Algemeen Log 218

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

algemeenlog.jpg 

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 400 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 219 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang!  .

Artikel delen:
Reacties 625
 1. Wij van de felicitatiedienst feliciteren;

  Dame met dr 7de Gouden Plak 😀 😀 😀

  Eregalerij:

  met 2: blauwtje, -p- en Nachtbroeder

  met 3: Verdieping, marieke de tweede

  met 4: Plantje

  met 5: JanD

  met 6: Gezellig, bernard

  met 7 Dame

  met 8: ingrid,Wim

  met 11: ja-tsja, Koko hattem

  met 12: Tim, Natascha en Appie

  met 13: drama, Eva

  met 20: Assendörper

  met 24: Derk

  met 26: Joppuh

  :D:D:D:D  Maak melding

 2. Arme, arme, Joppuh. Zo zie je maar, niet mopperen in de ochtend, niet afwachten maar gewoon ’s middags op pad en dan bij thuiskomst, huppa een nieuw log. Probeer het ook eens.:P


  Maak melding

 3. Ja Dame, zag trouwens je afbeelding nog van een rolmops…….nou die van Assie zag er anders uit! Zou het wel een rolmops zijn geweest die hij Doeksen en mij heeft voorgeschoteld? 🙁


  Maak melding

 4. Bericht door Dame, op 23 januari 2011 om 00:47
  JanD Een reallife soap moet natuurlijk wel intrigerende omenten hebben. Ik zie als cliffhanger van aflevering 1 dat Assie Doeksen en jou uitzwaait en dat jullie wegfietsen maar onderweg moeten afstappen vanwege buikkramp en andere ongemakken. Hoe loopt dat af…

  @Dame, dan was dat wel een mooi begin geweest van die reallife soap. Je had ze eens moeten zien weggaan. Doeksen zat op de fiets en die moest ik nog een drukkertje geven anders was hij zo omgevallen. 😀


  Maak melding

 5. @ Dieze bewoner, de teksten die je laat zien zeggen me niets. Maar een woningbrand is nooit leuk. Dus ik hoop maar dat het enigzins binnen de perken is gebleven.


  Maak melding

 6. Bericht door JanD, op 23 januari 2011 om 21:40
  Ja Dame, zag trouwens je afbeelding nog van een rolmops…….nou die van Assie zag er anders uit! Zou het wel een rolmops zijn geweest die hij Doeksen en mij heeft voorgeschoteld?

  We waren nog maar net bij me thuis en Doeksen zat al meteen met zijn kale kop in de koelkast. Er stond ook een potje drolmopsen in de koelkast en daar zat vanochtend niets meer in. 🙂 Misschien dat die over de datum waren.:D


  Maak melding

 7. De brandweer van Zwolle heeft zondagavond een brand bovenin een woning aan de Iepenstraat in Zwolle moeten blussen.
  De uitslaande brand verwoeste de bovenetage van het huis. De brandweer schaalde op tot middelbrand om uitbreiding te voorkomen. Gelukkig kon het vuur snel gedoofd worden zodat overslaan van de brand werd voorkomen.  Maak melding

 8. @ Marcello, dus toch een heftige brand. Bovenverdieping zal wel uitgebrand zijn. En de onderverdieping zal wel verwoest zijn door water en roetschade.


  Maak melding

 9. Brand heeft altijd een grote impact. Naast de brandschade is er vaak ook heel veel waterschade. Maar dat is de materiële kant; emotioneel hakt het er ook diep in. Ik ben jaren geleden eens vanuit de bus getuige geweest van een grote brand, volgens mij ook in de Iepenstraat. De buschauffeur heeft toen de brandweer gebeld. Daarbij is destijds een bejaarde vrouw door rookverstikking om het leven gekomen. Vreselijk. Gelukkig is dat horrorscenario deze mensen bespaard gebleven.


  Maak melding

 10. Ja blauwtje, prima weekend gehad. Nu weer een week in, de derde week op rij dat mijn maat ziek is 🙁 Krijg d’r wat van, sfeermakers kunnen geen goede sfeer maken zonder elkaar.


  Maak melding

 11. W: 270px

  Fokke & Sukke
  Voor Fokke & Sukke hier[/url] klikken.

  Sigmund
  Voor Sigmund hier klikken.

  Garfield
  Voor Garfield hier klikken.

  Indien comics het niet doen, probeer het dan later nog eens, de data is dan nog niet geupdate
  ++++++

  Maar bovenal…

  GOEDEMORGEN, ZWOLLE!


  Maak melding

 12. Bericht door Dame, op 23 januari 2011 om 23:09
  Brand heeft altijd een grote impact. Naast de brandschade is er vaak ook heel veel waterschade. Maar dat is de materiële kant; emotioneel hakt het er ook diep in.

