35e bierweek: Thema Festival

Zwolle – 1 tot en met 5 februari staat Zwolle in het teken van het speciaal bier. Voor de 35e keer organiseert studentenvereniging ZHTC de Bierweek. Het doel is om mensen uit te dagen eens wat anders te drinken dan hetgeen ze normaal drinken.

Er zijn zoveel verschillende soorten bier dat er voor iedereen wel wat wils is. De bierweek is zeker ook geen zuipfestijn, maar 1 grote proeverij. Met een record van 475 soorten bier en een gemiddelde van ruim 250 soorten hoort de bierweek dan ook tot een bekende naam in de bierwereld, in het studentenleven en in Zwolle. Dit jaar is als thema gekozen, "de bierweek als festival". Organisator Mark Tolsma:"We organiseren al jaren open podia op de woensdag in de bierweek en hebben diverse bands gehad op de andere dagen.
Dit jaar willen we veel met bands en muziek doen, waardoor we al snel tot dit thema kwamen. Toen bleek dat de kaarten er in festivalland uitvlogen bleek onze keuze meer dan gerechtvaardigd en zien we ook bij de bierweek de entreekaarten er uit vliegen." En net als bij festivals als Lowlands en Eurosonic kunnen de kaarten ook bij de bierweek uitverkocht raken. Surf dus snel naar www.bierweek.nl, waar de kaarten verkrijgbaar zijn. Hier staat ook meer informatie over het programma van het bierweekfestival en welke bieren er reeds gekocht zijn. Houdt de website in de gaten voor de meest actuele informatie.

Artikel delen:

Reageer