Start koekactie Jubal Zwolle

Zwolle – Ook in 2011 wordt de jaarlijkse koekactie van Jubal Zwolle gehouden. Op zaterdag 29 januari verkopen leden van Jubal koeken aan de deur in de wijken Wipstrik, Zwolle-Zuid, Berkum en Stadshagen. Op zaterdag 5 februari lopen de leden in de wijken Aa-landen, Westenholte, Holtenbroek en Assendorp. Op deze twee zaterdagen wordt ertussen 10.00 uur en 13.00 uur langs de deuren gelopen om de ‘Jubal-koeken’ te verkopen. Een koek kost €2,00.

In heel Zwolle is de koekactie van Jubal intussen een begrip geworden. Jubal verkoopt al jaren in januari koeken aan de deur met als doel geld op te halen voor de vereniging. Met dit geld worden onder andere instrumenten, zaalhuur en instructie betaald. 2011 is tevens een belangrijk jaar voor Jubal, omdat de vereniging haar 60-jarige jubileum viert. En om dat te vieren, kunnen nieuwe leden dit jaar lid worden voor maar €5,00 euro per maand. Meer weten over de koekactie of interesse in Jubal? Kijk op www.jubalzwolle.nl  voor meer informatie.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Tsja, uitgerekend de buurt waar men het verenigingsgebouw heeft staan….
  Buiten dat, het is voor mij ook geen “eet deze koek met vreugd” meer want ik zie koek van ene koekenbakker Muntinga.
  Dan haal ik de Wieger Ketellapper, 3 repen in 1 pak, wel in de winkel.


  Maak melding

 2. Joos en Dieze,

  Ik, als co√∂rdinator van de koekactie, zal samen met een aantal andere leden komen lopen in Dieze. Dit is het 2e achtereen volgende jaar dat deze reactie komt uit deze wijk, dus vind ik dat ik er maar eens wat aan moet doen. ūüėČ

  En over de koek.
  Wieger Ketellapper wil niet meer samenwerken met ons als vereniging. De afzet zou te klein zijn. Vandaar dat we, aan de hand van een “proefavond” zijn over gestapt naar een andere koek en leverancier. Ook dit jaar hebben we weer verschillende koeken geproefd, en de proevers hebben (unaniem) blind gekozen voor de Muntinga koek. Daarnaast komt Muntinga ons tegemoed met de oplegger. Dit kartonnetje bovenop de koek kan door onze chrafisch ontwerper ontworpen worden en zij zorgen dat deze op de koek komt. Iets wat niet elke leverancier meer wil tegenwoordig.

  Hopelijk een bevredigend antwoord?

  Groeten
  Laurens
  Coördinator koekactie Jubal Zwolle


  Maak melding

Reageer