  Dit is zooo waar! Vroeger hadden we bij mijn ouders een buurvrouw met een gespleten persoonlijkheid, op een nacht heeft ze haar eigen huis in brand gestoken. Dus wordt je als kind zijnde s’nachts uit je bed gehaald en moet je in je pyjama’tje op de straat staan. Gelukkig woonde mijn oma destijds om de hoek en kon ik daar het bed inkruipen maar als ik nu s’nachts wakker wordt en hoor brandweer sirenes dan krijg ik nog altijd een angstig gevoel.

  Goedemorgen trouwens!


  Maak melding

 13. @ Joppuh: Hoe kan dit nou?

  Bericht door Joppuh, op 23 januari 2011 om 19:36
  vanmiddag was ik zo melig, ik probeerde 5 berichten in een minuut en nog kreeg ik geen ban!  Maak melding

 14. ‘Feyenoord meldt zich voor Dost’

  Feyenoord heeft zich bij SC Heerenveen gemeld voor Bas Dost. De 21-jarige spits is bezig aan zijn eerste seizoen in Friesland.  Maak melding

 15. Liverpool vervolgt gesprekken met Ajax over Suarez

  Na het eerste succes onder Kenny Dalglish zet Liverpool in op een volgend succes. In Amsterdam wordt een nieuwe poging ondernomen Luis Suarez los te weken bij Ajax.

  Damien Comolli meldt zich in Amsterdam in een poging de onderhandelingen op gang te krijgen. De technisch directeur heeft zich ten doel gesteld de vraagprijs van Ajax zodanig naar beneden te kunnen halen dat de afkoopsom voor Liverpool behapbaar is.

  Het eerste bod van vijftien miljoen euro is door Ajax afgewezen, maar mogelijk is een afkoopsom van ruim twintig miljoen euro wel reden voor de Amsterdamse club om overstag te gaan en Suarez toch te laten gaan.

  Ajax-trainer Frank de Boer vertelde vrijdag dat er al wordt gedacht aan een opvolger, maar dat hij ook wil dat er snel duidelijkheid komt. De trainer wil niet in een situatie belanden dat Suarez op zo’n laat moment vertrekt dat het halen van een vervanger niet meer mogelijk is.

  Liverpool kan Ryan Babel nog steeds inbrengen in de onderhandelingen met Ajax. De Oranje-international kan naar 1899 Hoffenheim, maar houdt zelf de overgang naar de Duitse club nog af.
  ——————
  Bron: VI  Maak melding

 16. Dick ik denk dat het en goede keus is ,zeker van HTC.Eduard is nog jong en als hij geluk heeft promoveert hij twee keer met HTC en is zuijn marktwaarde gestegen.HTC heeft volgens mij alle mogelijkheden ervoor in huis.


  Maak melding

 17. @ wichert, De Tuiners maken zeker een goede keus. Maar als ik een papiertje voor alle amateurclubs had, ging ik geen 4e klasser trainen.
  Zou vroeg willen profiteren van alle ruimte en vrijheid… Wat je nu doet heb je al als ervaring. Je hoort ook veel (bij trainers ;)) over een zeurend thuisfront oid. Eventueel door kids.
  Als ie 1x in dat hoge niveaucircuit rondhangt, valt ie snel genoeg op. Maar hij is zelf oud en wijs genoeg om te kiezen.
  ———–
  PS HTC 2 is nog steeds niet bijzonder…..WVF 4 won 24/10 met 5-0.
  Dus daar hoeven ze ook niet teveel van te verwachten. Wat dat betreft is er niet veel veranderd sinds het 3mteam. Volgens mij is Tuinders-1 ook niet zo sterk.


  Maak melding

 18. daar waren hele mooie antieke exemplaren bij, een sony uit 1997 oa, en de allereerst Nokia, zo groot as n dakpan bijna, en ik heb ook nog een kermit ingeleverd!


  Maak melding

 19. Jawel, maar ik weet niet wat er de rest van de week gaat komen 😉 Afgelopen nacht dus 3 uur d’r in en 7 uur d’r uut, was redelijk kort, zelfs voor mijn doen, dussss vanavond maar inhaalmoment. Nja niet dat ik dat ga halen.. 😉 😉


  Maak melding

 20. W: 270px

  Fokke & Sukke
  Voor Fokke & Sukke hier[/url] klikken.

  Sigmund
  Voor Sigmund hier klikken.

  Garfield
  Voor Garfield hier klikken.

  Indien comics het niet doen, probeer het dan later nog eens, de data is dan nog niet geupdate
  ++++++

  Maar bovenal…

  GOEDEMORGEN, ZWOLLE!


  Maak melding

 21. Ik ging vanavond een hapje eten halen bij Mobydick. Ik zag toen dat de winkel ernaast, de its dicht was. en ja, het was al laat en na sluitingstijd maar dat bedoel ik niet. wegens reorganisatie gesloten staat er op een poster geschreven. weet iemand hoe dit zit? Hoe lang is dit al? Ik heb er laatst nog een tv gekocht. heb ik nu geen garantie meer? Zouden ze failliet zijn?


