Fietser gewond na aanrijding met auto

Zwolle – Op zaterdagochtend 22 januari is ter hoogte van de kruising Rhijnvis Feithlaan met de Vechtstraat een 61-jarige fietser uit Zwolle gewond geraakt bij een aanrijding met een auto.

Een 58-jarige automobilist reed over de Rhijnvis Feithlaan en wilde linksaf de Vechtstraat op rijden. Hierbij zag hij de 61-jarige fietser die op de Vechtstraat reed over het hoofd. Hierdoor ontstond er een aanrijding tussen beiden. De fietser viel op het asfalt en liep onder andere een hoofdwond op. De man is ter controle met de ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. @ Zusenzo, tis een druk punt. Waarbij je wanneer je uit de Rhinvisfeithlaan komt veel geduld moet hebben. En daar ontbreekt het nog wel eens aan. Aan de andere kant is er ook niets mis mee wanner het druk is op de Vechtstraat iemand in te laten voegen vanaf de Rhijnvisfeithlaan.


  Maak melding

 2. Geduld hebben is inderdaad nogal handig maar het probleem is dat veel teveel automobilisten dus géén geduld hebben waarmee dus ook geen gelegenheid gegeven wordt. Ze sluiten gewoon bumpertje-bumpertje aan in plaats van kruisingen vrij te laten (wat notabene als regel in de wet staat)  Maak melding

 3. @WFvN, dat ben ik helemaal met je eens. Geduld is hetgene wat ontbreekt bij heel veel weggebruikers. Vind het om die reden ook steeds vervelender om met de auto deel te nemen aan het verkeer.
  Men gunt elkaar het licht in de ogen niet meer.


  Maak melding

Reageer