Man aangehouden voor mishandeling en bedreiging

Zwolle – In een woning in Zwolle-Zuid werd maandagochtend 24 januari een 42-jarige man uit Hilversum aangehouden voor mishandeling en bedreiging. Hij had eerder die ochtend zijn 21-jarige ex-partner ernstig mishandeld.

Zij liep daarbij diverse verwondingen opaan het gezicht, een hand en een been. Ook bedreigde hij haar met de dood. De vrouw vluchtte daarop het huis uit en werd door een buurtbewoner opgevangen. De man is voor ander onderzoek ingesloten. Voor beide betrokkenen zal een hulpverleningstraject worden opgestart.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. afgelopen twee weken in Zwolle zuid: bovenstaand geval plus deze drie: Mishandeling/bedreiging v/d Grondenmarke, Straatroof Zwarteweg, Overval woning Knoppertkamp. Tevens staan er 3 geweldsmisdrijven geregistreerd op de site van de politie zonder vermelding wijknaam. De ervaring leert dat het dan vaak om stadsdeel zuid gaat (bij eerdere gevallen werd vaak op rtvoost en/of destentor wel de straatnaam genoemd wat vaak Zuid bleek te zijn), dit is eerder besproken en aangetoond op de weblog. Aanhouding na zware mishandeling geldermanmate eind vorig jaar bijvoorbeeld is (bewust?) niet vermeld in de persberichten! Het stoort mij dat met veel bombarie de daling van de criminaliteit in Noord (en dan met name holtenbroek) wiordt verkondigd terwijl de Assendorp (mensen zwaaien met bijlen en knuppels, bij mij zwager is al voor de 3e keer dit jaar, of nouja vorig jaar dan, de autoruit ingeslagen door een junk ofzo denk ik en hij is niet de enige!), Dieze en zeker ook Zuid! steeds meer te maken krijgen met deze misdrijven. Met name aangaande Zuid wordt dit verzwegen, verdraaid en/of gesust terwijl dit een zorgelijke ontwikkeling is die meer aandacht dient te krijgen. Wij zitten niet te wachten op verplaatsing van verloedering en criminaliteit naar Zuid vanuit de wederopbouwwijken elders in de stad. Helaas lijkt het wel die kant op te gaan. Dit is geen verwijt richting de weblog trouwens.


    Maak melding

  2. goh, ‘toevallig’ zeg: 28-01-2011 -ZWOLLE ?? Een 43-jarige Zwolse is donderdag gearresteerd in een woning in Zwolle-Zuid. De vrouw kwam verhaal halen na een conflict tussen haar 15-jarige zoon en een 14-jarige vriend.
    Hierbij kreeg de vrouw woorden met de zus van de 14-jarige jongen. Dit liep uit op een vechtpartij. De 43-jarige vrouw is vastgezet op het bureau. Daar is proces-verbaal tegen haar opgemaakt.    Maak melding

Reageer