  Maak melding

 22. Kennen jullie deze al?
  Wat een flapdrol!
  youtube, wel even de tijd nemen, 7 minuten. En hij is het waard om te kijken. Als iemand halverwege op autodaken gaat springen zonder kleren aan, is een trip best grappig om te zien.


  Maak melding

 23. @winkelwatcher 01:06 ;

  Eigenaar It??s Electronics vraagt uitstel van betaling
  door Bart Hinke
  Economie
  Alle ruim duizend werknemers van It??s Electronics hebben gisteravond laat van hun bedrijfsleiders te horen gekregen dat ze vandaag niet hoeven te komen werken. Dat meldt de Telegraaf vandaag. De salarissen aan de werknemers zijn nog niet uitgekeerd. Moederbedrijf Impact Retail heeft vandaag uitstel van betaling aangevraagd, zo meldt de website van de consumenten-electronicazaak. Onder Impact Retail vallen It??s Electronics, Modern.nl en PrijsTopper.

  De directie van Impact Retail, het moederbedrijf van It??s Electronics, heeft uitstel van betaling aangevraagd. De onze winkels en webshops zijn gesloten. De directie van Impact Retail bekijkt momenteel onder meer de mogelijkheden van een doorstart van de winkels en webshops. Volgens het bedrijf hebben zich hiervoor al verschillende mogelijke partners gemeld.

  bron nrc.nl

  Goedemorgen….


  Maak melding

 24. Nog even volhouden Natascha,de dagen lengen en als ik dan de lammetjes al weer zie lopen in de wei en denk volgende week al Februari,de kortste maand.Het zonnetje heerlijk schijnt en Fc Z nog fier aan kop dan wordt het hopelijk weer een mooi jaar.Feyenoord blijft er wel in en dan volgend seizoen FCZ -FEY is dat moeilijk juichen voor jou??


  Maak melding

 25. FCZ – FEY is voor mij niet moeilijk juichen Wichert, ik ben zwols, mijn hart klopt zwols, ik heb blauw/groen/wit bloed;)

  Misschien al wel eens eerder verteld dus sorry dan, ik ben ooit eens naar Feijenoord – Fc Twente geweest. Toen we daar het vak opliepen, vond ik het heel erg gaaf, super druk, iedereen zingen, heel erg mooi maar ik mistte iets…. Maar beschrijven kan ik het niet. Maar dat wat ik mis als ik daar ben voor Feijenoord, dat voel ik wel als ik daar ben met FCZ. Je kent dat gevoel wel denk ik, ze komen op en je voelt je groot, wel 2 meter en er dreigt vocht in je ooghoek te vormen etc etc. Moeilijk te snappen trouwens voor mensen die niet die hard voetbalclubsupporter zijn.

  Mijn oudste broertje heeft dat weer net andersom maar voelt zich toch ook verbonden met FCZ.


  Maak melding

 26. Over It’s!!

  IMpact Retail heeft uitstel van betaling aangevraagd en de vestigingen en websites van het bedrijf zijn gesloten. Het concern is het moederbedrijf van It’s Electronics, PrijsTopper en Modern.nl. IMpact Retail onderzoekt een doorstart.

  Dus toch… Het hele artikel is leebaas via die link^^


  Maak melding

 27. Nee natascha, ik heb nog geen nieuw hoorijzer. Via marktplaats had ik er 1 zga, heeft diens partner hem net verkocht. Ja. Handig, dat soort relaties.


  Maak melding

 28. Tim, het nieuwste (en die is ook echt nog best nieuw want die heb ik maar 2 maand gebruikt ofzo) toestel die ik nog heb liggen is een Nokia 2600 classic met 2 frontjes, goud en blauw. Dus google maar ff en als je m wil moet je maar ff een mail sturen;)


  Maak melding

 29. @JanD. mooi filmpje, in die jaren stond ik ook altijd op de lange Berkum zij, oa met die prettig maffe maar o zo veel sfeer oproepende rooie Alex!


  Maak melding

 30. Jazeker n mooie keerl JanD, ik heb wat met m afgelachen, we stonden ook een keer in het olympisch te juichen voor Feyenoord (toen viel dr nog wat te juichen) in een vak vol anders denkenden, heof je nu niet meer te proberen (helaas) Doe die rooie grieze de groet-n van mien aj um weer s spreekt! 😀


  Maak melding

 31. Ja Joppuh was een project waar ik al een half jaar mee bezig was nu was het even erin tikken! :D:D:D Enna ja die handtekening kwam er dus goal :D:D:D


  Maak melding

 32. Derk, alles was in 1 keer goed aangesloten 😀 Hij draait. Wat settings veranderd in BIOS, hij wordt niet heel warm alleen heb ik het standaard WIN7FRESHINSTALL probleem. “No valid IP-configuration” bij LAN. Heb dit probleem bij anderen proberen te fixen, niet gelukt… Jij any idea


  Maak melding

 33. Derk het is on-board. Heb je wel eens gegoogled? Ziek veel mensen met hetzelfde probleem maar allemaal een andere oplossing… Vervelend.


  Maak melding

 34. W: 270px

  Fokke & Sukke
  Voor Fokke & Sukke hier[/url] klikken.

  Sigmund
  Voor Sigmund hier klikken.

  Garfield
  Voor Garfield hier klikken.

  Indien comics het niet doen, probeer het dan later nog eens, de data is dan nog niet geupdate
  ++++++

  Maar bovenal…

  GOEDEMORGEN, ZWOLLE!  Maak melding

 35. M?gge!

  Tim, heb je alles in je IP configuratie op automatisch staan?
  Misschien heb je je nieuwe systeem dezelfde naam gegeven of krijgt deze hetzelfde IP adres toebedeeld als je oude computer. In dat geval zou je in de DHCP lijst van je router (dus je lijst met alle aangesloten apparaten) de betreffende machine er eens uit moeten gooien. Dan zou ik tegelijkertijd even de LAN adapter uit device manager van je computer weggooien. Dan de boel opnieuw opstarten. Als het goed is gaat dan alles zich weer opnieuw aanmelden.


  Maak melding

 36. Nee, het was geen feestavond Derk…..Evaluaties’s (over communicatie etc) hoogwaterbeelden en een stukje over Ruimte voor de rivieren bij Ittersum en Westenholte. 1 pauze en ”t traditionele balletje’ na afloop waren genoeg om de uitstekende verzorging niet vergeten te noemen. Er is nog ruimte mensen: Kom erbij!


  Maak melding

 37. Tim, heb je alles in je IP configuratie op automatisch staan?
  Misschien heb je je nieuwe systeem dezelfde naam gegeven of krijgt deze hetzelfde IP adres toebedeeld als je oude computer. In dat geval zou je in de DHCP lijst van je router (dus je lijst met alle aangesloten apparaten) de betreffende machine er eens uit moeten gooien. Dan zou ik tegelijkertijd even de LAN adapter uit device manager van je computer weggooien. Dan de boel opnieuw opstarten. Als het goed is gaat dan alles zich weer opnieuw aanmelden.

  Ik ga d’r eens mee bezig, maar ik ben nu toch al bezig met een nieuwe fresh install. nu met LANkabel erin.


  Maak melding

 38. Na een fresh reïnstall, geen verbetering. DHCP enabled, alles automatisch. Ik kan echter niet bij het modem/router, streng verboden gebied. Vreemd… Vind je niet?


  Maak melding

 39. Zo’n kast met 5 fans en een goede airflow heeft wel als voordeel dat de processor gewoon maximaal 25 graden is onder werkomstandigheden.


  Maak melding

 40. Derk ik kan niet inloggen nee, de router ligt beneden ergens en die is niet publiek toegankelijk 🙁 Overigens werkt x84 (32bit) wel… Maar dan heb ik niets aan mijn 32 bits systeem. Ik heb wel een draadloze netwerkkaart besteld (oké de kaart is niet draadloos maar hij vangt draadloze netwerken ;);)) en die gaan via mijn draadloze toegangspunt (oké het toegangspunt is niet draadloos maar hij verspreid wel en draadloos toegangspunt), mogelijk dat het dan wel werkt… Ik hoop het. Het zou kl*te zijn als ik dus gewoon geen x64 kan draaien. Grommerdegromgrom


  Maak melding

 41. Natas is dat te ingewikkeld .De Kast heeft maar 5 Fans,zijn toen gaan vliegen(airflo)en zijn verbrand omdat het er draadloos 25 graden was.HEEEEl eenvoudig


  Maak melding

 42. Derk dat heb ik nog niet geprobeert, al acht ik die kans vrij groot (gezien het resultatenaantal op google over deze foutmelding met w7…)

  Ik zal vanavond wel even ubuntu x64 eropzetten…


  Maak melding

 43. LET OP!! Een nieuw gevaarlijk virus doet van zich spreken. Het heet ‘Worm Engaging & Recreation Killer’ (afgekort : W.E.R.K.). Je kan W.E.R.K. krijgen van je chef of van jouw collega’s. Raak het niet aan. Het virus wist jouw privé-leven. Op den duur heeft het virus je zodanig in de ban dat het al om acht uur ’s morgens actief wordt (soms nog vroeger) en je er de hele dag door geplaagd blijft. Bij sommigen gaat het zelfs ’s avonds niet meer over. Als je in contact komt met W.E.R.K. zijn er twee oplossingen. De eerste oplossing is ‘Werk Isolerende en Joviale Neutralisator’ (afgekort: W.I.J.N.) De tweede heet ‘Betrouwbare Interactieve & Eliminerende Rebooter’ (afgekort: B.I.E.R.) Beide oplossingen zijn verkrijgbaar bij uw Horeca leverancier. Vraag ernaar… Stuur dit bericht door naar je vrienden. Heb je geen vrienden (meer), dan heeft het W.E.R.K. je al geïnfecteerd. Hoog tijd om er iets tegen te doen!!

