Vrijwillige politie controleert op gestolen fietsen

De politie kon zaterdagmiddag 17 maart een Zwolse familie de verheugende mededeling doen dat een eerder dat jaar gestolen fiets terug was.

De gestolen damesfiets dook op bij een controle op gestolen fietsen door de vrijwillige politie. De fiets was in het bezit van een 19-jarige Zwollenaar die verklaarde hem te goeder trouw te hebben gekocht via internet. De controle vond plaats op enkele locaties aan de Zwartewaterallee.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Tja abc was het maar zo makkelijk. Degene die de fiets terug krijgt zal er niet altijd blij mee zijn. Als je al een vervangende fiets van het verzekeringsgeld hebt gekocht vraag ik me af wat de vezekering doet als je gestolen fiets terecht is.
  Heeft iemand hier soms ervaring mee?

 2. ik ben de gene over wie dit verhaar gaat ik heb geen afstand gedaan van de fiets.
  het originele slot zat hier nog op en ik had zelf de sleutel heb de fiets op markplaats gekocht voor een normale prijd nou is aleen de vraag of de rechter ook vind dat ik hem te goede trouw heb gekocht
  groetjes ???????

 3. Nja, als de sleutel er nog bij zit ?©n je hebt er een normale prijs voor betaald dan heb je volgens mij niet direct reden om aan te nemen dat de fiets gestolen was. Volgens mij valt dat dan inderdaad onder 'te goeder (hmmm met of zonder r?) trouw'

  Wel krom natuurlijk. Er wordt iets van A gejat. B koopt het en kan dan dus de rechtmatige eigenaar worden. Heeeeel vreemd.

Reageer