ArtEZ organiseert toelating master Kunsteducatie

Zwolle – Op maandag 31 januari organiseert de master Kunsteducatie van ArtEZ hogeschool voor de kunsten een informatie- en toelatingsbijeenkomst in Zwolle. De master is toegankelijk voor docenten in een kunstvak (beeldend, theater, dans en muziek) en andere professionals die werkzaam zijn in de kunsteducatie.

De ArtEZ masteropleiding Kunsteducatie is een tweejarige deeltijdopleiding in Zwolle. Kunst en educatie ontmoeten elkaar in een interessant lesprogramma. De masteropleiding biedt een aantrekkelijk interdisciplinair lesprogramma over kunst, educatie, onderzoek en management. Doel van de ArtEZ master kunsteducatie is professionals op te leiden die innoverende en coördinerende werkzaamheden kunnen verrichten in diverse sectoren van kunsteducatie, bijvoorbeeld binnen- en buitenschoolse kunsteducatie, beleidsterreinen (gemeentelijk, provinciaal), leidinggevende functies in scholen, kunst- en culturele instellingen, ondernemerschap en onderzoek binnen kunsteducatie.

De ArtEZ master kunsteducatie is de enige deeltijdopleiding in Nederland die het programma in één compacte lesdag aanbiedt. Het programma is geworteld in de praktijk maar stimuleert studenten tot innovatie op basis van theorie en onderzoek. Door het interdisciplinaire karakter van de opleiding komen studenten in aanraking met expertise vanuit beeldende kunsteducatie, danseducatie, theatereducatie en muziekeducatie.

De informatiebijeenkomst begint met een presentatie over de opleiding, aansluitend zijn individuele toelatingsgesprekken gepland, waar nader in gegaan wordt op de persoonlijke studievraag en mogelijkheden van de opleiding.

 

Datum: 31 januari 2011
Tijd: 19.00-21.30 uur
locatie: Rhijnvis Feithlaan 50, Zwolle

 

Aanmelden graag per email, stuur een recente CV en korte motivatie naar: kunsteducatie@artez.nl

 

Kijk voor meer informatie over de master op www.artez.nl/kunsteducatie.

Artikel delen:

Reageer