  .


  Maak melding

 44. Derk, had hier een weddenschap met stagair, die liet zich zojuist door een 1e jaars kapperopleiding-dame die hier zit millimeteren. Hilarisch!


  Maak melding

 45. Nee dat filmpje zat er niet in, het was té plotseling, té spontaan, want de weddenschap stond al en het was nu de spontane inlossing, niet eens gedacht aan filmen, en overigens ook geen tijd gehad om de camera te pakken 😉


  Maak melding

 46. Bericht door Derk, op 26 januari 2011 om 20:13
  Anders had jij in die stoel gezeten? Dat had ik ook wel willen zien.

  Hmm nee dat was het niet 😉 Maar ik zoek nog wel een weddenschapje om te verliezen zodat ik zo kort mag 🙂 Mijn vriendin wil niet dat ik het kort doe (ik ook niet, maar het is zooooo veel makkelijker), dus ik zoek nog een manier waarop ik met een weddenschap met haar het kort kan laten maken 😉


  Maak melding

 47. Ik moet morgen voorzitter zijn van een debat, maar moet het nog wel even goed voorbereiden. Geen plop dus hier. Sowieso geen plop hier, want alcohol mag hier niet 🙂


  Maak melding

 48. Bericht door Koko Hattem, op 26 januari 2011 om 20:28
  Tim een voorzitter bereid de vergadering voor samen met de secretaris/ secretaressehoor.

  man man man


  Maak melding

 49. ook zo leuk, november 2009 een laptop Deel vostro gekocht voor de 17 jarige zoon. Nu al compleet naar de kloten, moederboard naar de gallemische, deuk in de batterij, kortom niet echt fijn gebruikt! >:(>:( en dus fluiten naar de garantie!


  Maak melding

 50. Derk redelijk druk, de CD ligt klaar, nog even wat dingen doen en dan installeren, partitie ed zijn al heel lang klaar maar goed, ik denk rond half 10 er mee bezig te kunnen.


  Maak melding

 51. Zou ik ook wezen Joppuh, dit soort gedrag probeer ik nu al te voorkomen bij eentje van 1 en 5 maar het blijft opletten Zonde johhhh Ziet die het zelf wel in?


  Maak melding

 52. Da’s waar. Maar toch. Ach het is best te doen ik heb in een bestek van ehm ik denk 4/5 jaar 1 pc deels gefinancieerd en 1 laptop compleet en nu dus deze pc ook geheel zelf gefinanciëerd


  Maak melding

 53. iemand die niet voorzichtig is en die het laat vallen doet dat net zo niet expres als iemand die wel voorzichtig is. Maar toch maakt het verschil als je het laat vallen als je wel en niet voorzichtig bent.


  Maak melding

 54. @ Joppouh, de beste manier, ze zijn hier ook veel zuiniger op de spullen die ze zelf hebben betaald.
  En dat is eigenlijk wel het geval bij de meeste duurder spullen die ze hebben. Of helemaal zelf betaald of in combinatie met verjaardagsgeld o.i.d.

  Zit ie niet op het MBO, daar hebben ze vaak wel laptop regelingen.


  Maak melding

 55. ja, en het is niet het enige wat van zijn spullen kapot is gegaan, het lijkt wel of alles wat hij heeft kapot moet gaan, mobieltjes, fietsen pc dus …. om >:(>:(>:( van te worden!


  Maak melding

 56. W: 270px

  Fokke & Sukke
  Voor Fokke & Sukke hier[/url] klikken.

  Sigmund
  Voor Sigmund hier klikken.

  Garfield
  Voor Garfield hier klikken.

  Indien comics het niet doen, probeer het dan later nog eens, de data is dan nog niet geupdate
  ++++++

  Maar bovenal…

  GOEDEMORGEN, ZWOLLE!  Maak melding

 57. Woehaha drama, helderziend? NAC

  Goedemorgen Zwolle!!

