Uitverkochte show Go Back To The Zoo in Hedon

Zwolle – Met de heren van Amsterdamse pop- rockformatie Go Back To The Zoo is het snel gegaan. Hitsingles Beam Me Up, Electric en Hey DJ vonden moeiteloos hun weg naar radiostations als 3FM en KinkFM en maakte de band in korte tijd mateloos populair.

Door succesvolle optredens op o.a. Lowlands, Eurosonic en Noorderslag hebben de heren een spraakmakende live-reputatie weten te verdienen met als gevolg een grotendeels uitverkochte clubtour. Zaterdag 5 februari staat het viertal voor een uitverkochte zaal in Zwols poppodium Hedon. Bij eerste beluistering lijkt Go Back To The Zoo ongecompliceerde gitaarpop te spelen, maar elke song heeft wel een scherp randje en de teksten gaan ergens over. Het duurde dan ook niet lang voordat de Amsterdamse rockformatie en voormalig huisband van De Wereld Draait Door met hun catchy singles doorbrak.


Binnen een jaar verschenen drie singles; Beam Me Up, Electric en Hey DJ. Daarvan werd Beam Me Up gebruikt in een internationale online Nike-commercial en ze speelden dit nummer tijdens de uitzending van het tv-programma De Wereld Draait Door. Het succes werd gecontinueerd met de hitsingles Electric en Hey DJ. Beide songs schopten het tot 3FM Megahit. Het debuutalbum, getiteld Benny Blisto, werd geproduceerd door Holger Schwedt. Een scherp popalbum over vriendschap en verlangens gevuld met onweerstaanbare popsongs die eigelijk allemaal meer dan genoeg hitpotentie hebben om het tot single te schoppen.

GO BACK TO THE ZOO
Support: ICE BLACK BIRDS

Locatie: Poppodium Hedon / Popfront, Zwolle
Wanneer: Zaterdag 5 februari
Open: 20:00 uur
Aanvang: 21:00 uur

UITVERKOCHT
Dit concert is inmiddels volledig uitverkocht. Hedon raadt ten strengste af kaarten te kopen via andere websites. Je betaalt daar veel te veel en de kans is groot dat je geen tickets geleverd krijgt. Meer informatie over secondary ticketsites vind je op www.weetwaarjekoopt.nl.

Artikel delen:

Reageer