Speciaalbeurs Metal Market in Hedon

Zwolle – Liefhebbers van Hardrock, Heavy Metal en Punk kunnen hun hart ophalen want op zondag 6 februari keert de internationale speciaalbeurs Metal Market terug naar Zwols poppodium Hedon. De verzamelbeurs is inmiddels alweer toe aan haar 260e editie en zal gepaard gaan met het Metal Koffie Concert bij de buren van Popfront. 

De Metal Market is Europa’s eerste internationale speciaalbeurs voor alles op het gebied van Symforock, Hardrock, Heavy Metal, Speedmetal, Trashmetal, Punk, Deathmetal, Black Metal, Grindcore, Hardcore en Grunge. Met een zeer uitgebreid aanbod van CD’s, LP’s, singles, video’s, tapes, T-shirts, caps, foto’s, tourboeken, badges, magazines en fanzines is het de ideale gelegenheid voor de ware verzamelaar om zijn collectie uit te breiden.

Traditiegetrouw vindt er ten tijde van de Metal Market in Hedon het Metal Koffie Concert bij de buren van Popfront plaats. Deze editie bestaat de line-up uit classic hardrocksensatie Vanderbuyst, metalcoreformaties Mash.Sig en As Empires Fail en de old school death metal van Dictated. Toegang tot het Metal Koffie Concert is gratis.

METAL MARKET

Locatie: Poppodium Hedon / Popfront, Zwolle
Wanneer: Zondag 6 februari
Open: 12:00 uur
Aanvang: 12:00 uur
Entree: € 3,00

Artikel delen:

Reageer