  Gaan jullie voor me duimen, ik moet vandaag voor het eerst weer officieel wegen na kerst/oud&nieuw;)


  Maak melding

 58. Woehahah Derk maatje 36 daar pastte ik volgens mij als baby nog niet eens in ;D:P;)

  -29.5 kg, nog 5 ons dan is het doel voor dit jaar behaald, dus ga weer een nieuw doel verzinnen:D Dus ondanks de feestdagen, toch deze maand weer 5.7 kg afgevallen

  @Wichert, zo is het maar net en het mooiste is, ik voel me steeds beter. De dietiste zegt ook er komt met de keer een zelfverzekerdere vrouw binnen;)


  Maak melding

 59. Ingrid, nooit, hij is niet van mij;)

  Maar ik ben wel enorm blij dat ik m nu wel pas en dus stiekem zo af en toe in het weekend kan gaan dragen;)

  een poultje:

  Veendam – Fc Zwolle

  Natascha 1-2
  drama 0-2
  Tim 0-4
  edjeblok 0-3
  Ingrid 1-3
  JanD 0-1
  Marcel 1-4
  Wichert 1-1  Maak melding

 60. Potverdorie dinsdag is m’n vriendin al jarig (wordt ze 18) maar ik heb nog steeds geen goed idee wat ik moet kopen :s… Ik heb van haar toen ik 18 werd een bon gekregen voor een paraglide-vlucht… Hoe tip ik daar nou weer aan :s


  Maak melding

 61. Bericht door Natascha, op 27 januari 2011 om 17:58
  Jaaaa Assendorper op TV

  Nou al? Dacht dat die uitzendingen vanaf morgen pas te zien zijn? Ben wel benieuwd hoe vaak ik in beeld kom.


  Maak melding

 62. Zwolle – In het kader van de Gedichtendag ontving Weblog Zwolle het volgende gedicht van de Dichter des Sassendonks:

  CARNAVALSTRANEN

  Tranen in mijn ogen
  Tranen van geluk
  Ik kan ze niet bedwingen
  vier dagen aan een stuk

  Tranen in mijn ogen
  om de Sassendonkse gein
  Tranen in mijn ogen
  om in beweging met Prins Fit te zijn
  dus lopend en niet met de trein

  Tranen in mijn ogen
  maar nu van verdriet
  want vier dagen later
  als ik naar mijn bedje ga
  hoor ik nog het afscheidslied

  Tranen in mijn ogen
  maar nu is het klaar
  de Eileuver is weggevlogen
  ik ben weer gewoon een echte Zwollenaar

  Dichter des Sassendonks  Maak melding

 63. Tim, trakteer haar maar op een etentje met Assendörper

  Tim, voor je hier intrapt: lees nog even terug wat JanD. laatst heeft gepost over zijn laatste “etentje” bij Assie.:o


  Maak melding

 64. Ik haal nooit geen rolmopsen Tim. Ze waren van Assie, en volgens mij heeft hij een beetje met de houdbaarheids datum op het potje lopen knoeien. Volgens mij stond er op THT eind 2001, en heeft hij er 2011 van gemaakt.:(


  Maak melding

 65. In deze eerste aflevering een kijkje in Harry’s Kringloophal. Zelfs een levende vogel staat er te wachten op een nieuwe eigenaar. Ook maken we kennis met Dick en Coleta Hogenkamp. Al tientallen jaren vertoont het stel historische dia’s van Zwolle en omgeving

  Tim, er is veel spul over de datum te vinden in Assendorp….;)


  Maak melding

 66. @Dame, we hadden hier in de straat zo’n winkeltje, met o.a. allerlei etenswaren uit de hele wereld, gerund door mensen uit ongeveer Iran.
  Op het potje olijven wat de klant wilde kopen stond toch duidelijk een datum van 3 maanden geleden; en de klant zei dus dat dit over de datum was. Het onvergetelijke antwoord was: nee, nee, iesse ploekdatum!8)


  Maak melding

 67. @Tim; Cadeau-ideetjes voor je vriendin:
  – Weekendje Londen of Parijs (voor een studentenbudget prima haalbaar).
  – Samen ski-lessen nemen in zo’n overdekte hal (heb ff geen url)
  – Uurtje vliegen vanuit Lelystad of Teuge, of zo (maar das wel duur geloof ik).
  – Ballonvlucht (dan wel ff een warmere dag uitzoeken, he)
  – Weekendje wellness-resort…
  – Of gewoon heel simpel, maar zeer succesvol: Een etentje voor 2 in een romantisch restaurant op een rustige avond. Glaasje wijn, gitaarmuziekje (akoestisch), kaarslichtjes….Hmmm….


  Maak melding

 68. Op Urk gaan ze nu over op de te kraken OV-jaarkaart:

  ———————

  Gemeenteraad: Strippen op Urk definitief verboden
  vrijdag 28 januari 2011 10:54

  Strippen is definitief verboden in horecagelegenheden op Urk. Wanneer horecabazen toch een stripper inhuren, kunnen zij rekenen op een tijdelijke sluiting.

  Het verbod is het gevolg op de ophef die is ontstaan nadat een stripteasedanseres in café de Wabu eind december volledig uit de kleren ging. De gemeenteraad was geschokt door dit volgens hen ‘grensoverschrijdende gedrag’.

  bron: Elsevier.nl
  ——————-


  Maak melding

 69. Snap niet wat er “edel”is aan deze delen:
  Drie militairen zijn vrijdagochtend in Zwolle gearresteerd op verdenking van mishandeling.

