24 januari Open avond voor mannen bij On_Cue

Zwolle – Ben jij een man met de Q-factor? Kom dan zingen bij On_Cue. On_Cue is op zoek naar mannen. Om laagdrempelig kennis te kunnen maken wordt er een speciale open avond georganiseerd. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen geïnteresseerde mannen kijken, luisteren en meezingen.

oncuemannenactie_open_avond_24_januari_2011-1_470.jpg

On_Cue is klein, enthousiast en ambitieus. On_Cue zingt van pop-jazz tot african en latin ondersteund door presentatie en en theater. Muzikale ervaring is prettig maar er is zeker volop ruimte om te leren. Je hoeft bijvoorbeeld geen noten te kunnen lezen. Mannen zijn van harte welkom a.s. maandag 24 januari om 20.00 uur in Wijkcentrum de Enk.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Beetje erg sneu idd, koorlidAK, maar persoonlijk zou ik niet bij OC gaan zingen, vanwege de danspasjes en ander theatraal gedoe. Misschien zijn de bestaande mannetjes daarom wel vertrokken, en komen er om diezelfde reden geen mannetjes meer bij…..

  Maar ronselen? Dan weet ik vandaag nog wel een locatie:o


  Maak melding

 2. Tja Drama, ieder z’n smaak… Misschien willen ‘mannetjes’ inderdaad geen danspasjes doen, maar wellicht is zingen sowieso niet zo ‘stoer’. Niet ‘danserige’ koren hebben nl. ook moeite mannen te vinden.
  Wat betreft dat ‘ronselen’: na een optreden van ons koor sprak een ‘dame’ van On Cue onze mannen een voor een aan met de vraag of zij bij On Cue wilden komen zingen. Rectificatie: Met de vraag of zij OOK bij On Cue wilden komen zingen… 😉
  Volgens mij heeft ze er geen man mee gewonnen, maar wel ‘goodwill’ mee verloren…


  Maak melding

Reageer