Paasmarkt op de Nooterhof te Zwolle

Stichting Kinderhulp Beregszász (SKB) houdt op zaterdag 31 maart a.s. een paasmarkt in en om de Nooterhof , Goertjesweg 5 te Zwolle. De paasmarkt duurt van 10.00 tot 15.30 uur. De markt wordt gehouden om voor een groep kinderen uit Beregszász (Oekraïne) een vakantie naar Nederland mogelijk te maken.

Op de paasmarkt zijn tuindecoraties, paasbloemstukjes, kransen, Oekraïense artikelen, kaarten en veel eieren te koop. Naast de paasmarkt is er een  boeken-, platen- en speelgoedmarkt waar tweedehands boeken/platen en speelgoed te kust en te keur worden aangeboden. Uiteraard is er koffie met koek en oliebollen. Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten zoals paaseieren zoeken,eieren schilderen, grabbelen uit de pakjesjurk, eieren raden, schminken, knutselen etc. De kinderactiviteiten worden verzorgd door studenten van Landstede Zwolle. Voor de volwassenen is er een verloting met als hoofdprijs: een heerlijk luxe paasontbijt op 1ste paasdag.

De kinderen uit de Oekraïne komen op 23 juni en vertrekken op 15 juli. De kinderen worden geplaatst in gastgezinnen. Meer informatie kunt u vinden op de website van SKB: www.kinderhulpberegszasz.nl of: 038-4547960

Artikel delen:

Reageer