  De mannen uit Assen, Hilversum en Keijenborg provoceerden het uitgaanspubliek in de Voorstraat. De man uit Assen toonde zijn edele delen en er ontstond een ruzie, waarbij een man is mishandeld. Het drietal is opgepakt en overgedragen aan de marechaussee.

  bron rtv oost.


  Maak melding

 70. Ja, geweldig! We hadden de mooiste plek, nl voor de bar met uitstekend zicht op het podium en het bier in handbereik.
  Het voorprogramma (Powerworld) was erg goed! Alleen jammer dat de vroegere zanger van Treshold (Andrew mcDermott) er niet bij was, dat had het àf genaakt! Axel Rudi Pell was als band heel goed op dreef, een beul van een drummer en een heel goede zanger die live alles waarmaakte. De gitaar van Axel was niet altijd even tof afgesteld, althans het geluid soms niet maar het optreden was echt goed!
  Kortom, een heel mooie avond muziek gehad!


  Maak melding

 71. Herstel, mijn uitslag staat er al. Zo moet ie zijn:

  Veendam – Fc Zwolle

  Natascha 1-2
  drama 0-2
  Tim 0-4
  edjeblok 0-3
  Ingrid 1-3
  JanD 0-1
  Marcel 1-4
  Wichert 1-1
  Ja-Tja 0-3
  dick 2-3  Maak melding

 72. @ingrid ; de eerste aflevering zat Assendorp gezien maar geen Assendörper. Eerlijk gezegd: ik vind het verschrikkelijk niks. Dus kannut alleen maar beter worden. Volgende week weer proberen.


  Maak melding

 73. @ingrid ; idd. maar dan zouden de verschillende types de volgende afleveringen wel meer aandacht mogen krijgen (is misschien ook wel de bedoeling?).


  Maak melding

 74. Zit het nu al te kijken maare die man met zijn dia’s die zijn personeel zo afblaft wat een figuur zeg. of is het zijn vrouw? Dan moest die zich helemaal schamen!


  Maak melding

 75. door dick, op 28 januari 2011 om 17:34
  Herstel, mijn uitslag staat er al. Zo moet ie zijn:

  Veendam – Fc Zwolle

  Natascha 1-2
  drama 0-2
  Tim 0-4
  edjeblok 0-3
  Ingrid 1-3
  JanD 0-1
  Marcel 1-4
  Wichert 1-1
  Ja-Tja 0-3
  dick 2-3
  Joppuh 0-1


  Maak melding

 76. Heb nu ook goed gegeten, maar ik had me vanmiddag toch een overheerlijke. deftige gakbal uit de jus 😛 Wel ff rijden, naar 1 van de 2 snackbars in Blankenham. Een tentje om te onthouden, mét 2 bijzonder vriendelijke Chineesjes achter ’t frituur. Ook de satesaus was precies goed, lekker sKerp.


  Maak melding

 77. Afgelastingen: wel of niet. NOS zegt nog alleen maar “Zuid 1”. Om me heen hoor ik een paar potjes die zijn afgelast. Op de WVF-site staan er ook een paar…..maar pas morgenvroeg weten we zeker of een pot niet is afgelast.


  Maak melding

 78. WHAT THE F*CK. WAAROM VLIEGT ER HIER EEN VERDOMDE MUG ROND??????? HET IS WINTER, ga eens HEEL gauw terug je eitje in!!

  Irritant! Dom beest vliegt nu al rond mijn oor.


  Maak melding

 79. BV VEENDAM (opstelling: 442)
  Klik op een speler voor meer informatie.
  1
  Peter Van der Vlag (Keeper)

  2
  Angelo Cijntje (Verdediger)

  3
  Pavel Cmovs (Verdediger)

  4
  Sander Rozema (Middenvelder)

  5
  Michael Jansen (Verdediger)

  6
  Lars Lambooij (Middenvelder)

  7
  Mitch Apau (Verdediger)

  8
  Michael De Leeuw (Middenvelder)

  9
  Alair Cruz Vicente (Verdediger)

  10
  Marnix Kolder (Aanvaller)

  11
  Anco Jansen (Middenvelder)

  Res:
  Agil Etemadi (Keeper)

  Res:
  Haaije Feenstra (Middenvelder)

  Res:
  Petrit Hoxhaj (Middenvelder)

  Res:
  Ewald Koster (Verdediger)

  Res:
  Niek Loohuis (Middenvelder)

  Res:
  Vasek Svoboda (Aanvaller)

  Res:
  Martijn Van der Laan (Middenvelder)

  FC ZWOLLE (opstelling: 433)
  Klik op een speler voor meer informatie.
  1
  Diederik Boer (Keeper)

