Beleef een vrijeschoolles op zaterdag 5 februari!

Zwolle – De Vrije School? Daar hebben ze toch geen regels en mag je lekker doen waar je zelf zin in hebt? Het zijn een paar van de vele misverstanden over de Vrije School.

Kom zelf eens kijken en beleef een les mee. Vrije School Michaël in Zwolle houdt zaterdag 5 februari open huis. Van 10:00 uur tot 13:00 uur is iedereen welkom om te komen kijken of een open les mee te maken in de klassen 1, 2 of 3 (groep 3, 4 en 5). Ook de kleuterklassen zijn open en ook hier kun je meemaken hoe een ochtendbegin verloopt.   

Hoofd, hart en handen
Het is niet lang leve de vrijheid op de Vrije School. De Vrije School wil kinderen opvoeden tot vrijheid, zodat ze zich bewust worden van “Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik”. De belangrijkste gedachte van vrijeschoolonderwijs is dat kinderen zich ontwikkelen in hun denken, hun voelen en hun willen: hoofd, hart en handen. Daarom is er naast het “gewone leren” veel aandacht voor kunstzinnige en praktische vorming en sociale ontwikkeling.

Nieuwsgierig?
Ook nieuwsgierig naar hoe het er aan toe gaat op Vrije School Michaël? Kom dan langs op zaterdag 5 februari. Om 10:00 uur is er ontvangst met koffie en thee. De open lessen  beginnen om 11:00 uur en 12:00 uur.  Het ochtendbegin in de kleuterklassen begint om 11:00 uur. Verder zijn er leerkrachten aanwezig om informatie te geven. Voor kinderen van 0 tot 4 jaar is kinderopvang aanwezig en wordt er poppenkast gespeeld. Vrije School Michaël ligt in Holtenbroek, aan de Bachlaan 8. Telefoonnummer: 038-4225448, www.vrijeschoolzwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer