Mannen aangehouden voor bedreiging

Zwolle – De politie heeft woensdagmiddag 19 januari op de Steenstraat een 31-jarige man uit Zwolle aangehouden voor bedreiging. Er was een discussie ontstaan over de scooter die hij mee had. Een 21-jarige man dacht dat deze scooter was gestolen van zijn moeder. Tijdens de discussie bedreigde de 31-jarige man de 21-jarige man en 16-jarige jongen met een ketting. Hij is daarna aangehouden voor bedreiging. De scooter bleek overigens niet gestolen te zijn.

Dezelfde avond is een 34-jarige man uit Zwolle aangehouden voor een bedreiging in de van Blanckvoortmarke. De man had volgens zijn 31-jarige buurman vuurwerk aangestoken. De buurman sprak de man hierop aan en werd vervolgens door hem bedreigd. Na de aanhouding troffen agenten in de woning van de verdachte een zwaard en een dolk aan. Beide wapens zijn in beslag genomen. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 9
  1. Ik zou zo graag willen dat dit echtpaar echt eens werd aangepakt. (al jaren overlast en problemen) En de instanties doen niks, alleen maar pappen en nathouden.    Maak melding

  2. @zusenzo, dat vuurwerk was achter in de Rembrandtlaan bij de 1e duplexwoningen. Ik woon er vlabij. Fijn ald je net als wij de volgende dag moet werken.


    Maak melding

Reageer