  2
  Joran Pot (Middenvelder)

  3
  Eric Botteghin (Verdediger)

  4
  Etienne Reijnen (Middenvelder)

  5
  Gilian Justiana (Middenvelder)

  6
  Arne Slot (Middenvelder)

  7
  Danny Schreurs (Aanvaller)

  8
  Joey Van den Berg (Aanvaller)

  9
  Bram Van Polen (Aanvaller)

  10
  Sjoerd Ars (Aanvaller)

  11
  Yannick Wildschut (Aanvaller)

  Res:
  Erik Bakker (Middenvelder)

  Res:
  Wahe Davtyan (Middenvelder)

  Res:
  Jesper Drost (Aanvaller)

  Res:
  Pepijn Kluin (Aanvaller)

  Res:
  Leon Ter Wielen (Keeper)

  Res:
  Gieljan Tissingh (Verdediger)  Maak melding

 80. Veendam – Fc Zwolle

  Natascha 1-2
  drama 0-2
  Tim 0-4
  edjeblok 0-3
  Ingrid 1-3
  JanD 0-1
  Marcel 1-4
  Wichert 1-1
  Ja-Tja 0-3
  dick 2-3
  Joppuh 0-1
  Assendörper 2-1  Maak melding

 81. Bericht door Derk, op 28 januari 2011 om 18:07
  Zit het nu al te kijken maare die man met zijn dia’s die zijn personeel zo afblaft wat een figuur zeg. of is het zijn vrouw?

  @Derk, die van mij blaft gewoon terug maar ze is nog niet goed ingeburgerd.;)


  Maak melding

 82. Bericht door ingrid, op 28 januari 2011 om 17:47
  @ Drama, ijhoud had het zeker niet. Maar die figuren die er bij zijn. Zoals die Joke prachtig.

  @Ingrid, dit is nog maar het begin. In één van de volgende afleveringen komen nog een paar fraaie exemplaren op de buis. Beppe en ?rend komen ook nog aan het woord.


  Maak melding

 83. Bericht door drama, op 28 januari 2011 om 17:40
  @ingrid ; de eerste aflevering zat Assendorp gezien maar geen Assendörper.

  Kump denk ik nog weh Drama, ‘k eb ze van de weeke uh-zeehn en ‘k ope det ze mie ok uh-zeehn ebb’n. Zie waar’n rond de K?rke an
  ’t scharrel’n.


  Maak melding

 84. Patatbakkers van lik me de buule

  Snackbar Berkum uit Zwolle is één-na-laatste geworden in een test van de Consumentenbond.

  De bond heeft de kwaliteit van het frituurvet in 75 willekeurige snackbars in Nederland gemeten. Berkum scoort een 2,2 en eindigt daarmee net boven de Groningse eetcounter De Weijert, die een 2,1 liet noteren. Ook de Enschedese snackbar Schippers (2,6) en De Roemer in Zwolle (2,7) scoren laag. Toon’s Snelbuffet in Enschede eindigt als Overijsselse snackbar het hoogst met een 7,9.  Maak melding

 85. Goa zo weh plat. Eb last van een verrekte w?rkspieruh.

  Assie: dr Joppuh stelt de volgende diagnose:

  LET OP!! Een nieuw gevaarlijk virus doet van zich spreken. Het heet ‘Worm Engaging & Recreation Killer’ (afgekort : W.E.R.K.). Je kan W.E.R.K. krijgen van je chef of van jouw collega’s. Raak het niet aan. Het virus wist jouw privé-leven. Op den duur heeft het virus je zodanig in de ban dat het al om acht uur ’s morgens actief wordt (soms nog vroeger) en je er de hele dag door geplaagd blijft. Bij sommigen gaat het zelfs ’s avonds niet meer over. Als je in contact komt met W.E.R.K. zijn er twee oplossingen. De eerste oplossing is ‘Werk Isolerende en Joviale Neutralisator’ (afgekort: W.I.J.N.) De tweede heet ‘Betrouwbare Interactieve & Eliminerende Rebooter’ (afgekort: B.I.E.R.) Beide oplossingen zijn verkrijgbaar bij uw Horeca leverancier. Vraag ernaar… Stuur dit bericht door naar je vrienden. Heb je geen vrienden (meer), dan heeft het W.E.R.K. je al geïnfecteerd. Hoog tijd om er iets tegen te doen!!  Maak melding

 86. Ik ga zo ook plat, deze week niet voor 1 uur naar bed gegaan, en morgen werken plus ’s avonds feest met alcohol (met mate!!!) in de avond dat ik nog moet overleven. Mag nog wel beetje uitrusten Dusssss.


  Maak melding

 87. ik goa zo ook sluut-n, gisteren naar Hedon geweest, vanmorgen al weer om half 7 op om naar Vianen te gaan, lekker plat zo, det nije log gleuf ik weh, succes dr mee en tot mör’n!


  Maak melding

 88. Zitten we weer eens over de 600… go figure…

  Ik ga lekker slapen… succes voor degene die het log opent morgen..
  … of misschien volgende week???????


  Maak melding

Reageer