef een biografie van Roald Dahl
  – Regisseuse Maria Peter over de film Sonny Boy
  – Acteur en muzikant Hans Dagelet over de voorstelling Dust radio

  Verborgen verleden (N2, 21:05)
  – Hugo Borst, columnist/tv-maker

  24 uur met… (N3, 22:00)
  – Herhaling van de uitzending met acteur Pierre Bokma

  BeeldBuisBodeBeschouwingen

  Welja, en nu heeft ook nog een andere Saunders een talentenjacht gewonnen dit weekend! Na Ben afgelopen vrijdag in The voice of Holland (RTL4, 20:39 uur, 3.744.000 kijkers) won broer Dean gisteravond de finale van Popstars (SBS6, 19:58 uur, 1.206.000 kijkers).
  ***
  En wie de geniale onzin van Mike & Thomas (N3, 22:00 uur, 233.000 kijkers) gisteravond heeft gemist: hun cabaretvoorstelling Sex, Drugs & Hoog-Barok is hier online terug te zien. Zéér aan te raden
  ……..ga ik mooi nog ff kijken. Heb slechts vlagen gezien.


  Maak melding

 150. @Dick

  Laten we de aandacht bij Utrecht houden, ik vond ze namelijk echt heel erg goed en zo zwak als dat jij ajax vond, vond ik nog best mee vallen om heel eerlijk te zijn. Utrecht was gewoon beter;)

  Net zoals dat de Graafschap op het eind gewoon meer geluk had, stuurde in de eerste helft nog een sms naar me vader dat ik vond dat het leek of ze gewoon echt durfden te voetballen, wou dat ik dat smsje niet gestuurd had want dat was gauw voorbij. Het is gewoon te triest voor woorden op het moment daar. En ik heb geen flauw idee wat ze er nog aan zouden kunnen doen….


  Maak melding

 151. Laten we het dan maar niet meer over de zwakte van Ajax hebben. Utreg heeft nu al 3x op rij van Ajax gewonnen. Tja, zo’n dal als Feyenoord gun je niemand. Van Geel was er gister op gesprek begreep ik…..mooi shit vandaag met die voetbaluitslagen >:(>:(>:(


  Maak melding

 152. @ Marcello, weet je al wat meer van de woningbrand. Hoe ernstig is het.
  Iedereen begint hiet een beetje melig te worden. Nu het nieuwe log maar niet komt.


  Maak melding

Reageer